- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Günaydın canım ya sende İnsülin direnci var mı yoğun pkosu yaşıyorsun beslenmene falan dikkat ediyor musun? Hiç konuşmadık o konuda. Neyse aşağıda okudum neyse ki bu ay ilaçsız gelmiş bu da güzel bir şey. Belki de klomen düzene sokacak böyle böyle ?Bu arada herkese günaydın bacılar birazdan kan vermeye gidecem sonuç cikinca dr a mesaj atcam artık tatlusal alayım mı diye sanirim al der . Yahu yumurtayı klomen ile büyütüp igne ile çatlattik yine de gelmiyor bu pko cooook bela bir şey kizlar cok
Günaydın canım tedavin hayırlı olsun kan testi mi yapacaksın inşallah güzel haberler alırsın çok heyecanlı çatlatma iğnesi sonrası kaçıncı gün oluyor test günü?Günaydın kızlar güzel günler dilerim hepinize
Ben dün ikinci aşılamamı oldum
13 gün sonra test yap dedi doktorum bekleyeceğim artık
minseo kuzum rahim filmi mi çekileceksin ben bayadır pek ilgilenemedim burayla
Çok kolay bir işlem sakın kasma kendini kuzum
Kendi kendine gelmesi çok iyi bir şey canım gözün aydın diyelim inşallah son reglin olurKizlaaaaar tam saglik ocağına gitmeye kalktım bilin bakalım hangi beklenen misafir geldi resmen dalga geçiyor benle yaaaa
Sakin ol şampiyon güzel şeyler olacak bir soluklan bakemmSus sus hatırlatma. Her çiko yediğimde "Bu böyle kahvesiz yenir mi" diye içim gidiyor
Kendi çıkar bizi içeri tıktırır ha. Yapar mı yapar
Kocam uyandırdı, kalkmazsan dedi yataktan düşücem dedi, beni dedi, buraya dedi, sıkıştırdın dedi. Sonra uyuyamadım. Bahanem oldu o ya. Beynimin uyuyan yerleri devredışı dün gece de zorla uyuttum kendimi. Yazı almıştım ben de önceki gün. En çok kısmını düne sıkıştırınca kafaları yaktım ya da tüp yüzünden bilmiyorum. Kafamın içi sorulaaaaarla dolu
Kuzum öyle dese de rahim filminde bir şey olsa da Allah korusun, senin kafandaki belirsizlik ortadan kalkacak bu da iyi bir şey değil mi? Neyse tedavi sürecine geçilecek ve bebeğine bir adım daha yaklaşacaksın. Ve daha fazla zaman kaybetmeyeceksn bir sıkıntı varsa onu bilmeden deniyordun. Ama inşallah güzel haberlerini alacağız.Aynen ben bile ben ben ben ben izin veriyorum filtre kahve, Türk kahvesi şekersiz olmak kaydıyla içebilirsin. Benim eski kahve bağımlısı günlerim olsaydı ne hamilelik ne kansızlık dinlerdim valla ben de @terelellidenhalliceyim kocası gibiydim günde 4 duble Türk kahvesi falan içiyodum
O iş bende feminist arkadaşlarımı arkama alır hallederim ben bu savunmayı
Evet canım 12 gibi kan vercem 12, 30 gibi işleme gircem
Bacikom ben anesteziden işlemden korkmuyom ki benim canım katıdır, ben uyandığımda doktorun evet iloveme filminde şöyle bişey gördük demesinden korkuyom
Günaydın canım güzel haberlerini alırız inşallah, evet cumartesi günü çekilcem
Hı hı cumartesi günü çekilcem canım
Bence de20'sinde öğlen çekilecek. Tüm yürekler bir, o anı bekliyoruz. Biz bunu doğuma nasıl yollayacaz la böyle? İzmir'e otobüs kaldırmamız lazım
Bende de nerdeyse hepsi var. Ben valla denedim kaç ay ama olmayınca dayanamadım kuzu ya. Gebelikte azaltçam kesin zaten. Sen grubun irade uzmanısın tebrik ediyorumOlmaz ya az daha sabredicem. Hem midem kötü, hem çarpıntı yapıyor, hem kansızlık var hem de bir şeyler ters giderse kendimi suçlarım sonra. Şimdilik duruversin az daha
Biz de uyanamamaktan korkuyoruz herhalde. Normalde ben de sonuçlardan korkarım ama bunda sonucu önceden söyleyecekleri için anestezi korkum devreye giriyor.
Afsfsfs kız minseo uyanamamamaktan korkuyorum dedi korktuğun o mu olsun dedin senn daha neyden korkabilir ki insan kuzum bence içini ferah tut çünkü bence gerçekten solunuma müdahale etmeyecekler. Etse fe senin doktorun onlara gerekeni söyler ve ekstra hastalığı olanlarda çok daha fazla üstüne titrerler her şey yolunda gider merak etme.Teselliye bak. Sen gelene kadaaaaar...
Ya ben ikinci ameliyattan sonra nefes alamayarak uyandım anesteziden. Boğuluyorum sandım. Korkunç bir travma olarak kaldı bu bende. Şimdi bir de astımcım genelse kortizon iğnesi yapsınlar işlem öncesi dedi ya beş kat stres yüklendim. Anesteziciyle de bir konuşayım bakalım. Solunumuma müdahale etmeyeceklerine ve sedasyon gibi olacağına inanmak istiyorum hala