İstanbul. Kar arsızıyım ben. Çocuk gibi cama gidip geldim bütün gece. Uyanınca her yer karla kaplanmış olacak dediler. Hayal kırıklığına uğradımHangi şehirdeydin canım sen :) ben valla doğma büyüme İzmirli olduğum için kara hep hasrettim :) şimdi camın önünden ayrılamıyorum
Günaydın CanımmmmGünaydın kızlarrrher yer bembeyaz çok güzel
Kocasıyla yıllar geçse de hala sevgili olanlarsevgililer gününüz kutlu olsun efenim
Belki gelmez. Ne bildin?
Aynen öyle valla o kadar heves kalmamış ki, test bile yok elimde.
Ah bebem keşkeee
Benimki şuan kulaklıkları takmış evi süpürüyor en güzel hediye valla
Ne güzel bir şey ama. Çok mutlu oluyorum ben de geçen sefer iki gün camdan ayrılamadım. Hep sokaktaki canlar geliyor aklıma sonra üzülüyorum. Bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz onlara da.İstanbul. Kar arsızıyım ben. Çocuk gibi cama gidip geldim bütün gece. Uyanınca her yer karla kaplanmış olacak dediler. Hayal kırıklığına uğradım
Deme öyle deme, yarın bir test yaparsın inşallah sonucu heyecanla bekliyoruz bixGünaydın Canımmmm
Aynen öyle valla o kadar heves kalmamış ki, test bile yok elimde.
Eki Görüntüle 2782860
Geçen ayda 29. Gün gelmişti kuzum döngüm 2 gün attı 2 aydır sanırım yarın gelecek bugün 28. Gün ama 3 gündür heran regl olcak gibiyim dün belim koptu regl ağrılarıyla birlikte resmen, sabaha sökülürüm dedim ama daha gelen yok dahaDeme öyle deme, yarın bir test yaparsın inşallah sonucu heyecanla bekliyoruz bix
Hayvancıklar bir yana, dün gece benim de aklıma geçen ay kar yağdığında zabıtaların gelip sokakta yatan adamı zorla ikna edip otele götürmesi geldi. Üzüldüm. Kimse sokakta kalmasa keşkeNe güzel bir şey ama. Çok mutlu oluyorum ben de geçen sefer iki gün camdan ayrılamadım. Hep sokaktaki canlar geliyor aklıma sonra üzülüyorum. Bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz onlara da.
Merak etme bu daha başlangıç daha yağacak diyorlar bu hafta baya kar göreceğiz inşallah
Deme öyle deme, yarın bir test yaparsın inşallah sonucu heyecanla bekliyoruz bix
Rahim kendini hamileliğe hazırladığında önden birkaç ay gecikme olabiliyormuş diye birkaç kişinin yazdığını görmüştüm buralarda. İnanmak istedim. İnşallah seninki de öyledirGeçen ayda 29. Gün gelmişti kuzum döngüm 2 gün attı 2 aydır sanırım yarın gelecek bugün 28. Gün ama 3 gündür heran regl olcak gibiyim dün belim koptu regl ağrılarıyla birlikte resmen, sabaha sökülürüm dedim ama daha gelen yok daha
İnşallah öyledir kuşumRahim kendini hamileliğe hazırladığında önden birkaç ay gecikme olabiliyormuş diye birkaç kişinin yazdığını görmüştüm buralarda. İnanmak istedim. İnşallah seninki de öyledir
Alemsin kızGünaydın bebişler bi an hepimizin aynı şehirde yaşamadığını unutarak cama kıştum ve sonuç hüsraaannn
Günaydın canım ne güzel bir dilek buGünaydın güzel bacılarım. Sevgililer günümüz kutlu olsun. Seneye karnımızdaki/kucağımızdakiyle beraber çoklu sevgililer günü kutlayalım inşallahhh
Aminn canım inşallah, hep dua ediyorum zaten hepimizeGünaydın canım ne güzel bir dilek busenin duan kabul olur inşallah
Geçti çok şükür beybi, antibiyotik bitticukulatam Dişin nasıl oldu çukucum? Antibiyotik devam mı?
Burası fena kar sbah cıktık oynadıkSen de sana sepet işlerine dalacak mısın? Sana battaniye örmeyi öğreteyim mi? Çok güzel örüyorum. 2 sök 1 ör modeliminseo 'den kendisi hariç herkes ümitli. Onu el birliğiyle doğurtturacağız
Belki gelmez. Ne bildin?
Bizim sadece çatılar ve arabaların üstü biraz beyazGeçen sefer de tutmamıştı. Bana kaderimin bir oyunu mu bu
Benimki şuan kulaklıkları takmış evi süpürüyor en güzel hediye valla
Benim modeli kesin yaparsın. Dene bakBurası fena kar sbah cıktık oynadıkya hıc becerım yok ya lif oreyim dedim daha fıstık yapamıyorum bile öreyim diye kasnak aldım tığsız o da olmadı
İnşallah inşallahBi sonraki sevgililer gününe bebelerimiz kucağımızda , en büyük sevgilim sensin diyip, sıçmıklı , uyumamış gözlerle , yanacıklarından öperek girelim