- 21 Aralık 2020
- 90
- 41
- 31
14.günde cnmKaçıncı gün gördünüz yumurtayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14.günde cnmKaçıncı gün gördünüz yumurtayı
Nasıl bişi örmeye çalışıyorsun şişle mi tığla mıBen sadece çocuk değil, battaniye de yapamıyormuşum bunu fark ettim az önce. Söküp bir daha yaptım, bir daha olmadı. Onu olmadığı haliyle kenara bırakıp yeni yumakla başladım. Pes de etmiyorum
Sen nasil ayaktasın başkanNasıl bişi örmeye çalışıyorsun şişle mi tığla mı
Bugün 10 buçuğa kadar uyudum ya uyuyasım gelmediSen nasil ayaktasın başkan
Dimi yaa her şey var bizde bu amaç uğruna meditasyon da var totemler var Meryem suresi var kürler var her şey varOnların kendi içlerindeki muhabbetler daha saçma. En azından biz ulvi bir amaç için bir aradayız
Hahahah Allah seni ben hiç beceremiyorum böyle şeyleri ya siz yine yeni başlamak büyük olması falan diyorsunuz gayet iyi benceBen sadece çocuk değil, battaniye de yapamıyormuşum bunu fark ettim az önce. Söküp bir daha yaptım, bir daha olmadı. Onu olmadığı haliyle kenara bırakıp yeni yumakla başladım. Pes de etmiyorum
ayy Sorma canım valla, burda hop istediğin zaman ben bir doktora gideyim şunları isteyim diyemiyorsun. Dil sorunu da var, yanımda eşim de olmalı, o haliyle kadın vücudunun terimlerinden anlamıyor, tam bana aktaramıyor, görümcem desen çalısıyor.. Ben de dilimi henüz geliştiremedim pandemiden dolayı kurs kapandı... Velhasıl şuan Reglimin 2. günü, sadece haftada 1 gidip kan verdim onlar da sanırım 2. tedaviyi uygun gördüler. ama içimde (rahminde veya yumurtalıklarımda) detaylı ne var onu bilmiyorum. (Ki...Klomenden sonraki ultrason kontrolünde 2 yumurta var dedi, iğne veriyorum yapın dedi, ilişki sıklığını belirtti.. sonrası yok. ) Yani bu konuda biraz tatminkarsızım ama mecburum.Genelde yapıyorlar gecikme genelde önemli görülüyor bir haftadan fazla olursa. ama yurtdışındaki prosedürü bilmiyorum. Kist varsa klomene de başlatmıyorlar çünkü. Bir kontrole gidin regl olduysanız ama kist yoktur herhalde
Yarının heyecanı olabilir mi insallah guzel haberler alalım sendenBugün 10 buçuğa kadar uyudum ya uyuyasım gelmedi
İnanır mısın aklıma bile gelmiyor ben nedense "bu ilişkiye olan inancımı kaybettim ela"Yarının heyecanı olabilir mi insallah guzel haberler alalım senden
Ya sen nasıl ikizlersinİnanır mısın aklıma bile gelmiyor ben nedense "bu ilişkiye olan inancımı kaybettim ela"
Neden kızYa sen nasıl ikizlersin
Ay ben çok takılırım ,sabaha kadar dusunur dururum herseyiNeden kız
Yok ne gezer. Bana yün, tüy zart zurt yasak. Alize puffy'lerden aldım micropolyester mi neymiş tüy yok, şiş yok, tığ yok. Beni marka yüzü seçtiler gibi oldu bu da Halbuki parası neyse verdim aldım Sponsorsuz battaniyeNasıl bişi örmeye çalışıyorsun şişle mi tığla mı
Tirajı artsın diye kuponla bisiklet, ansiklopedi, karton bebek, Arcopal yemek takımı vs. veren gazete gibiyiz. Her yol varDimi yaa her şey var bizde bu amaç uğruna meditasyon da var totemler var Meryem suresi var kürler var her şey var
Hahahah Allah seni ben hiç beceremiyorum böyle şeyleri ya siz yine yeni başlamak büyük olması falan diyorsunuz gayet iyi bence
Senin yine iyiymiş. Ben "Sen uyursan herkes ölür" Galiba bende yumurtlama da nanay bu ay. Ona rağmen yılmadım ya Rabbi sen görüyorsun. Aminİnanır mısın aklıma bile gelmiyor ben nedense "bu ilişkiye olan inancımı kaybettim ela"
Sağ bacağım zonkluyor bende elendim yine bu ay sanırım.Yok ne gezer. Bana yün, tüy zart zurt yasak. Alize puffy'lerden aldım micropolyester mi neymiş tüy yok, şiş yok, tığ yok. Beni marka yüzü seçtiler gibi oldu bu da Halbuki parası neyse verdim aldım Sponsorsuz battaniye
Tirajı artsın diye kuponla bisiklet, ansiklopedi, karton bebek, Arcopal yemek takımı vs. veren gazete gibiyiz. Her yol var
Senin yine iyiymiş. Ben "Sen uyursan herkes ölür" Galiba bende yumurtlama da nanay bu ay. Ona rağmen yılmadım ya Rabbi sen görüyorsun. Amin
Ben gün içinde takıyorumAy ben çok takılırım ,sabaha kadar dusunur dururum herseyi
Kuzu gelen giden yok henüz ama dün gece belim feci ağrıdı 2 ye ayrılacak sandım bakalım bugün yarın gelirBembeyaz sabaha günaydın kızlarrr minseo hadi bugün güzel haberlerle gel kızzzzzzz çok ümitliyim senden gece ohh muhabbet koyuymuş yaa telefon donuyo bgun anlamadım dönemedim çok eski mesajlara
Sen de sana sepet işlerine dalacak mısın? Sana battaniye örmeyi öğreteyim mi? Çok güzel örüyorum. 2 sök 1 ör modeli minseo 'den kendisi hariç herkes ümitli. Onu el birliğiyle doğurtturacağızBembeyaz sabaha günaydın kızlarrr minseo hadi bugün güzel haberlerle gel kızzzzzzz çok ümitliyim senden gece ohh muhabbet koyuymuş yaa telefon donuyo bgun anlamadım dönemedim çok eski mesajlara
Belki gelmez. Ne bildin?Ben gün içinde takıyorum
Kuzu gelen giden yok henüz ama dün gece belim feci ağrıdı 2 ye ayrılacak sandım bakalım bugün yarın gelir
Bizim sadece çatılar ve arabaların üstü biraz beyaz Geçen sefer de tutmamıştı. Bana kaderimin bir oyunu mu buGünaydın kızlarrr her yer bembeyaz çok güzel
Kocasıyla yıllar geçse de hala sevgili olanlar sevgililer gününüz kutlu olsun efenim
Hangi şehirdeydin canım sen :) ben valla doğma büyüme İzmirli olduğum için kara hep hasrettim :) şimdi camın önünden ayrılamıyorumSen de sana sepet işlerine dalacak mısın? Sana battaniye örmeyi öğreteyim mi? Çok güzel örüyorum. 2 sök 1 ör modeli minseo 'den kendisi hariç herkes ümitli. Onu el birliğiyle doğurtturacağız
Belki gelmez. Ne bildin?
Bizim sadece çatılar ve arabaların üstü biraz beyaz Geçen sefer de tutmamıştı. Bana kaderimin bir oyunu mu bu