- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
ayyy inşallah inşalllah hepinize sürttüm ayağımııııBen baya becerikli hayal ettim senipek çok şey denemek bile başarı bence ya maşallah ya kıpır kıpır ve nasıl saklambaç oynamış sizle amin canım inşallah arkandan geleceğiz biz de
Oh çok şükür ben de sevindim. Arkadaşımın da öyleydi yolculuk falan da yasaktı. Dikkat et tabi dolaşımı da korumak için arada yürüyüş de önemli ama doktorun ne diyorsa öyle devam et sen şimdilik. İnşallah hepsi güzel mutlu son için
Kuzum dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ sağlim devam etsin gebeliğin ve sevincinBat tarihim dündü,bu sabah 6 gibi çok erken saatte yaptim hafif cizgi belirdi bir kac saat sonrada lekelenmem olduhalada devam ediyor, regli olucak gibi ağrılarim var kendimi ıslak hissediyorum ,sürekli lavobadayim betam 94 çıktı
Dualarınıza ihtiyacım var
Ocak'ta 3.77'ydi Şubat'ta biraz düştü. Şu an 3'e düşmüş. Benim daha önce de böyle dalgalanmalar oldu. İlaç vereceklerdi ama kendisi düştüğü için vermediler. Annem de tiroit hastası biliyorum o da ilaç kullanıyor bunun içinKendi düşmüyor malesef cnm, bazı kişiler hayatboyu bu hormon takviyesini alıyor. Durum şu TSH yüksekse : senin tiroitin az çalısıyordur yani hipotiroit. Bu vücudundaki herşeyin yavaş çalışmasını hatta kilo alımını da arttırıyormuş, zor kilo veriyorsun. Çabuk yoruluyorsun, mutsuzluk hissiyatı artıyor, el ayaklar soğuk oluyor vs.... sana bu hormon takviyesi yapılıyor ki TSH daha az çalışsın, dengeye gelsin..
Bizde de rahatlık tavan. Böyle bir ara vermeye ihtiyacim varmış hiçbir şeye dikkat etmeden yaşıyoruzEvet ben bir araştırayım kaçtan kaça büyüyor9.günü hiç yoktu belki gelişmiştir 13.güne kadar bu ay 'ama kafamız nasıl güzel' modunda geçiyordu sıfır stresti şimdi akıntı herşeyi değiştirdi günler geçmek bilmez şimdi meraktan
Kızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadımsevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.
Ben lekelenmem olunca saşkınlıktan üzüntüden fenalaştımaglamalar salya sümükler
Ne diyebilirim ki, dualarınıza talibimBenimde dualarımdasınız
Allah hepimize sağlıklı bebekler,sağlıklı gebelikler nasip etsin
İyi yada kötü bir gidişad olursa size yine yazarım
Herseyin hayrlısı olsun
Canım inşallah bebeğin seninle kalır dualarımız seninle.Kızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadımsevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.
Herseyin hayrlısı olsun
Betan güzelmiş ya inşallah lekelenmedir ve güzel ilerler. Bak belki de hsg etkisi oldu ve her şey yoluna girecek. Rapor alıp dinlen. Derse falan da girme ayağa kalkma hiç olmadı. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm şok olmam daha gecmeden lekelenme yaşadımsevinemeden daha ;acil doktora gittik betam yapildi ,hemen alttan muayene oldum ama henuz daha bat günüm oldugu icin herşey için çok çok erken dedi.kurtarmak için birsey yapmayacağını soyledi,dogal sirkülasyonuna bırakıcaz dedi.hayırlısı olsun dedi,kan kırmızıya dönerse de yapacak birşey yok,günlük hayatına devam et dedi.Betayı iki gün sonra tekrarla dedi.
Herseyin hayrlısı olsun
Üç kadın doğumcu bir endokrin uzmanı gördü TSH'ımı hiçbir şey demediler. Napacağımı şaşırdım ben de. O da pes etti kendiliğinden düşüşe geçti zaarEvet ya belki rahat takılırken olacaktı hemen strese girdin yine dimişimdi olsun sen değerlenir her türlü
Çok aşırı maşallah. Valla tiroid konusunu çok iyi bilmiyorumminseo daha iyi biliyor ama bana da sadece TSH bakıldı hep. ama annede yüksek olursa bebekte etkisi çok sıkıntılı olabilyior Zeka geriliği beyin gelişimi vs. O nedenle baştan bakıyorlar yani gebe kalmaya engel değil ama.
Hadi bakalım canım ben de anestesisiz çekildim. O çekildiğin yerden de çok memnunlar rahat geçer senin de inş. Ne kadara çekiyorlar?
Evet yani kalmayla ilgisi yok da Allah korusun bebeğin beyin gelişimiyle alakalı sonuçta. İlk haftalar da en çok sinir sistemi geliştiği için yine de ihmal etmemek lazım ama hamile kalınıyor yani bizim toza tüye dikkat ettiğimiz gibi etmeyen insanlar
Yok artık. Sonuçlara bişi demeyip sadece bunu mu yazmış? Neyse yine de yapılacaksa belki fiyatta yardımcı olurlar ama direkt o gözle bakmaları çok ilginç gerçekten. Ne yapacaksın?
Bence kızla bi ilgisi yok ya. İyi hocasına göstermiş sonuçta ama özelde para kırdıkları için ne diyeyim bilemiyorum. Devletten rapor çıkartıp özelde yaptırma durumu oluyor mu acaba maddi açıdan daha iyi olur bir bak istersen. Bir de aklıma ne geldi ya. Ben geçen sene doğum teminatı da olan tss yaptırdım. Onun tüp bebek teminatlı olanı da varmış. Bir araştırsana maddi olarak çok daha avantajlı olabilir şartlarına bi bak canım.
Maşallah ben sıramı savdım geçen aylardan
Yaaa canım inanamıyorum yaa gerçekten minasıldı çizgi bugün bat günün ve direkt çıktı mı beyan kaç çıktı? Ah çok üzücü evet ama müdahale etse de kimyasal ve sağlıksız oldu mı iyi bir şey yapmıyorlar aslında. Ah inşallah artar betan kuzum ama tam regle dönerse vardır bir hayır bunda da moralini hiç bozma gebe kalabiliyorsun yine kalırsın inşallah yaz valla çok merak ettim haber ver inşallah güzel haberlerle dönersin
İzliceemm teşekkür ediyorum
Demi bi yandan böyle de düşünüyorm. Ama snr karısı hamileyken aldattı tipler geliyo aklıma korku dehşet.Canım hamilelikte okadar normal ki isteksizlik.. onunda biraz anlayışlı olması lazım... hamilelikte östrajen hormonları azalıp progestron hormonları artıyor diye biliyorum yanlışım varsa bile düzeltsin.. yani erkeklik hormonları salgısı artıyor.. vücudumuzun dengesi bozuluyor... yemen içmen herşeyin değişiyor.. kesinlikle bozulma o naparsa yapsın sen bebeğinle mutluluğunun tadını çıkart...
Pazartesi yükselir inşallah gebelik ihtimali de var neden olmasın.Merhaba adetim düzensiz bugün kan verdim beta 3.4 çıktı doktor adetten olabilir dedi ebe de baya yükselmiş gebelikten kaynaklana bilir pazartesi kan ver dedi adetten bukadar yükselme olurmu bi ara yine adete yakın verdim 1.20 çıktı5 gün sonra 0.1 e düşmüştü
Oyyy maşallah valla ne olacak bu trafikayyy inşallah inşalllah hepinize sürttüm ayağımıııı
evet yolculuk yasak ama hastaneye gidiş geliş toplam 6 saat istanbul trafiğini ne yapacağızzzz
Bence bir şey demiyorlarsa hiç kurcalamaBetan güzelmiş ya inşallah lekelenmedir ve güzel ilerler. Bak belki de hsg etkisi oldu ve her şey yoluna girecek. Rapor alıp dinlen. Derse falan da girme ayağa kalkma hiç olmadı. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Üç kadın doğumcu bir endokrin uzmanı gördü TSH'ımı hiçbir şey demediler. Napacağımı şaşırdım ben de. O da pes etti kendiliğinden düşüşe geçti zaarBebeğin zihinsel gelişimine olan etkisini ben de duydum ama zaten tüpe geçeceksek orda baştan sıkı tutarlar diye düşünüyorum lab bebeği olacağı için. Sigorta olayına da bir bakayım. Kafam tırlatmaya on kala seviyesinde şu an. Neyi düşünem şaştım. Kime güvenem onu da bilemedim. Şu hsg bir çıksın. Eşimin spermiogramı yaptırıp onun doktoruyla da görüşelim. Sonra kaldığım yerden düşünmeye devam ederim. Şu anda zaten yapabileceğim bir şey kalmadı
Bence deipek_annesi canım ne durumdasın? Betan baya yüksek aslında kimyasalda benim değerim 7 ye düştüğünde kanamam başlamıştı, bence üstüne görme tarzı bi durum olabilir panik olup vücudunu strese sokma şuan bence
Gönder sen burada herkes uzman. Alanında uzman kişilerden oluşan ekibimiz sizi doğru kişiye derhal yönlendirecektir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı ve bebekli günler dilerizKızlar sperm test sonucunu atsam anlayan var mıdır ki yorumlayacak?
Bu neydi şimdi?Gönder sen burada herkes uzman. Alanında uzman kişilerden oluşan ekibimiz sizi doğru kişiye derhal yönlendirecektir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı ve bebekli günler dileriz
Tövbeler olsun böyle şeyler düşünme. Aklını güzel şeylere yor. Kocanızı baştan çıkarmanın on altın yolu gibi yazılar okuDemi bi yandan böyle de düşünüyorm. Ama snr karısı hamileyken aldattı tipler geliyo aklıma korku dehşet.
Nadiren de olsa olabiliyor. Değerlendirin siz her türlüKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum 1 ayda iki kere yumurtlama gerçekleşir mi? Ya da şeffaf uzayan yapışkan yumurta akı kıvamındaki akıntılar neden gelir cevap bulamıyorum ve merak ediyorum,
Yav sen neler diyorsun böyle? Bak ona trip atma, çok ciciş de davranamazsın anlıyorum ama sorun yok gibi takıl, kendine dön. Yürüyüşe çık ama mümkünse çocuk parkı olmasın. Çocuğu olan arkadaşlarınla bir müddet konuşma. Bu konuyu genel olarak kimseyle konuşma hatta. Nefes egzersizleri yapabilirsin, bana iyi geliyor. Çok tırt bir şekilde ve kısa süreli yapıyorum ona rağmen işe yarıyor az da olsaBir sure eşimden uzak kalmak istiyorum ama nereye gitcem bilmiyorum kizlar ailem uzakta yaşıyor..