- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Bebeginizi saglicakla kucaginiza alinSelam kızlar bu konuyu az önce gördüm belki birine faydam olur diye yazıyorum. 4 yıl hamilelik için bekledim beklemek zor bilirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
2 yumurt takibi yapıldı yumurtalarım büyümüyordu iğneye rağmen gelişmiyorlardı. Birsürü kür denedim soğan küründen sonr bi kimyasal gebelik geçirmiştim.
Sonr bi ablam ballı macun önerdi adı c-life 2 ay kullanım sonucu doktor gittim 8 olgun yumurtanın oluşmuş olduğunu gördük. İnanamadım tabii rabbime şükürler oldun o ay hamile kaldım.
Rabbim bi şekilde vesile etti. Herkeste aynı etkiyi bırakacak diye bi kaide yok tabii ama belki birinin işine yarar faydası olur.
Paylaşmak istedim
Peki bu yumurtlama ilaclari yalanci pik yapmasin ? Icinde lh hormonu var mi ki acabaevet canım malesef burda bi çok sekilde doğrulamış olduk bunh ovülasyon testleri kesin yumurtlama olduğunu göstermiyo evet lh yükselmesi lazım yumurtlama için. ama her lh yükselmesi yumurtlama değilmiş. tecrübe edinmiş olduk
Klomen de yok ovitrelle iğnede var o canımPeki bu yumurtlama ilaclari yalanci pik yapmasin ? Icinde lh hormonu var mi ki acaba
Canim bende de pco var,ben uc ay femare kullandim bende sadece birinde iki yumurta olustu,digerlerinde birer tane.kendimden biliyorum,ilk aya gore hem iki yumurta olmus hemde klomen daha dusuk ,insallah bu ay olur,olmazsa da ona gore sekillenir tedavinBen de öğrenmiş oldum bu testler lh yükselince pik oluyor ama yumurta kötü boyutta mi değil mi insan bilemihor sanıyor ki test pik yumurta güzel büyüdü ama değil
Aaaa cidden mi canim dr bana en azından bi 15 mm bekliyordum pek iyi yanıt vermemiş gibi dedi üzülmüştüm bi de pko nun ekmeğini klomende gorurum bi kaç yumurta ile diye düşünürken oylr cok yumurta olmadi
Bu bahsettigin ne hic bilmiyorum canim ?kızlar sirius kavusumu başlıyor saat 4 olmak uzere kaçırmayın saatleri . ne dilediğinize konuşurken ne söylediğinize dikkat edin
Tamam canım saolasinKlomen de yok ovitrelle iğnede var o canım
Canim benim çok sagol desteğin için zaten siz olmasanız ne yaparım bilmiyorum inanin sizin varlığınız bana o kadar iyi geliyor ki beni anlıyorsunuz çevremde konuşacağım hic bir arkadaşım kalmadı hepsi anne oldu bu yüzden onlara anlatamıyorum bana acır gibi bakıyorlar sizler oyle destekçimsiniz ki iyi ki varsınızCanim bende de pco var,ben uc ay femare kullandim bende sadece birinde iki yumurta olustu,digerlerinde birer tane.kendimden biliyorum,ilk aya gore hem iki yumurta olmus hemde klomen daha dusuk ,insallah bu ay olur,olmazsa da ona gore sekillenir tedavin
Cnmm cok sevindim sağlıkla kucağına al insallah guzel haberlerle gel yarınKızlar benim adetlerim çok düzensiz ve bu ay kendimden asla umudum yoktu bugün şeytan dürttü ve test yaptım. Size karşı mahcubum ama sizinle paylaşmayı borç bilirim. Yarın sabah kan vereceğim inşalllaahh
Canım benim sende iyi ki varsın, inşallah herkesin yuvalarina birer ikişer üçerCanim benim çok sagol desteğin için zaten siz olmasanız ne yaparım bilmiyorum inanin sizin varlığınız bana o kadar iyi geliyor ki beni anlıyorsunuz çevremde konuşacağım hic bir arkadaşım kalmadı hepsi anne oldu bu yüzden onlara anlatamıyorum bana acır gibi bakıyorlar sizler oyle destekçimsiniz ki iyi ki varsınız
Çok teşekkür ederim balımmm inşallah yarın kanda güzel çıkarr. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallahCnmm cok sevindim sağlıkla kucağına al insallah guzel haberlerle gel yarınşu çift çizgi o kadar mutlu ediyor ki beni kimin olursa olsun farketmiyor
Amin saolunBebeginizi saglicakla kucaginiza alin
Peki o ay çatlatma ignesi olmusmuydunuz?
Canim size oýle dediyse bilemedim simdi cunku sizin sayi iyi aslinda ,bizim sizinkinin tam yarisi.morfoliji de bizde 1bu şekilde canım.
bizim için normal yola dedğim gibi iç acıcı konuşmadı.
Nerden temin ettin guzumBu ay ben de kullanıyorum inşallah faydası olur
Yaaaa ne diyosuuunKızlar benim adetlerim çok düzensiz ve bu ay kendimden asla umudum yoktu bugün şeytan dürttü ve test yaptım. Size karşı mahcubum ama sizinle paylaşmayı borç bilirim. Yarın sabah kan vereceğim inşalllaahh
Canım ben 5 gün sabah akşam letu kullandım 7. Gün pazartesi kontrole gittim 12 mm di doktor cuma tekrar çağırdı.. ben o günlerde bol bol yürüyüş hareket yaptım kuru incir yedim cuma değil cumartesi kontrole gittim yumurtam 20 mm olmuştu.. rahim kalınlığıda çok güzel demişti doktorum.. o yüzden içini ferah tut bol bol yürüyüş ve hareket yapInsallah canim benim bazi dr yumurtayı küçük görürse tekrar klomen veriyormuş dr um vermedi bekleyelim dedi nasil cevap verecek ben de merak ediyorum yumurtalar klomen e hayırlısı olsun
Dr da dedi bir olsun tam olsun o bize yeter dedi ama bakalım benim dr ilaca falan karşı malum femara verir mi bilmiyorum olmadi ben isterim öbür ay
anlamadım ki canım ben de . ileri hızlı hareket hiç yok diye sanırım takılıyor doktorlar. ileri hareket de yeterli gelmiyor belki de spermin yumurtayı döllemesi için morfoloji de öyle olunca.Canim size oýle dediyse bilemedim simdi cunku sizin sayi iyi aslinda ,bizim sizinkinin tam yarisi.morfoliji de bizde 1sizde ileri hizli hareket yok sanirim ama digerinin degeri iyi gibi
hadi balım belirtilerden bahseeetÇok teşekkür ederim balımmm inşallah yarın kanda güzel çıkarr. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah
Sağol kuzum inşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimYaaaa ne diyosuuunmaşallah, sağlıkla ilerler inşallah canım benim
Kuzum ben kasıklarımın zonkladığını ve göğüslerimin sızladığını hissettim. Bide adet öncesi sarı akıntım yine oldu. İğneden sonra aşırı düzensiz olduğu için kestiremiyodum bat tarihini bi ay 28günde bi ay 32günde geliyordu falan. Bugün birden test yapıyım dedim ve pozitif çıktı kuzum.hadi balım belirtilerden bahseeet
Tamam canım saolasin
Hala şu ovü testlerine bağlığımı birakamiyorum
Nerden temin ettin guzum
Canım tedavi alacaksan, dış gebelik öykün olduğu için bence önce rahim filmi çekilşuan bebek işine tekrar başlamayı düşünüyoruz sizce rahim filmi mi cekileyim önce yoksa bir iki ay deneyelim olmazsa mi rahim filmi cekileyim belki bu defa tedavisiz olur mu ki diyorum adet düzenlendiği için. Ne dersiniz