Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Dualarım seninle. İnşallah lekelenmelerin hemen biter, her şey düzene girer.

Ayyyyyyyyyyyy ruh hastası aptal!!!! İçimden çok daha okkalı bi küfür daha ettim O harfiyle başlayıp U harfiyle biten
4 olduk var mı rahim filmi çekilecekleri arttıranlar....
*Ben
*İloveme
*Terelelli
*Sleepy05
Bi kişi daha vardı dur bulcam onu da

Aaaaa ciddi misin beta kaç çıktı inşallah sağlıkla ilerler canım ya

Evet ya belki rahat takılırken olacaktı hemen strese girdin yine dimi şimdi olsun sen değerlenir her türlü
Çok aşırı maşallah. Valla tiroid konusunu çok iyi bilmiyorum minseo daha iyi biliyor ama bana da sadece TSH bakıldı hep. ama annede yüksek olursa bebekte etkisi çok sıkıntılı olabilyior Zeka geriliği beyin gelişimi vs. O nedenle baştan bakıyorlar yani gebe kalmaya engel değil ama.
Hadi bakalım canım ben de anestesisiz çekildim. O çekildiğin yerden de çok memnunlar rahat geçer senin de inş. Ne kadara çekiyorlar?
Evet yani kalmayla ilgisi yok da Allah korusun bebeğin beyin gelişimiyle alakalı sonuçta. İlk haftalar da en çok sinir sistemi geliştiği için yine de ihmal etmemek lazım ama hamile kalınıyor yani bizim toza tüye dikkat ettiğimiz gibi etmeyen insanlar
Yok artık. Sonuçlara bişi demeyip sadece bunu mu yazmış? Neyse yine de yapılacaksa belki fiyatta yardımcı olurlar ama direkt o gözle bakmaları çok ilginç gerçekten. Ne yapacaksın?
Bence kızla bi ilgisi yok ya. İyi hocasına göstermiş sonuçta ama özelde para kırdıkları için ne diyeyim bilemiyorum. Devletten rapor çıkartıp özelde yaptırma durumu oluyor mu acaba maddi açıdan daha iyi olur bir bak istersen. Bir de aklıma ne geldi ya. Ben geçen sene doğum teminatı da olan tss yaptırdım. Onun tüp bebek teminatlı olanı da varmış. Bir araştırsana maddi olarak çok daha avantajlı olabilir şartlarına bi bak canım.
4 olduk var mı rahim filmi çekilecekleri arttıranlar....
*Ben
*İloveme
*Terelelli
*Sleepy05
Maşallah ben sıramı savdım geçen aylardan
Yaaa canım inanamıyorum yaa gerçekten mi nasıldı çizgi bugün bat günün ve direkt çıktı mı beyan kaç çıktı? Ah çok üzücü evet ama müdahale etse de kimyasal ve sağlıksız oldu mı iyi bir şey yapmıyorlar aslında. Ah inşallah artar betan kuzum ama tam regle dönerse vardır bir hayır bunda da moralini hiç bozma gebe kalabiliyorsun yine kalırsın inşallah yaz valla çok merak ettim haber ver inşallah güzel haberlerle dönersin

Bu nasıl bir insan ya her seferinde bizi şaşırtıyor. İnsan çocuğuna bunu yapar mı ya. Çok acayip gerçekten. Çocukla görüşmesi daha zarar çocuğa gerçekten.

Ayyyyyyyyyyyy ruh hastası aptal!!!! İçimden çok daha okkalı bi küfür daha ettim O harfiyle başlayıp U harfiyle biten

Bi kişi daha vardı dur bulcam onu da
Valla kuzum aynı küfrü biz ona her gün ediyoruz. Artık yaptıklarına tahammülümüz kalmadı. Hayır madem evlat olarak kabullenmedin hiç, niye alıyorsun, alma yaa görme bu çocuk burda mutlu. Niye çomak sokuyorsun? Allahım sen en iyisini bilirsin deyip sakinleşmeye çalışıyorum.

Bu nasıl bir insan ya her seferinde bizi şaşırtıyor. İnsan çocuğuna bunu yapar mı ya. Çok acayip gerçekten. Çocukla görüşmesi daha zarar çocuğa gerçekten.
Valla ben de her seferinde beynimden vurulmuş gibi oluyorum. Sırf pisliğine alıyor, sevdiğinden değil. Artık gidip psikiyatrik bi rapor alıcam annesini görmesinin ona zarar verdiğine dair. Ki pedagog bile demişti zaten göndermeyin annesine diye. Çok istiyorum evlensin, güzel çocukları olsun, çok mutlu olsun ki unutsun bu çocuğu, aklına bile gelmesin..

Aaaaa ciddi misin beta kaç çıktı inşallah sağlıkla ilerler canım ya
Bat tarihim dündü,bu sabah 6 gibi çok erken saatte yaptim hafif cizgi belirdi bir kac saat sonrada lekelenmem oldu halada devam ediyor, regli olucak gibi ağrılarim var kendimi ıslak hissediyorum ,sürekli lavobadayim betam 94 çıktı
Dualarınıza ihtiyacım var

İnşallah her şey yolundadır canım dualarım seninle

Dualarımız seninle canım, inşallah güzel şeyler olacak

teşekkür ederim canmm sağolasınn

İnşallah gebelikte olan normal lekelenmedir kuzum sakin ol, hayırlısını dile. Dualarımız seninle

canım ınsallah herseyyy yolunda gider moralını yuksek tut Allahtan hayırlısını dile

Canım inşallah yükselecek korkma lekelenme bazen tüm gebelik boyunca bile oluyor. İnşallah gelmeyecek regl. Dualarım seninle. Lütfen sakin ol ve hiç iş falan yapma şu bir iki gün dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…