mell_in_shell @fiona13 Zeymuss0103 Herkes dökülmüş ben de anlatmadan duramadım:)) .. Aslında bilincin ne kadar önemli olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum.
Ben neyi istesem hep sonu kötü bitti, mesela ev sahibi olmak için delice çabalayıp ev sahibi olduktan sonra, depremde yıkılıp altında sevdiklerimin ölmesi gibi her isteğimin sonunda hep kötü olay yaşadım. . 3 yıldır bebek sahibi olmayı istiyordum aslında son 2 yıldır da hep çabaladım ama olursa kötü olcak, sonu kötü bitecek şeklindeki düşüncelerden kurtulamadım...
Aslında her adet ile bir yandan deli üzülürken bir yandan küçük bir rahatlama oluyordu. Şimdi düşünüyorum da bu sonu kötü bitecek korkum hep baskılamış olabilir. Korkumdan uzaklaştığım ay hamile olduğumu öğrendim...hamileliği aklımdan çıkarmamıştım, sadece 'ya hamile kalır da sonum kötü olursa' düşüncesinden uzaklaşmıştım...
Olumsuz davranışlarımız, düşüncelerimiz gerçekten etkin bir baskılama oluşturuyor. Düşük amh imiş sperm morfolojisiymiş insülin hormon değerleri kötüymüş bilmem ne... imkansız denilen kadının 2 ayda hamile kaldığını gördüm ki burada neler duyduk... İnşallah kızlar en doğru en hayırlı en hızlı zamanda rabbim kucaklarımızı doldursun.