- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Çoooooooookça amiiiiiinBi sonraki sevgililer gününe bebelerimiz kucağımızda , en büyük sevgilim sensin diyip, sıçmıklı , uyumamış gözlerle , yanacıklarından öperek girelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoooooooookça amiiiiiinBi sonraki sevgililer gününe bebelerimiz kucağımızda , en büyük sevgilim sensin diyip, sıçmıklı , uyumamış gözlerle , yanacıklarından öperek girelim
Anlat nasıl,Hayattaki küçük mutluluklar
cukulatam Oh geçmiş gitmiş olsun. Şimd gelsin bebik. Dört gözle bekliyoruz martı
Benim modeli kesin yaparsın. Dene bak
İşte dedim ya 2 sök 1 ör. Yapıp yapıp aa bu yanlış olmuş deyip söküyorumAnlat nasıl,
Aynen bebiş 26sı ama sağ bacağım ağrıyorsa biliyorumki adrt olacam ve dün akşamdan beri ağrıyor. Hiç sekmez yani. Tutsa ağrımazdı diye düşünüyorumAlemsin kız bu arada senin bat 26sı değil mi dün regl olcam falan demişsin?
Kız dur daha bizim döllenme zamanı anca :) 12 gün var şu an döllenmiş olsa bile daha yoldadır yerleşme olmamıştır ki :) çok erken bu bağlantıyı kurmak içinAynen bebiş 26sı ama sağ bacağım ağrıyorsa biliyorumki adrt olacam ve dün akşamdan beri ağrıyor. Hiç sekmez yani. Tutsa ağrımazdı diye düşünüyorum
Ta ta ta taaaamm o zaman bebiş sinyalleri bunlaarr bata 2 gün kala başlamıştı benim koparcasına bel ağrım sancılarım. Ayy heyecanlandım hadi inşallahGeçen ayda 29. Gün gelmişti kuzum döngüm 2 gün attı 2 aydır sanırım yarın gelecek bugün 28. Gün ama 3 gündür heran regl olcak gibiyim dün belim koptu regl ağrılarıyla birlikte resmen, sabaha sökülürüm dedim ama daha gelen yok daha
sen progestan kullanıyor musun canım?Geçen ayda 29. Gün gelmişti kuzum döngüm 2 gün attı 2 aydır sanırım yarın gelecek bugün 28. Gün ama 3 gündür heran regl olcak gibiyim dün belim koptu regl ağrılarıyla birlikte resmen, sabaha sökülürüm dedim ama daha gelen yok daha
Ay keşke olsa kuşum yaa ama benim regl ağrılarım da var bi de memelerim yumuş yumuşTa ta ta taaaamm o zaman bebiş sinyalleri bunlaarr bata 2 gün kala başlamıştı benim koparcasına bel ağrım sancılarım. Ayy heyecanlandım hadi inşallah
Klomen kullandığım aylar kullandım canım bu ay tedavi olmadı içmedim o yüzdensen progestan kullanıyor musun canım?
Haydi geliyoooo bebelerrrrHayattaki küçük mutluluklar
cukulatam Oh geçmiş gitmiş olsun. Şimd gelsin bebik. Dört gözle bekliyoruz martı
Benim modeli kesin yaparsın. Dene bak
Anladım canım, o zaman test bekliyoruz sabırsızlıkla, inşallah güzel haberler alırız :))))Klomen kullandığım aylar kullandım canım bu ay tedavi olmadı içmedim o yüzden
Testim yok canım yarın da olmazsam salı sabahı yaparım negatif çubuk görmek artık midemi bulandırıyorAnladım canım, o zaman test bekliyoruz sabırsızlıkla, inşallah güzel haberler alırız :))))
E benim de yumuş yumuştu hatta regl gecikmesinde bile sadece ucunda ağrı başladı, hiç şişmedi hassasiyet olmadı memelerde. Çoğu gebelikte gecikmeden sonra başlıyor belirtiler zaten.Ay keşke olsa kuşum yaa ama benim regl ağrılarım da var bi de memelerim yumuş yumuş
Klomen kullandığım aylar kullandım canım bu ay tedavi olmadı içmedim o yüzden
Hadi yaa benim normalde tef gibi gergin olur acır bu ay hiç bişi yok memelerde ve sürekli regl olacakmışım hissiE benim de yumuş yumuştu hatta regl gecikmesinde bile sadece ucunda ağrı başladı, hiç şişmedi hassasiyet olmadı memelerde. Çoğu gebelikte gecikmeden sonra başlıyor belirtiler zaten.
Valla hiç umudum yok kuzu hayırlısı artık :))Kız dur daha bizim döllenme zamanı anca :) 12 gün var şu an döllenmiş olsa bile daha yoldadır yerleşme olmamıştır ki :) çok erken bu bağlantıyı kurmak için
Mart kampanyası yaptıkHaydi geliyoooo bebelerrrr
Bat 18 Şubat. Kasıklarımda ağrı başladı. Regl mi olcam acaba ya
İkinci bir emre kadar regl geliyor demeyi yasaklıyorum size. Yav bi durun az, belki bebek???Hadi yaa benim normalde tef gibi gergin olur acır bu ay hiç bişi yok memelerde ve sürekli regl olacakmışım hissi
Ne bilim. Dün test yaptım. Negatif çıktıİkinci bir emre kadar regl geliyor demeyi yasaklıyorum size. Yav bi durun az, belki bebek???
20 si değil miydi senin canım bat?Ben şimdi duştan çıktım çok kötü adet ağrım başladı ağrı kesici içeceğim mart ayına bismillah diyorum