Evet ya belki rahat takılırken olacaktı hemen strese girdin yine dimi
şimdi olsun sen değerlenir her türlü
Çok aşırı maşallah. Valla tiroid konusunu çok iyi bilmiyorum
minseo daha iyi biliyor ama bana da sadece TSH bakıldı hep. ama annede yüksek olursa bebekte etkisi çok sıkıntılı olabilyior Zeka geriliği beyin gelişimi vs. O nedenle baştan bakıyorlar yani gebe kalmaya engel değil ama.
Hadi bakalım canım ben de anestesisiz çekildim. O çekildiğin yerden de çok memnunlar rahat geçer senin de inş. Ne kadara çekiyorlar?
Evet yani kalmayla ilgisi yok da Allah korusun bebeğin beyin gelişimiyle alakalı sonuçta. İlk haftalar da en çok sinir sistemi geliştiği için yine de ihmal etmemek lazım ama hamile kalınıyor yani bizim toza tüye dikkat ettiğimiz gibi etmeyen insanlar
Yok artık. Sonuçlara bişi demeyip sadece bunu mu yazmış? Neyse yine de yapılacaksa belki fiyatta yardımcı olurlar ama direkt o gözle bakmaları çok ilginç gerçekten. Ne yapacaksın?
Bence kızla bi ilgisi yok ya. İyi hocasına göstermiş sonuçta ama özelde para kırdıkları için ne diyeyim bilemiyorum. Devletten rapor çıkartıp özelde yaptırma durumu oluyor mu acaba maddi açıdan daha iyi olur bir bak istersen. Bir de aklıma ne geldi ya. Ben geçen sene doğum teminatı da olan tss yaptırdım. Onun tüp bebek teminatlı olanı da varmış. Bir araştırsana maddi olarak çok daha avantajlı olabilir şartlarına bi bak canım.
Maşallah ben sıramı savdım geçen aylardan
Yaaa canım inanamıyorum yaa gerçekten mi
nasıldı çizgi bugün bat günün ve direkt çıktı mı
beyan kaç çıktı? Ah çok üzücü evet ama müdahale etse de kimyasal ve sağlıksız oldu mı iyi bir şey yapmıyorlar aslında. Ah inşallah artar betan kuzum ama tam regle dönerse vardır bir hayır bunda da moralini hiç bozma gebe kalabiliyorsun yine kalırsın inşallah
yaz valla çok merak ettim haber ver inşallah güzel haberlerle dönersin