Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Cok gecmıs olsun yakın zamanda olur ınsallah Allah buyuk. Benımde 7 cm sag 7 cm solda aynı anda kapalı amelıyat oldum. Yumurtalarıma zarar vermedı biri bagırsak duvarıma yapısıkmıs zTen. Bızde 3 aydır denıyoruz bakalım nasip.

Teşekkürler. Kaç yaşındasın? Vajinal ultrasonla muayene oldun mu? Hsg istediler mi? Benim ameliyatlardan biri sırasında kistim patlamış, karın içini yıkamışlar. Yapışıklık görünmüyor gibi ve rezerv kaybı da olmadı gibi dediler. Pazartesi ilk defa hsg çekilecek. Yapışıklık varsa görünür sanırım, umarım yoktur.

Evet kuzum okuyorum senin gelişmeleri doktorun beni benden aldı yeni bir doktora gideceksin dimi bundan sonra. Hadi hakkımızda hayırlısı bakalım ya inşallah yeni ay yeni umutlar
Evet canım ya kısmetse başka doktara gideceğim inşallah güzel şeyler görürüz artık ekranda batlarımız aynıydı ama ben biraz arayı açtım bakalım gelişmeleri göreceğiz hayırlısı

4 olduk var mı rahim filmi çekilecekleri arttıranlar....
*Ben
*İloveme
*Terelelli
*Sleepy05

Oh oh maşallah yok mu artıran
Kizlaaaar ben de varım regl durumuna göre şubat sonu ya da mart başı gibi çekilmeyi düşünüyorum ben de daha fazla beklemeye gerek yok erteledikce zorlaşıyor sanki ama bu defa anestezili cekilecegim kendimi kasarim çünkü biliyorum

Canım ya dur hele öyle kötü şeyler okuma lütfen. Okumak eğer kötü bir şey olacaksa bunu değiştirmeyecek. Ama okuyarak kendini strese sokacaksın ve stres seni daha olumsuz etkileyecek belki bu sefer öyle sıkıntı yaşayacaksın. Lütfen bırak kendini doktorunun dediklerini düşün ekstra başka hiçbir şey okuma. İnşallah değerin artacak bize güzel haber vereceksin. Ama sonu kötü olacaksa da seni daha fazla hırpalamadan baştan olması daha iyi Allah göstermesin yine de ama vardır her şeyde bir hayır dşyorum. Sen lütfen kafanı dağıtacak bir şeyler izle bu konuyu hiç düşünmemeye çalış. Aklımız ve dualarımız sende..
Canım olsun bence iyi yapmışsın. Senin doktorun en azından güvendiği kişiye yönlendirir. Ya da aynı hastanede yapılmaya karar verdiğinde iletişim halinde olurlar falan. Hiç canını sıkma güvendiğin bir Dr olması her zaman iyi bir seçenek bence. Bubi tuzağı konusunda çok haklısın. Forumda yine sıkıntılı şeyler okudum. Kaliteli olmayan embriyoları dondurmalar, ölü embriyo transferleri falan. Korku filmi gibi gerçekten. Güvendiğin birinin referansı olması iyi bence bu süreçte.
Katılıyorum
Evet o yüzden ona bir muayeneye gideceğim sanırım. Muayenesinin 400 tele olması ve hiçbir özel sağlık sigortasının geçmemesi dışında şimdilik bir sıkıntı yok
Oyşş maşallah valla. Bugün ben de baya bir şok oldum hastanedeki fiyatlara. Şimdilik bir şey ödemedim ama sigorta olmasaydı 1000 TL'ye falan çıkardım herhalde

Kızlar bugün bunu gördüm tam da hastanedeyken çok güldüm ya acı bir gülümsemeydi tabi. Bu süreçte neler çektiğimiz geldi aklıma.

Eklentiler

• Screenshot_20210305-120401~2.png
    678,3 KB · Görüntüleme: 58
Saolun canım mesajlariniz moral oldu
Bugün çok karmaşığım
Doktor bekleyeceğiz dedi

Evet olsun ama birkaç gün de olsa yine yakın batlar Sen yolu aç ben arkandan gelirim insallah

Kızlar bugün bunu gördüm tam da hastanedeyken çok güldüm ya acı bir gülümsemeydi tabi. Bu süreçte neler çektiğimiz geldi aklıma.
Muaynelerde bunun plastik daha minimal halini kullanıyorlar, bu resimdeki daha çok operasyon tarzı durumlarda kullanıyolar..

Biz naaaabıcaz böyle ya. Kime güveneceğiz? Allah'ın embriyologu bana "Ayrıntısını bilmenize gerek yok. Morfoloji düşük işte" diyebiliyor. Kendi doktorum da mübarek hastaneye beni ortak edecek herhalde. 400 tele nedir ya Zaten pazartesi 800 içime sıkışmış onu çıkaracaklar hsg ile. Çarşamba kocamın spermine sıkışan 300 kağıdı aldıracağız spermiogramla. Sonra onun muayenesi var. İlaç ve takviyelere ödediğimiz paraları saymıyorum. Daha tüp bebeğe giden otobüse biz bilmem kaç bin bayıldık bile yani. Kaç durak gideceğiz Allah bilir

Muaynelerde bunun plastik daha minimal halini kullanıyorlar, bu resimdeki daha çok operasyon tarzı durumlarda kullanıyolar..
Evet canım neyse ki plastik ve steril olanlar var çok şükür. Eskiden kaynatılırmış tekrar tekrar bunlar eşime gösterdim resmi bu ne diye dondurma kaşığına benziyor dedi gerçekten de bu arada kadınlar arasında halk arasında kaşık diye geçiyormuş spekulum

Bu arada sen nasılsın canım pek uğramıyorsun arada tek tük yazıp çıkıyorsun ne var ne yok nasıl gidiyor durumlar?
Valla çok zor gerçekten Güven meselesi. Ben de annemden dolayı çok hastane çok doktor gezdim. Malesef gözünün arkada kalmadığı maddi kaygısı olmayan doktor bulmak çok zor. Onu bulana kadar da dünya para veriyorz ve hatalı şeylere maruz kalıyoruz. Bu sıkışma lafını ben de kullanırım hep malesef sıkışıyor sürekli. Yine de şükür diyorum canım. Çok ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşıp bu paraları döküyor veya dökemiyor olabilirdik. Hayati şeylerle mücadele ediyor olabilirdik. Tabi ki bu bizim çektiğimiz sıkıntıyı önemsiz kılmaz ama yine de bu bile hayatta bir şans diye düşünüyorum. İnşallah hepsi güzel günlere kavuşmamıza vesile olacak.

Öyle öyle inşallah çaresiz bir şey olmasın. Gücümüz yetsin de sonunda da değdi oh be diye rahat bir nefes alabilelim. Sonrası zaten çocuk işçi

D Duhanin annesi canım naptın son gelişmelerini merak ettim test yaptın mı?
Merhaba bugun bayagi yazmışsınız okuyordum evet bnm de 3 gün önce beta 106 çıktı iyi su an için darısı sizlere ins her şey yolundadır daha emin olamiyorum. sen de degerlendir bu günleri Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…