- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
YAnılıyorsun bence çünkü her ay 14. gün adet oldum, had 14 olmasın 15-16 olsun ama yumurtlama gördüysen her türlü adet olursun sorunun yoksa benimde yok zaten zaten kayıtlı bilgilerim, adet olacağımı nerden çıkardınız ki,Kız bi durmesajını okurken bile gerildim. Nasıl ki adet biter bitmez yumurtlama olabiliyorsa, geç de olabiliyor, ama adet günü sarkmıyor, bunu söylememin amacı o yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur kuralı herkes için geçerli değil. Bence adet olacaksın, bebek varsa da Allah nasip ettiyse engelli koşuya katıl yine düşmez
gözün aydın çok sevindim .Kızlar bugün bat günüm ve test yaptım, pozitif4-5 gün önce çok silik bir test yüklemiş ama rengiyle çok oynadığım için umudum yok demiştim... şimdi de kimyasal olmasın korkusu sardı beni... kimyasal yaşamış olanlar beni anlar çok korkuyorum kızlar bana dua edin, ben de hepimiz için sağlıklı gebelikler istiyorum Allah’ımdan Sorularınız varsa cevaplarım
Bence birakma tatlim esler arasinda oluyor barisirsiniz muhtemelen bir kac guneMuhtemel değerlendiremeyiz o inat ben inat. Herzaman alttan alırım ama almak istemiyorum alttan gönlümü almazsa zaten asla barışmam bebek düşüncesinden bile vazgeçtim zaten. Bu ay ben ilaca başlamışken benım gonlumu almıyorsa bidaki ay korunurum
İçtim canım bırakmıcam devam ediyorumBence birakma tatlim esler arasinda oluyor barisirsiniz muhtemelen bir kac gune
Doktora sormadan bırakma kuzum klomen öyle hafif birşey değil İnşaAllah hemen barışırsınız kuzumHerkese günaydın. Ben cok kotu bir haftya basladım eşimle kavga ettik muhtemel barısmayızda bu hfta cnku cok kırıldım muhtemel bu ay biz bebek felan yapamayız kaçırırız günleri. İlacı bıraksam bi zararı olurmu illa bitirmemmi lazm
sağol canm benım devam edıyorum içmeyeDoktora sormadan bırakma kuzum klomen öyle hafif birşey değil İnşaAllah hemen barışırsınız kuzum
Biz seni hep pozitif görmeye alışkınızsağol canm benım devam edıyorum içmeye
Normal hayatımda da herkes öyle alışkın ama çok pozitiflerinde düşüşü kötü oluyorBiz seni hep pozitif görmeye alışkınız
Dur daha düşmedin düşmüş olsan bile sen bizi nasıl kaldırmaya çalıştıysan bizde seni kaldırmasını bilirizNormal hayatımda da herkes öyle alışkın ama çok pozitiflerinde düşüşü kötü oluyor
Dur daha düşmedin düşmüş olsan bile sen bizi nasıl kaldırmaya çalıştıysan bizde seni kaldırmasını biliriz
Takmaaa barışırsınızİçimdeki prensesi yok ettiler ya
Canım bana klomen çatlatma ve progestan fitil verdi. Belki senin rahmin yeterli olarak kalındır. ilk etapta vermeyi gerek görmemiştir. sonucta bu tarz ilaçlar da kimyasal değil mi?Ben de çarşamba gideceğim bakalım büyücekler mi... Merak ediyorum..
Doktor başka ilaç verdi mi sana Rahim duvarı için progestan falan veya konuştunuz mu çatlama günü veriliyormuş genelde bu ilaç. Doktora sordum ben gebe kalırsan veririm dedi. Beni çok oyalıyor gibime geliyor bu doktor tek seçeneğim oluğu için gidiyorum ama Rahim duvarını da desteklemek için klomenle birlikte veriliyormuş bu tarz ilaçlar ne bilim olmazsa bu ay bu sebepten olmaz diye düşünüyorum ayar olduğum için doktora
Hayır yok etmeye çalışmış olabilirler ama başaramadılar öyle düşünİçimdeki prensesi yok ettiler ya
Hayır yok etmeye çalışmış olabilirler ama başaramadılar öyle düşün
Takmaaa barışırsınız
Canım kalp atışını duydum, kendilerini de gördüm de bugün..tabi korkular bitmedi, Dr niye sevinmedin pek duygulanmadın diye bile sordu.. Herkes ağlıyormuş video alıyormuş ben boş boş baktım herhaldeB bitkiselhayat canım senin değerlerin ne durumda? Keseyi görebildin mi O gün çok yazan vardı arada kaynadı sormayı unuttum, bi de bu yıkım oldu diye bahsettiğin deprem izmir depremi mi yoksa