Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
ayyy inşallah inşalllah hepinize sürttüm ayağımıııı

evet yolculuk yasak ama hastaneye gidiş geliş toplam 6 saat istanbul trafiğini ne yapacağızzzz

Kuzum dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ sağlim devam etsin gebeliğin ve sevincin

Ocak'ta 3.77'ydi Şubat'ta biraz düştü. Şu an 3'e düşmüş. Benim daha önce de böyle dalgalanmalar oldu. İlaç vereceklerdi ama kendisi düştüğü için vermediler. Annem de tiroit hastası biliyorum o da ilaç kullanıyor bunun için

Bizde de rahatlık tavan. Böyle bir ara vermeye ihtiyacim varmış hiçbir şeye dikkat etmeden yaşıyoruz

Canım inşallah bebeğin seninle kalır dualarımız seninle.

Betan güzelmiş ya inşallah lekelenmedir ve güzel ilerler. Bak belki de hsg etkisi oldu ve her şey yoluna girecek. Rapor alıp dinlen. Derse falan da girme ayağa kalkma hiç olmadı. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Üç kadın doğumcu bir endokrin uzmanı gördü TSH'ımı hiçbir şey demediler. Napacağımı şaşırdım ben de. O da pes etti kendiliğinden düşüşe geçti zaar Bebeğin zihinsel gelişimine olan etkisini ben de duydum ama zaten tüpe geçeceksek orda baştan sıkı tutarlar diye düşünüyorum lab bebeği olacağı için. Sigorta olayına da bir bakayım. Kafam tırlatmaya on kala seviyesinde şu an. Neyi düşünem şaştım. Kime güvenem onu da bilemedim. Şu hsg bir çıksın. Eşimin spermiogramı yaptırıp onun doktoruyla da görüşelim. Sonra kaldığım yerden düşünmeye devam ederim. Şu anda zaten yapabileceğim bir şey kalmadı

Demi bi yandan böyle de düşünüyorm. Ama snr karısı hamileyken aldattı tipler geliyo aklıma korku dehşet.

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum 1 ayda iki kere yumurtlama gerçekleşir mi? Ya da şeffaf uzayan yapışkan yumurta akı kıvamındaki akıntılar neden gelir cevap bulamıyorum ve merak ediyorum,

Kızlar bugün regl 2. Günüm muayeneye gittim sağda da solda da yumurta var dedi 10 gün sonra gel bakalım gelişiyor mu gelişmiyor mu dedi, doktor fazlaca nursuzdu tersleneceğimi bile bile soramadım klomen kullanmak istiyorum mümkün mü diye ama ben 50 mg kullanayım diyorum, kullandıktan sonra da kontrole giderim. Değerlerime baktı geçen ay yaptırdığım testlere bir sorun yokmuş.Eşimin sperm test sonuçlarını da pazartesi göstericez doktora bakalım o da normal mi.

Merhaba adetim düzensiz bugün kan verdim beta 3.4 çıktı doktor adetten olabilir dedi ebe de baya yükselmiş gebelikten kaynaklana bilir pazartesi kan ver dedi adetten bukadar yükselme olurmu bi ara yine adete yakın verdim 1.20 çıktı5 gün sonra 0.1 e düşmüştü

Pazartesi yükselir inşallah gebelik ihtimali de var neden olmasın.

ayyy inşallah inşalllah hepinize sürttüm ayağımıııı

evet yolculuk yasak ama hastaneye gidiş geliş toplam 6 saat istanbul trafiğini ne yapacağızzzz
Oyyy maşallah valla ne olacak bu trafik aman sen yine dikkatli ol da canım ne olur ne olmaz. İnşallah arkandan geliriz
Bence bir şey demiyorlarsa hiç kurcalama her şey ay ay çok değişiyor aslında o nedenle ne kadar kontrol etsek de etmediğimiz ay yükselmiş düşmüş de olabiliyor. Sen dur hiç tırlatma bize lazımsın aklıma geldi böyle bir şey varsa faydalan hatta olmazsa ben Haziran'da yenilerden sorayım diyorum. Filmi falan çektirmeden bence araştır canım çünkü bazen bir ay falan bekleme süresi oluyor sizin tedavi süreçleri devam ederken o da geçer hiç değilse. Artık düşünmek zor geliyor haklısın ama yararına olacak şeyleri bence önden bilmek iyi geliyor

Demi bi yandan böyle de düşünüyorm. Ama snr karısı hamileyken aldattı tipler geliyo aklıma korku dehşet.
Tövbeler olsun böyle şeyler düşünme. Aklını güzel şeylere yor. Kocanızı baştan çıkarmanın on altın yolu gibi yazılar oku
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum 1 ayda iki kere yumurtlama gerçekleşir mi? Ya da şeffaf uzayan yapışkan yumurta akı kıvamındaki akıntılar neden gelir cevap bulamıyorum ve merak ediyorum,
Nadiren de olsa olabiliyor. Değerlendirin siz her türlü
Bir sure eşimden uzak kalmak istiyorum ama nereye gitcem bilmiyorum kizlar ailem uzakta yaşıyor..
Yav sen neler diyorsun böyle? Bak ona trip atma, çok ciciş de davranamazsın anlıyorum ama sorun yok gibi takıl, kendine dön. Yürüyüşe çık ama mümkünse çocuk parkı olmasın. Çocuğu olan arkadaşlarınla bir müddet konuşma. Bu konuyu genel olarak kimseyle konuşma hatta. Nefes egzersizleri yapabilirsin, bana iyi geliyor. Çok tırt bir şekilde ve kısa süreli yapıyorum ona rağmen işe yarıyor az da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…