- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
coktann kapmışızdır Allah korusun. eşim için ayrı korkuyorum kendım ıcın ayrı .aynı ağrıları yaşamak istemiyorum ya şuan psikolojik olarak bacaklarım ağrımaya başladı. başka bölümde çalışsa okdar korkmamda çocuk kendi elemanı pof.dur yav hemen mutasyonu düşünme. herkesinki mutasyonlu olmuyor. test yaptırsın eşin de sağlama almak için
nolduu sızde demı virüslü bırı cıktııGünaydın kızlar ❤
@terelellidenhalliceyim evet dün sonuclar cikti aksam ,negatif çok şükürama yine de önlem amaçlı ayrı takiliyoruz ,iyi hissederse yarın işe bile gidebilirmiş.Bazen yalancı negatif oldugu icin ciger filmi mi cekilsen dedim de kabul etmedi ben iyiyim falan dedi
Bizde durumlar böyle guzel kızlar ❣ ,okuyorum sizi de.Guzel sonuçlarınızı bekliyorum inşallah
eşiminde ilk test negatıftı ıkı gun sonra pozitif cıkmıstı 11.ayda aman Allah koru yarabbim. ama belirti vermişti bayaGünaydın kızlar ❤
@terelellidenhalliceyim evet dün sonuclar cikti aksam ,negatif çok şükürama yine de önlem amaçlı ayrı takiliyoruz ,iyi hissederse yarın işe bile gidebilirmiş.Lavoba temizligi evet beni zorluyor.Birde gül gibi bakıyorum bu halimle ona.Bazen yalancı negatif oldugu icin ciger filmi mi cekilsen dedim de kabul etmedi ben iyiyim falan dedi
Bizde durumlar böyle guzel kızlar ❣ ,okuyorum sizi de.Guzel sonuçlarınızı bekliyorum inşallah
Oh çok şükür. Bunlar hep sağlam. Onların hiçbir şeyi yok. Sorun bizde. Ben şu an test yaptırdığına şükredelim diyorum. Ona da itiraz edebilirdi. Neyse sen dikkat etmeye devam. Aklımız sendeGünaydın kızlar ❤
@terelellidenhalliceyim evet dün sonuclar cikti aksam ,negatif çok şükürama yine de önlem amaçlı ayrı takiliyoruz ,iyi hissederse yarın işe bile gidebilirmiş.Lavoba temizligi evet beni zorluyor.Birde gül gibi bakıyorum bu halimle ona.Bazen yalancı negatif oldugu icin ciger filmi mi cekilsen dedim de kabul etmedi ben iyiyim falan dedi
Sorma eşim dün hastaydı ,yatiyor iki gundur evde ona bakiyorum bendenolduu sızde demı virüslü bırı cıktıı
çok geçmiş olsun canım koru kendini sen yinedeSorma eşim dün hastaydı ,yatiyor iki gundur evde ona bakiyorum bende
Aslinda esimde de baya belirti var,ateş ,vucut agrisi ,halsizlik ,baş agrisi ,üsüme .eşiminde ilk test negatıftı ıkı gun sonra pozitif cıkmıstı 11.ayda aman Allah koru yarabbim. ama belirti vermişti baya
Herseyi soyluyolar dan diyeÇocuk sahibi olma arzusuyla kapı kapı çare arayan kadınlara gidin nakil yaptırın demek de insanlık dışı geliyor bana. Bu Avrupa medeniyet derken bazı şeylerin b.kunu çıkarıyor. Dayım yurt dışında hastanede yatarken son haftalarında ve odada yalnızken doktor içeri girip "Ne kadar zamanın kaldığını bilmek ister misin?" diye sormuş. O da "Hayır" demiş. Hala aklıma geldikçe göğsüme bir öküz oturuyor sanki. Bunu bile bile, o iki haftayı bekleye bekleye gitti adam resmen. Vicdansızlık. Burda bilerek hastadan gizleyin son günlerini umutla yaşasın diyor doktorlar.
Neyse uzay'ın dediği gibi her şeyler güzel olacak. Burada bir tane bile yumurtan olsa kıymetli diyecekler, değerlendirecekler inşallah. Sonra da çocuğunuzla gezeceksiniz Türkiye'de istediğiniz yerleri
Hepsi oyle degildir heralde kuzu bilmiyorum, doktorunada baglidir tabi.Ayy canım benim çok duygulandım valla. Ne mutlu umut olduysam. Ayy ne kadar höt höt doktorlar ya. Bütün Fransızlar mı böyle? Gerçekten bence burada baya iyiler tek yumurta tek sperm bile olsa özellikle belli merkezler çok temkinli işlem yapıyorlar. İnşallah bir an önce bebişinle aile turu yaparsınız ülkede
Kizimmm ne taktin, yatican cikican ne guzel. Uyaniyosun kafa biraz guzel, biseyde anlamicaksin ohHangi enerji? Yumurta toplamayı genel anestezi altında yapıyoruz dediklerinden beri ordan kaçış planları yapıyorum. Mecbur önlükle kaçıcam
Saol canimOh çok şükür. Bunlar hep sağlam. Onların hiçbir şeyi yok. Sorun bizde. Ben şu an test yaptırdığına şükredelim diyorum. Ona da itiraz edebilirdi. Neyse sen dikkat etmeye devam. Aklımız sende
Öyle sorma ya çok üzücü.Herseyi soyluyolar dan diyehastanin bilinci yerindeyse doktorlar bazi seyleri direkt hastaya sormak zorunda. Mesela sedasyon yapmak gibi, kanser hastalarinda...
Insallah kuzu, senin bat ne zaman?
Burda gerçekten daha yüksek galiba ya başarı oranları. Yurt dışından geliyor insanlarHepsi oyle degildir heralde kuzu bilmiyorum, doktorunada baglidir tabi.
Burda tup bebekte basari orani 25% en fazla, turkiyede 50% kadar cikiyomus ya!
Ay hadi inşallahKizimmm ne taktin, yatican cikican ne guzel. Uyaniyosun kafa biraz guzel, biseyde anlamicaksin oh
Eksik olmasınSaol canim,dun 300-400 yuz bayilmis zaten ici gitmis nasil olduysa yaptirmis kan ve virus testini
bizimki teste gitmyo suan belkı yarın felan gıder hıc belırtım yok dıyoAslinda esimde de baya belirti var,ateş ,vucut agrisi ,halsizlik ,baş agrisi ,üsüme .
Negatif cikti ,dedim birde film cekil ama gerek yok diyor
La kızım bana beğenmedim atıp durma puanımı düşürüyon@terelellidenhalliceyim
senin bat ne zamandı canım listeye yazayım
alıcam kırbacı elime