Amin amin amiiiiiiinYa bak gördün mü aynı mevsimler gibi rahim de döngüye kendini hazırlıyor bahara çiçekler açıyor rabbim resmen bize mucizesini sunuyor, kuru topraktan ağaç yeşerttiği gibi boş rahimlere de bebekler yerleştiriyor şubat ayı benim için çok kıymetlidir bu bakımdan, sevdiğim herkes bu ay da doğmuş hemde değerli şahsiyetler de bu ay da doğmuştur, inşallah canım eşimin doğum günü 8 şubat ocak ayında olmasa da şubatta martta belki bu mucizeyi bende yaşarım, bizde yaşarız diyorum amin diyorumİçten samimi kalple sizde amin deyin, çok duygulu zor dönemlerden geçiyorum rabbim mahsun yüreğime su serpsin,
İnşallah bitanemmm binlerce kez yüzlerce kez aminnnnYa bak gördün mü aynı mevsimler gibi rahim de döngüye kendini hazırlıyor bahara çiçekler açıyor rabbim resmen bize mucizesini sunuyor, kuru topraktan ağaç yeşerttiği gibi boş rahimlere de bebekler yerleştiriyor şubat ayı benim için çok kıymetlidir bu bakımdan, sevdiğim herkes bu ay da doğmuş hemde değerli şahsiyetler de bu ay da doğmuştur, inşallah canım eşimin doğum günü 8 şubat ocak ayında olmasa da şubatta martta belki bu mucizeyi bende yaşarım, bizde yaşarız diyorum amin diyorumİçten samimi kalple sizde amin deyin, çok duygulu zor dönemlerden geçiyorum rabbim mahsun yüreğime su serpsin,
KatıldımArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
Arkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
Yani keçi boynuzu pekmezi havuç suyu ve o ilaç en azından 1 ayda birazcık etki yapar herhalde.. birazcık oynama yaparsa bende devam edeceğim.. ona böyle bakmaya.. bi nazlanıyor bir nazlanıyor..:))) bende omepa Q10 alıyorum..Henüz erken 3 ayda etki eder diyorlar ilaçlar, tabi yazarım canım.Biz henuz üroloji ye gitmedik kadın doğumcum bir vitamin önerdi birde ben İnternetten ne okuduysam.ibrahim saracoglunun kürleri falan var
Yaaa bu harika@Uzaygemisi35 @pcoscuk @Zeymuss0103yildizsavascisi @Ayseee1987 @Amanita Magnifiaque
@Duygu933 @sedanur4004 @minik mucize92 aklıma gelenleri etiketledim haberiniz olsun
Hadi inşallahKatıldımve bat 1 Şubat inşallah ilk haber verenlerden olurum
Benim ki cok sıcak bakmıyor valla zaten testi de zor bela 2 yılda yaptirdiYani keçi boynuzu pekmezi havuç suyu ve o ilaç en azından 1 ayda birazcık etki yapar herhalde.. birazcık oynama yaparsa bende devam edeceğim.. ona böyle bakmaya.. bi nazlanıyor bir nazlanıyor..:))) bende omepa Q10 alıyorum..
Hayırlı olsun canım sağlıkla alın kucağınıza inş Allah79 cıktı canım sonuc yarında, bir kez daha, kan vericem betayı takip için inşaAllah sağlıklı bir gebeliktir
ya aynen havuç suyunu içemedi elmayla karıştırdık... proxeedi suyla içemedi mandelin suyu sıktık.. sperm testini de cumaya veririrz dimi dedim. yok diyor ozaman kadar emrivaki yapıp götüreceğim..:)) çok paşalar ya.. biz çırpınıyoruz onalrın umrunda değil..:))çünkü annelik duygusunu bin kere yaşamak isterim bu hayatta. Allahım olmayanlara yaşatsın inşallah..Benim ki cok sıcak bakmıyor valla zaten testi de zor bela 2 yılda yaptirdibeni zehirleyeceksin diyor
KatıldıııımArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
Teşekkür ederim canım
Okuyamam aşkısı beni geçin.
Kuzummmm nasıl güzel bi düşünce@Uzaygemisi35 @pcoscuk @Zeymuss0103yildizsavascisi @Ayseee1987 @Amanita Magnifiaque
@Duygu933 @sedanur4004 @minik mucize92 aklıma gelenleri etiketledim haberiniz olsun
Olsun canım bitmezse de iyi niyetinle katıl bitince okursunKuzummmm nasıl güzel bi düşünceancak kesin katıldım diyemiyorum çünkü regl yim cumaya biter mi emin olamıyorum
Canım proxeed'i tok mu aç mı alıyor?ya aynen havuç suyunu içemedi elmayla karıştırdık... proxeedi suyla içemedi mandelin suyu sıktık.. sperm testini de cumaya veririrz dimi dedim. yok diyor ozaman kadar emrivaki yapıp götüreceğim..:)) çok paşalar ya.. biz çırpınıyoruz onalrın umrunda değil..:))çünkü annelik duygusunu bin kere yaşamak isterim bu hayatta. Allahım olmayanlara yaşatsın inşallah..
Katıldım
Rica ederim dualarımız kabul olsun inşallahKatıldıııım
Teşekkür ederim canım
Ben de hacet mektubu yazmak istiyorum deneyen oldu mu hiç?@Uzaygemisi35 @pcoscuk @Zeymuss0103yildizsavascisi @Ayseee1987 @Amanita Magnifiaque
Hiç duymadım canım nasıl oluyormuş?Ben de hacet mektubu yazmak istiyorum deneyen oldu mu hiç?