Dualarım seninle. İnşallah lekelenmelerin hemen biter, her şey düzene girer.Kızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadımsevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.
Ben lekelenmem olunca saşkınlıktan üzüntüden fenalaştımaglamalar salya sümükler
Ne diyebilirim ki, dualarınıza talibimBenimde dualarımdasınız
Allah hepimize sağlıklı bebekler,sağlıklı gebelikler nasip etsin
İyi yada kötü bir gidişad olursa size yine yazarım
Herseyin hayrlısı olsun
Ayyyyyyyyyyyy ruh hastası aptal!!!! İçimden çok daha okkalı bi küfür daha ettim O harfiyle başlayıp U harfiyle bitenAyy sen de bendensin bugün, sabah kocamın ümüğünü sıkasım geldio da rüyamda eski eşini getiriyor eve gayet samimi ve yüzsüz.. Benimki net bilinçaltı çünkü dün dellendim o beyinsiz kadına çocuğa demiş ki ben yakışıklı biriyle evlenicem güzel bi kızım olacak demiş. O da ben varım zaten deyince, sen çirkinsin güzel bi kızım bi de oğlum olacak demiş. Allahın cezası.. Böyle kadınlara da Allah gani gani veriyor çocuk işte. Artık göndermicem kızımı o vicdansız köpeğe
Bi kişi daha vardı dur bulcam onu da4 olduk var mı rahim filmi çekilecekleri arttıranlar....
*Ben
*İloveme
*Terelelli
*Sleepy05
Aaaaa ciddi misin beta kaç çıktı inşallah sağlıkla ilerler canım yaKızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadımsevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.
Herseyin hayrlısı olsun
Evet ya belki rahat takılırken olacaktı hemen strese girdin yine dimiEvet ben bir araştırayım kaçtan kaça büyüyor9.günü hiç yoktu belki gelişmiştir 13.güne kadar bu ay 'ama kafamız nasıl güzel' modunda geçiyordu sıfır stresti şimdi akıntı herşeyi değiştirdi günler geçmek bilmez şimdi meraktan
Çok aşırı maşallah. Valla tiroid konusunu çok iyi bilmiyorumDüşecek bir şey kalmadı ki. Test yapılalı 2 ay oldu. Ben meraktan darladım. Biz buraya sadece spermiogram yaptırmaya gitmiştik. Orada herhangi bir doktora muayene olmadık ya da tüp bebek diyen orası değildi yani
Ayy 300 milyon kere maşallah diyelim mi ilk defa bir değerim direkt düzgün çıktı galiba. T3'ü artık eskisi gibi şaapmıyoruz dedi bana iki doktor bir de laborant. T4'üm de en son üst sınıra yakın çıkmıştı ama yine sallamadılar. Ben anlamadım bu işten bir şey
Hadi bakalım canım ben de anestesisiz çekildim. O çekildiğin yerden de çok memnunlar rahat geçer senin de inş. Ne kadara çekiyorlar?Hiç onları yaptır diyen olmadı ki ay bilemedim daha fazla kurcalayasım yok. Gittiği yere kadar böyle gitsin. Anestezili değil. Öyle yapmıyormuş sanırım burası. C kollu mu ne mi Sonomed'de çekilecek. Amin inşallah ya
Evet yani kalmayla ilgisi yok da Allah korusun bebeğin beyin gelişimiyle alakalı sonuçta. İlk haftalar da en çok sinir sistemi geliştiği için yine de ihmal etmemek lazım ama hamile kalınıyor yani bizim toza tüye dikkat ettiğimiz gibi etmeyen insanlarAmaan boşver bizim bakıldı da noldu düşşe de aynı çıksa da aynı burda Tsh 30 değerlerde hamile kalan gördü gözlerimiz ben artık takılmıyom bunlara yok ins direnciymiş yok Tsh mış yok alkol sigaraymış kalan kalıyor aga
Yok artık. Sonuçlara bişi demeyip sadece bunu mu yazmış? Neyse yine de yapılacaksa belki fiyatta yardımcı olurlar ama direkt o gözle bakmaları çok ilginç gerçekten. Ne yapacaksın?minseo U Uzaygemisi35 @yildizsavascisi ipek_annesi Yeni gelişme var. Bugün asistan arkadaşa yine yazdım. Devlette gittiğim hocası benim sonuçlara bakacaktı diye. Bu arada da tüp bebek konusunu açtım ne yaparız nasıl yaparız ben bu işlerden anlamıyorum diye veeee bingo. Sonuçlarımla ilgili hala hiçbir dönüş yok ve bu adam özelde tüp bebek şaapıyormuş. Gelirse yardımcı olurum demiş. Ne bu şimdi
Bence kızla bi ilgisi yok ya. İyi hocasına göstermiş sonuçta ama özelde para kırdıkları için ne diyeyim bilemiyorum. Devletten rapor çıkartıp özelde yaptırma durumu oluyor mu acaba maddi açıdan daha iyi olur bir bak istersen. Bir de aklıma ne geldi ya. Ben geçen sene doğum teminatı da olan tss yaptırdım. Onun tüp bebek teminatlı olanı da varmış. Bir araştırsana maddi olarak çok daha avantajlı olabilir şartlarına bi bak canım.Devlette kriterleri karşılamıyorum. Parayla yaptırmam lazım ama sanırım yine sürwç çok uzuyor orada. Kuzenime iki ay sonraya randevu vermişler bu gittiğim eğitim araştırma hastanesinde ki burası kadın doğum hastanesi tamamen. Bir de çok iyi şeyler duymadım devletle ilgili. Spermler bekletiliyormuş falan. Daha sallamalı oluyor gibi sanki
Kızcağız elinden geleni yaptı sağ olsun da adam beni tüp bebek parası olarak mı gördü acaba diye bir kurt düştü içime
Maşallah ben sıramı savdım geçen aylardan4 olduk var mı rahim filmi çekilecekleri arttıranlar....
*Ben
*İloveme
*Terelelli
*Sleepy05
Yaaa canım inanamıyorum yaa gerçekten miKızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadımsevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.
Herseyin hayrlısı olsun
Bu nasıl bir insan ya her seferinde bizi şaşırtıyor. İnsan çocuğuna bunu yapar mı ya. Çok acayip gerçekten. Çocukla görüşmesi daha zarar çocuğa gerçekten.Ayy sen de bendensin bugün, sabah kocamın ümüğünü sıkasım geldio da rüyamda eski eşini getiriyor eve gayet samimi ve yüzsüz.. Benimki net bilinçaltı çünkü dün dellendim o beyinsiz kadına çocuğa demiş ki ben yakışıklı biriyle evlenicem güzel bi kızım olacak demiş. O da ben varım zaten deyince, sen çirkinsin güzel bi kızım bi de oğlum olacak demiş. Allahın cezası.. Böyle kadınlara da Allah gani gani veriyor çocuk işte. Artık göndermicem kızımı o vicdansız köpeğe
Valla kuzum aynı küfrü biz ona her gün ediyoruz. Artık yaptıklarına tahammülümüz kalmadı. Hayır madem evlat olarak kabullenmedin hiç, niye alıyorsun, alma yaa görme bu çocuk burda mutlu. Niye çomak sokuyorsun? Allahım sen en iyisini bilirsin deyip sakinleşmeye çalışıyorum.Ayyyyyyyyyyyy ruh hastası aptal!!!! İçimden çok daha okkalı bi küfür daha ettim O harfiyle başlayıp U harfiyle biten
Bi kişi daha vardı dur bulcam onu da
Valla ben de her seferinde beynimden vurulmuş gibi oluyorum. Sırf pisliğine alıyor, sevdiğinden değil. Artık gidip psikiyatrik bi rapor alıcam annesini görmesinin ona zarar verdiğine dair. Ki pedagog bile demişti zaten göndermeyin annesine diye. Çok istiyorum evlensin, güzel çocukları olsun, çok mutlu olsun ki unutsun bu çocuğu, aklına bile gelmesin..Bu nasıl bir insan ya her seferinde bizi şaşırtıyor. İnsan çocuğuna bunu yapar mı ya. Çok acayip gerçekten. Çocukla görüşmesi daha zarar çocuğa gerçekten.
Bat tarihim dündü,bu sabah 6 gibi çok erken saatte yaptim hafif cizgi belirdi bir kac saat sonrada lekelenmem olduAaaaa ciddi misin beta kaç çıktı inşallah sağlıkla ilerler canım ya
İnşallah her şey yolundadır canım dualarım seninleBat tarihim dündü,bu sabah 6 gibi çok erken saatte yaptim hafif cizgi belirdi bir kac saat sonrada lekelenmem olduhalada devam ediyor, regli olucak gibi ağrılarim var kendimi ıslak hissediyorum ,sürekli lavobadayim betam 94 çıktı
Dualarınıza ihtiyacım var
Dualarımız seninle canım, inşallah güzel şeyler olacakKızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadımsevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.
Herseyin hayrlısı olsun
teşekkür ederim canmm sağolasınnDuygucum nice mutlu yılların olsun.sleepy05 Sanırım senin de doğum günün cnm, mutlu yılların olsun :))))
Aynen öyle cnm ya.. Kaç kişi bu ay film çektiriyor, benim bildiğim sen, terelelli ve ben.. başka kim?
AHahha, saçma ama çoğu zaman işle yarıyor :))) bana da komşu kızı öğretmişti..
Bnm de tsh 4.4 tü.. en yüksek 4 müş.. TSh bana yetermiş ama gebe olursam bebeğe yetmezmiş dedi doktor. ondan her sabah ac karna 50mikrogramlik kullanıyorum..
İnşallah gebelikte olan normal lekelenmedir kuzum sakin ol, hayırlısını dile. Dualarımız seninleBat tarihim dündü,bu sabah 6 gibi çok erken saatte yaptim hafif cizgi belirdi bir kac saat sonrada lekelenmem olduhalada devam ediyor, regli olucak gibi ağrılarim var kendimi ıslak hissediyorum ,sürekli lavobadayim betam 94 çıktı
canım ınsallah herseyyy yolunda gider moralını yuksek tut Allahtan hayırlısını dileKızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadımsevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.
Herseyin hayrlısı olsun
Canım inşallah yükselecek korkma lekelenme bazen tüm gebelik boyunca bile oluyor. İnşallah gelmeyecek regl. Dualarım seninle. Lütfen sakin ol ve hiç iş falan yapma şu bir iki gün dinlen canımBat tarihim dündü,bu sabah 6 gibi çok erken saatte yaptim hafif cizgi belirdi bir kac saat sonrada lekelenmem olduhalada devam ediyor, regli olucak gibi ağrılarim var kendimi ıslak hissediyorum ,sürekli lavobadayim betam 94 çıktı
Oh oh maşallah yok mu artıranBende varım regli olursam çekilicem
Demiii keske gorusebilsek gercektende ne guzel olurduuc
canımm cok tesekkur ederımm. iyi ki sızlerı tanıdımm hepınızın guzel kalbi için tesekkur ederim
aynen oylee :))Demiii keske gorusebilsek gercektende ne guzel olurduu