Tabelada "Sipariş usulü çocuk yapılır" yazmıyordu amaDiyorum sana el altından 3 5 bişiler atsuratına lama gibi tüküren bi çocuğun olabilir yoksa
Hakkaten ödül olmuş. Belki adam istemiyordu kadın kendi planladı. Duyuyoruz böyle planlar yapanları sağda soldaVay anasını adama hediye vermiş resmen
Ben varım. Benimki verdiği sözleri çok güzel tutar. "Ben öyle bir şey dediğini hatırlamıyorum"Evet valla karı koca belki takılırlar ama ben de çok dertlenmiştim bak yine aklıma geldi. Bizimkilere bence hamilelikte yapılacaklar yapılmayacaklar sözleşmesi falan hazırlayalım
Streste bende fazlasıyla var seni nekadar bunalttığımdan anlaşıyordur biraz rahatlayabilsem ozaman ben çaya devam edeyim fsh ımı lh değerimden yükselteyim inşallah ozaman çok büyük bi sıkıntı yok Allah ın izniyle benimde bebişim olur inşallah çok teşekkür ederim çok sağol canım kafanı çok şişirdim hakkını helal etTabi ki yarın başla al. Aslan pençesini yatarken iç daha iyi olur doktorun dediği dozda. Hayıt suyunu da aynı şekilde canım. İki kat değil canım tam tersi olsa şuan sana yeterli. İkisi normal referans aralığına göre ama birbirine bağlı hormonlarla da anlaşması içinuygun değerde olmalılar. Bütün hormonlarımız için geçerli hepsi ondan derler stres önemli çünkü bunların bağlantısı beynimiz
Hiiiih bakın ben dedim. 4. ayda kadar saklayamayız di mi4 ayda iki kilo aldım, öyle bi kilom da yok ama zayıf olduğum için mi bilmiyorum karnım erken belirginleşti benim de.
Tamam işte herkes hamileliğe hazırlık yaptı mart ayında gzhshsjs geliyo bebelerHadi bağalım güzel güzel büyüsünler.cukulatam çuku lem senin mart kampanyasında biz hamile kalacaktık güya. Herkes hsg ve ilaçlı yumurta takibi sırasına girdi. Eksik niyetle mi yola çıkardın bizi yoksa
Doktor kız dedi ama kimse inanmıyo, herkese hala erkek olcak gibi geliyor be teyzesi.Erkek mi olacak acaba annesizayıflarda genelde daha çabuk belli oluyor bence de
Tam bir dolandırıcı taktiği ama neyse ki biz de dolandırılmaya çok müsait insanlarızTamam işte herkes hamileliğe hazırlık yaptı mart ayında gzhshsjs geliyo bebelerherkesi tedaviye teşvik ettim
4. ayda saklamak için bayağı bol giyinip çok dikkatli olmak lazım ama, çok da saklanamıyo o ay.Hiiiih bakın ben dedim. 4. ayda kadar saklayamayız di mi
Tam bir dolandırıcı taktiği ama neyse ki biz de dolandırılmaya çok müsait insanlarız
Annemler 300 gr alsam anlarlar. Kadın "Bu sene hamile kalanların erkek oluyor. Ona göre yap planlarını" dedi ya la. Elimi eteğimi çekip eve kapanırım4. ayda saklamak için bayağı bol giyinip çok dikkatli olmak lazım ama, çok da saklanamıyo o ay.
Gerçekten bir karga b.kunu haftanın 1,3 ve 5. günlerinde ikindi vakti 5 bardak suyla yutmadığımız kaldıahjshsjhsjshsjs bu hamile kalamayan bizleri kandırmak çok kolay ne deseler yapıyoruz yeni bi yöntem bulucam hamile kalamayanların paralarına gömülcemal sana dolandırıcılık hahahah
Pandemi var, sakla bence de. Ben söyledim ama kimsenin bi faydası olmadı, bişey değişmedi yani.Annemler 300 gr alsam anlarlar. Kadın "Bu sene hamile kalanların erkek oluyor. Ona göre yap planlarını" dedi ya la. Elimi eteğimi çekip eve kapanırım
Faydaları olur da söylenirler, sorarlar. Sorarlar oğlu sorarlar hatta. Ben de garantici bi tipim. Bir de böyle nasihatlere falan bayılırım. Kist ameliyatı olacağımı yedi düvele duyurmuşlardı. Dıdımın dıdısı arayıp "aynısı kaynımda da var" diyordu yani. O dönemi tekrar etmeyelim plsPandemi var, sakla bence de. Ben söyledim ama kimsenin bi faydası olmadı, bişey değişmedi yani.
Küçük dayımın karısının komşusu aa ben biliyodum, zaten kadın doğumun önünde görmüştüm demiş.Faydaları olur da söylenirler, sorarlar. Sorarlar oğlu sorarlar hatta. Ben de garantici bi tipim. Bir de böyle nasihatlere falan bayılırım. Kist ameliyatı olacağımı yedi düvele duyurmuşlardı. Dıdımın dıdısı arayıp "aynısı kaynımda da var" diyordu yani. O dönemi tekrar etmeyelim pls
Stressiz hiçbirimiz değiliz sıkıntı yok zaten ben bunalıyor olsam ses etmemStreste bende fazlasıyla var seni nekadar bunalttığımdan anlaşıyordur biraz rahatlayabilsem ozaman ben çaya devam edeyim fsh ımı lh değerimden yükselteyim inşallah ozaman çok büyük bi sıkıntı yok Allah ın izniyle benimde bebişim olur inşallah çok teşekkür ederim çok sağol canım kafanı çok şişirdim hakkını helal et
Benim ki hamile değilken bişey diyemiyor garibim sen hamile kalınca bittim ben diyor dertleniyorEvet valla karı koca belki takılırlar ama ben de çok dertlenmiştim bak yine aklıma geldi. Bizimkilere bence hamilelikte yapılacaklar yapılmayacaklar sözleşmesi falan hazırlayalım
Tamam işte herkes hamileliğe hazırlık yaptı mart ayında gzhshsjs geliyo bebelerherkesi tedaviye teşvik ettim
İnşallah inşallah kafamdaki tüm soruları yanıtladın çok teşekkür ederimStressiz hiçbirimiz değiliz sıkıntı yok zaten ben bunalıyor olsam ses etmemyaz gitsin burada olan herşeyi kabul edecek dermişim şaka bir yana ben ediyorum ya sıkıntı yok bildiğimizi paylaşmak çok güzel şişecek edecek ama Bebiş sahibi olursan da mutlu olacağım bir nebze katkım olduysa
Yoğartık. Beni de bulurlar kesin yaaKüçük dayımın karısının komşusu aa ben biliyodum, zaten kadın doğumun önünde görmüştüm demiş.
Yahu illa hamile kalınca mı gidiliyo, bu nasıl araştırmacı bir ruh. Ben görsem de tanımam, tanısam da hatırlamam. Sinir oluyorum böyle insanlara.
kuzu benim d vitamimin 7 d falandı ben bi sene öyle suprdayn zart zurt arada damla ama düzenli değil kullandım bir senede 17 mi ne olmuştu en son 2020 eylülde doktora gittim öyle çıktı düşük dedi o ilacı verdi, pazartesi perşembe kahvaltıfan hemen sonra içtim ben arada bir ay ara verdim kasım yok. yani 3-3.5 ay gibi bi sürede 47 mi be oldu ocakta baktırdım en son.Kızfiona13 cığım senin ilaçtanmış benimki de. D colefor mu ne.. haftada iki içecekmişim sen nasıl içmiştin bir de sabah akşam vs nasıl önerirsn? Ne kadar sürede nasıl etkisi oldu dökül bakalım