Hepimizin ya kendinde ya eşinde bozukluk var. Benim de eşimin sperm değerlerinde sıkıntı var, birkaç arkadaşın daha var. Her merkez ya da lab farklı kritere göre test yapıyor. O yüzden benzer sonuç alan birinden mutlaka yardım alabilirsin. Paylaş sen yaniBu neydi şimdi?
Yani burda derdimiz ortak ya her konudan anlayan biri var birbirmizi neşelendirmek için mizahi bi dille söylemiş arkadaş. Neyini anlamadınız anlayamadımBu neydi şimdi?
Hepimizin bi yerinden farklı sorunlar fışkırdığı için herkes ayrı ayrı konularda bilgi sahibi biz de sorunlarımızla böyle dalga geçiyoruz, takılıyoruzBu neydi şimdi?
Canım benim regl öncesi belim çok ağrır sökülene kadar testin negatifmiş öyle bişi olabilir mi acaba?Kizlar bana bir yardımcı olun Allah aşkına öğleden sonra belim ağrımaya başladı hala agriyor. Uzanıyorum geçmiyor kalkıyorum geçmiyor. Kutlese rahatlayacak gibi bir ağrı var. Sanki rahatsız eden bir yatakta yatmisimda öyle agrimis gibi. Karnımda da hastalanacakmisim gibi hafif bir degiciklik var. Dün test yaptım negatif çıktı. Ne yapmalıyım. Ders çalışmam gerek masaya oturunca ağrı rahatsız ediyor. Pls
Bu ay ilk kez böyle oldum.Canım benim regl öncesi belim çok ağrır sökülene kadar testin negatifmiş öyle bişi olabilir mi acaba?
İnşallah gebelik vardır beklicen mecbur batıBu ay ilk kez böyle oldum.
Bat bugünİnşallah gebelik vardır beklicen mecbur batı
Aynen burdaki herkes aynı durumda emin ol ama bunu kabullenmek gerek bazen tevekkül edip beklemek.. :)) Çok çok sıkıntılı olan ama bizi düşürmemek için içi dikenliyken bize bahar bahçe davranan. Sana onu yazan arkadaşta çok zorlu bir yolda ve grubun neşesi :)) Sende bize takıl burdada ciddi olcaksak dertleşip gülemiyceksek nerde salıcaz? Sen at sorunlarını eminim adan zye herkes yardımcı olacaktır :)) Sana kimse burda dalga geçerek yazmaz seni neşelendirmek için yazarBen kendi problemlerimi şu an espriye vuracak gibi değilim o yüzden mesaj ters geldi bana o yüzden sordum. Sorduğum arkadaşta sağolsun yazmış.Hepimizin psikolojisi aynı durumda değil malum.
Sıkma canını. Hiçbir sorun yaşamayan birinin bunu demesi çok sinir bozucu oluyordur ama burada hepimiz zor zamanlardan geçtik, geçiyoruz. Doktorlar yüzümüze yüzümüze çat çat neler söyledi diye oturup günlerce ağladığımız da oluyor ama bir şekilde umudu canlı, moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz. Sonunda baktık ki kafaya taktıkça sorun çözülmediği gibi, iyi bir ihtimal varsa onu da baltalıyoruz stresle. Sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda inşallahBen kendi problemlerimi şu an espriye vuracak gibi değilim o yüzden mesaj ters geldi bana o yüzden sordum. Sorduğum arkadaşta sağolsun yazmış.Hepimizin psikolojisi aynı durumda değil malum.
Keşke hep böyle rahat olabilsekBizde de rahatlık tavan. Böyle bir ara vermeye ihtiyacim varmış hiçbir şeye dikkat etmeden yaşıyoruz
Cok uzaktalar ya ama ciddi anlamda bi sure kafa dinlemeye ihtiyacım var corona her yerde onume engel otobüsle 10 saati geçkinyildizsavascisi kocandan kaçıyormuş gibi değil de ortam değişikliğine ihtiyacın varmış gibi düşünerek aileni görmeye gidebilirsin aslında çok mu uzaklar otobüsle falan gitsen?
Corona lanet hepimize engel ya. Benimkiler burnumun dibinde ama bir şey bulaştırmayalım diye kapıdan maskeyle görüyorum. Daha yakın mesafede kuzenin, arkadaşın vs yok mu ya da yanına gelebilecek kardeşin?Cok uzaktalar ya ama ciddi anlamda bi sure kafa dinlemeye ihtiyacım var corona her yerde onume engel otobüsle 10 saati geçkin
Bende pco yok ama doktorum verdi bu vitaminiKızlar inofolic combiyi illa pcolular mı içiyor?
Nooo bir ben dışarıdayım aile hep ayni yerdeCorona lanet hepimize engel ya. Benimkiler burnumun dibinde ama bir şey bulaştırmayalım diye kapıdan maskeyle görüyorum. Daha yakın mesafede kuzenin, arkadaşın vs yok mu ya da yanına gelebilecek kardeşin?
Yok canım düşündüm baya bi doktorun verdiği dk hapını almaya karar verdim. Kendiliğinden erimezse çünkü diğer ay da bana klomen baslatamiycak bu sefer 1 yerine 2 ay kaybedecektim. Kullanıyorum şu an hapı o yüzden saldım gittiKeşke hep böyle rahat olabilseksen naptın canım gittin mi kontrole bidaha