Hangi şehirdesin?Nooo bir ben dışarıdayım aile hep ayni yerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi şehirdesin?Nooo bir ben dışarıdayım aile hep ayni yerde
Erir bence canım iyi yapmışsın içmekle.. bende kullanıyorum 1 haftada 1 cm küçülmüştü geri kalanıda adetle atılır diye düşünüyorum inşallahYok canım düşündüm baya bi doktorun verdiği dk hapını almaya karar verdim. Kendiliğinden erimezse çünkü diğer ay da bana klomen baslatamiycak bu sefer 1 yerine 2 ay kaybedecektim. Kullanıyorum şu an hapı o yüzden saldım gitti bakalım 16 Mart gibi adet olunca gideceğim kist erimiş mi bakacağız
Evet kuzum okuyorum senin gelişmeleri doktorun beni benden aldı yeni bir doktora gideceksin dimi bundan sonra. Hadi hakkımızda hayırlısı bakalım ya inşallah yeni ay yeni umutlarErir bence canım iyi yapmışsın içmekle.. bende kullanıyorum 1 haftada 1 cm küçülmüştü geri kalanıda adetle atılır diye düşünüyorum inşallah
Ben simdi biraz uzanip neler konustunuz onlari okuyacagim hemde kafam dagilmis oluripek_annesi canım ne durumdasın? Betan baya yüksek aslında kimyasalda benim değerim 7 ye düştüğünde kanamam başlamıştı, bence üstüne görme tarzı bi durum olabilir panik olup vücudunu strese sokma şuan bence
Kötü şeyleri okumasanaaaaa. Belirtisi benzeyen herkesin sorunu da aynı değil ki ama di mi?Ben simdi biraz uzanip neler konustunuz onlari okuyacagim hemde kafam dagilmis olur
Boş gebelik,kimyasal ,dış gebelik hepsini okudum neler oluyormuş diye daha fazla kafayı yemeden ara verdim okumaya
Bilmiyorum herşeyin hayrlısı olsun,sevinemiyorum bile yaşayıp görecegiz ,sağlık gibisi yok kızlar iyi dilekleriniz dualarınız için çok çok teşekkür ederim ❤
Adette bukadar hiç yükselmedi benim inşallah gebelik vardırPazartesi yükselir inşallah gebelik ihtimali de var neden olmasın.
Benim geçen sefer 2,59 çıkmıştı 4 gün kala. Ben de acaba mı dedim ama tırt senin biraz daha yüksek inşallah gebeliktendir ama çok da umutlanma derimMerhaba adetim düzensiz bugün kan verdim beta 3.4 çıktı doktor adetten olabilir dedi ebe de baya yükselmiş gebelikten kaynaklana bilir pazartesi kan ver dedi adetten bukadar yükselme olurmu bi ara yine adete yakın verdim 1.20 çıktı5 gün sonra 0.1 e düşmüştü
Canım hiç okuma onları sen içini ferah tut, kendini strese soksan da sokmasan da yazılanı yaşıcaz panik olma, belirtin var mıydı yoksa rastgele mi yaptın testi?Ben simdi biraz uzanip neler konustunuz onlari okuyacagim hemde kafam dagilmis olur
Boş gebelik,kimyasal ,dış gebelik hepsini okudum neler oluyormuş diye daha fazla kafayı yemeden ara verdim okumaya
Bilmiyorum herşeyin hayrlısı olsun,sevinemiyorum bile yaşayıp görecegiz ,sağlık gibisi yok kızlar iyi dilekleriniz dualarınız için çok çok teşekkür ederim ❤
İnsanın güvendiği bi doktor olması çok güzel, kendi yapmasa da belki seni güvendiği bi doktora yönlendirir canım.Dermoid kist ameliyatlarımı yapan canım doktorumun çalıştığı hastaneyi aradım. Orada tüp bebek tedavisi yapan başka iki doktor varmış. Onların dışında bir doktor yapamıyormuş ve benim doktorum o iki doktordan biri değil Numarası duruyormuş bende. Whatsapp'tan mesaj attım "Kendimi sizden başkasına emanet etmeye cesaret edemiyorum. Sonuçlarımızla gelsem bir şey yapamaz mısınız?" diye. Cevap gelmedi henüz. Merkezleri ve yorumları okudukça her yer bubi tuzağı kurulmuş, kapanla bizi bekliyor gibi geliyor. Ne kadar zor bir şey bu ya
Evet o yüzden ona bir muayeneye gideceğim sanırım. Muayenesinin 400 tele olması ve hiçbir özel sağlık sigortasının geçmemesi dışında şimdilik bir sıkıntı yokCanım hiç okuma onları sen içini ferah tut, kendini strese soksan da sokmasan da yazılanı yaşıcaz panik olma, belirtin var mıydı yoksa rastgele mi yaptın testi?
İnsanın güvendiği bi doktor olması çok güzel, kendi yapmasa da belki seni güvendiği bi doktora yönlendirir canım.
O ney yavvv hastane sgk anlaşmalı değil miEvet o yüzden ona bir muayeneye gideceğim sanırım. Muayenesinin 400 tele olması ve hiçbir özel sağlık sigortasının geçmemesi dışında şimdilik bir sıkıntı yok
Merhaba bende dermoid kist amelıyatı oldum kasım ayında sag ve soldan ıkı tane vardı. Siz ne zaman oldunuz acaba amelıyat cocuk dusunuyor musunuzDermoid kist ameliyatlarımı yapan canım doktorumun çalıştığı hastaneyi aradım. Orada tüp bebek tedavisi yapan başka iki doktor varmış. Onların dışında bir doktor yapamıyormuş ve benim doktorum o iki doktordan biri değil Numarası duruyormuş bende. Whatsapp'tan mesaj attım "Kendimi sizden başkasına emanet etmeye cesaret edemiyorum. Sonuçlarımızla gelsem bir şey yapamaz mısınız?" diye. Cevap gelmedi henüz. Merkezleri ve yorumları okudukça her yer bubi tuzağı kurulmuş, kapanla bizi bekliyor gibi geliyor. Ne kadar zor bir şey bu ya
Anlaşmalı hali böyleO ney yavvv hastane sgk anlaşmalı değil mi
Hic bir belirtim yok canım,sıfır belirti.Hafif gogus dolgunlugu onuda zaten adetten once de oluyordu.farklı hic birsey yokCanım hiç okuma onları sen içini ferah tut, kendini strese soksan da sokmasan da yazılanı yaşıcaz panik olma, belirtin var mıydı yoksa rastgele mi yaptın testi?
Merhaba, geçmiş olsun. 2012'de sol, 2013'te sağ overden alındı benim laparoskopiyle. O zaman evli değildim. Şu anda istiyoruz ama eşimde sperm ve hormon sıkıntısı var. Tedavi görüyor ama pek bir sonuç elde edemedik gibiMerhaba bende dermoid kist amelıyatı oldum kasım ayında sag ve soldan ıkı tane vardı. Siz ne zaman oldunuz acaba amelıyat cocuk dusunuyor musunuz
Ayy canımm, hayırlısıyla inşallah lekelenmedir ve bebeğin tutunur dualarım seninleKızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadım sevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.
Ben lekelenmem olunca saşkınlıktan üzüntüden fenalaştım aglamalar salya sümükler
Ne diyebilirim ki, dualarınıza talibim Benimde dualarımdasınız
Allah hepimize sağlıklı bebekler,sağlıklı gebelikler nasip etsin
İyi yada kötü bir gidişad olursa size yine yazarım
Herseyin hayrlısı olsun
Sana ödev veriyorum öğretmenim. Forumdan çık. Komik şeyler bulup izle. Sadece komedi, bomboş içerikli de olsa olurHic bir belirtim yok canım,sıfır belirti.Hafif gogus dolgunlugu onuda zaten adetten once de oluyordu.farklı hic birsey yok
Şimdide regli gibi ağrılarım var,bilmiyorum beklemek gerek ama nasıl
Daha 10 haftalıksın sanırım... Dur daha bi 28.haftadan sonra gör hormonları... şişmanlıyorsun, ilişki tamamen bitiyor, yani benim öyle olmuştu, ağız burun şişiyor, eccük kendini çirkin hissediyorusn... ve kıskançlığı ozaman görmelisin... Ama şunuDemi bi yandan böyle de düşünüyorm. Ama snr karısı hamileyken aldattı tipler geliyo aklıma korku dehşet.
Ama şunu yapmasaymışım keşke,,, onu düşünüp kendi canımı sıkmasaymışım kendi hamileliğime baksaymışım... güzel fotolar çekilseymişim.. sana da tavsiye ederim.Demi bi yandan böyle de düşünüyorm. Ama snr karısı hamileyken aldattı tipler geliyo aklıma korku dehşet.
Ne kadar tatlısın canım iyi ki varsın allah kalbine göre versin❤Sana ödev veriyorum öğretmenim. Forumdan çık. Komik şeyler bulup izle. Sadece komedi, bomboş içerikli de olsa olur