- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
Ben kullandim uc donem ,senden farkli olarak benim reglimin 3. gunu baslatiyordu toplam 5 gun reglimin 13-14.gunleri artik yumurtanin gelisimine gore ,çatlatma ignesi yapiyordum.bende de pco var ama ben herhangi bir sonuc alamadim benKızlar merhaba bende 17 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz ama hiç gebe kalamadım hormon testi kan değerlerine falan bakıldı sonuçlar iyi çıktı tek sorun pko var bende oda gebeliğe engel değil dedi doktor bu ay femaraya başlattı adetin 5 günü başladım 5 gün kullandım gittim ama yumurtalar büyümemiş 2 gün daha kullan bırak dedi birde rahim kalınlaşsın diye estrofem verdi sabah akşam 2’şer doz al dedi çarşamba tekrar kontrole gidicem..Aranızda Femara kullanan oldu mu benim yumurtaları büyütmedi işe yaramıyor mu acaba
Bende femara kullandım bu ay yarın catlatma iğnesi olucam inşallah büyümüştü benimkiKızlar merhaba bende 17 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz ama hiç gebe kalamadım hormon testi kan değerlerine falan bakıldı sonuçlar iyi çıktı tek sorun pko var bende oda gebeliğe engel değil dedi doktor bu ay femaraya başlattı adetin 5 günü başladım 5 gün kullandım gittim ama yumurtalar büyümemiş 2 gün daha kullan bırak dedi birde rahim kalınlaşsın diye estrofem verdi sabah akşam 2’şer doz al dedi çarşamba tekrar kontrole gidicem..Aranızda Femara kullanan oldu mu benim yumurtaları büyütmedi işe yaramıyor mu acaba
gnydn herkese mutlu huzurlu güzel haberler alacağımız haftalar diliyorum .Günaydın mutlu haftalar
Günaydın canım, o kadar mı kötü kavga ettiniz ?Herkese günaydın. Ben cok kotu bir haftya basladım eşimle kavga ettik muhtemel barısmayızda bu hfta cnku cok kırıldım muhtemel bu ay biz bebek felan yapamayız kaçırırız günleri. İlacı bıraksam bi zararı olurmu illa bitirmemmi lazm
Muhtemel değerlendiremeyiz o inat ben inat. Herzaman alttan alırım ama almak istemiyorum alttan gönlümü almazsa zaten asla barışmam bebek düşüncesinden bile vazgeçtim zaten. Bu ay ben ilaca başlamışken benım gonlumu almıyorsa bidaki ay korunurumGünaydın canım, o kadar mı kötü kavga ettiniz ?değerlendiremiyeceğin kesinse bu ay içme boşu boşuna bence
eşşekliği eden oysa alttan alma zaten boşver, hatasını anlayıp o sana gelsin yumurtlamana kaç gün var tahminen ?Muhtemel değerlendiremeyiz o inat ben inat. Herzaman alttan alırım ama almak istemiyorum alttan gönlümü almazsa zaten asla barışmam bebek düşüncesinden bile vazgeçtim zaten. Bu ay ben ilaca başlamışken benım gonlumu almıyorsa bidaki ay korunurum
Yok ya almıcam o da inat oldugu için sürer bi süre böyle işte bile zor duruyorum uyumak ıstıyorum sadece kendimi okdr yorgun okdr mutsuz hissediyorum İlacın bitmesine üç gün var heralde ondan bı iki gün sonra yumurtlarım dıyorum Takvime göre ayın 11i ama değişiyor yada doktor iğne felan verirse bılmıorum cuma kontrolüm var normaldeeşşekliği eden oysa alttan alma zaten boşver, hatasını anlayıp o sana gelsin yumurtlamana kaç gün var tahminen ?
az kalmış bitmesine de o zaman kesme artık ilacı bitir belli olmaz belki barışırsınız hem yumurtaların klomene nasıl tepki veriyor görmüş olursunYok ya almıcam o da inat oldugu için sürer bi süre böyle işte bile zor duruyorum uyumak ıstıyorum sadece kendimi okdr yorgun okdr mutsuz hissediyorum İlacın bitmesine üç gün var heralde ondan bı iki gün sonra yumurtlarım dıyorum Takvime göre ayın 11i ama değişiyor yada doktor iğne felan verirse bılmıorum cuma kontrolüm var normalde
az kalmış bitmesine de o zaman kesme artık ilacı bitir belli olmaz belki barışırsınız hem yumurtaların klomene nasıl tepki veriyor görmüş olursun
bi dert bitse diğeri başlıyor iş stresi başka bi boyut zaten allah yardımcımız olsunAynen enazından ilaçla ne duruma geldiğini görürüm. Zaten bu stresle hamile felan kalamamda
Canim tabi sizin hayatınız ama bence ilaci kesme yumurtalara nasıl etki edecek gor bir de kari koca arasında sorun olunca cok büyük gibi geliyor bizlere ama bi bakmışız herseu düzelmiş yani oluyor karı koca arasında belki de barışirsin hemenAynen enazından ilaçla ne duruma geldiğini görürüm. Zaten bu stresle hamile felan kalamamda
Aynen oyle işyerinden izin alsam gitsem cuma kontrol için izin alamam aşırı mutsuz ve zorla duruyorumbi dert bitse diğeri başlıyor iş stresi başka bi boyut zaten allah yardımcımız olsun
Insallah canm bu sefer bakarsin gercekten olur dualarim sizinleKızlar bu ay ilk defa erken yumurtladım, normalde pazar pik+pazartesi çatlama olması gerekiyordu ama benim cumartesi pikti. Bu ay aşırı akıntım oldu 1 hafta süren perşembe sabahı değerlendirmiştim en son, cuma akşamı şiddetli bel ağrısından pik olacağını anladım. Cumartesiyi değerlendiremedim eşim şehir dışında olduğu için. Dün çatlamayı ve bu sabahı değerlendirdim inşallah işe yarar
İstemiyorum şuan zaten barışmak ilaç bitene kdar gitsin böyle bakalm sonrasını gorcez zatenCanim tabi sizin hayatınız ama bence ilaci kesme yumurtalara nasıl etki edecek gor bir de kari koca arasında sorun olunca cok büyük gibi geliyor bizlere ama bi bakmışız herseu düzelmiş yani oluyor karı koca arasında belki de barışirsin hemen
inşallah canım allah nasip eder inşallah bu ayInsallah canm bu sefer bakarsin gercekten olur dualarim sizinle