- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
E hadi bakalım katıldımArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
Cuma adet günüm, İnsallahh gelmez, gelmezse mutlaka okurum ben de
Gelmeyecek insallahCuma adet günüm, İnsallahh gelmez, gelmezse mutlaka okurum ben de
İnşallahh kuzumGelmeyecek insallahbize dua etmis olacaksın belkide ❤
Hayırdır canım ne ameliyatı olacaksın geçmiş olsunSubatta ameliyatim var adetime de 3 gun var olurda erken olursam haber veririm katilamam diyeminseo
İnşallah gelmezzzzCuma adet günüm, İnsallahh gelmez, gelmezse mutlaka okurum ben de
Valla önceden ilk başlarda aç almasına özen gösteriyorduk ama işten gelince hemen o olmuyor yani uyduramadık.. Şimdi akşam geç saatlerde veriyorum acıkıyordur o saate kadar:)) siz özen gösteriyormusunuz..Canım proxeed'i tok mu aç mı alıyor?
Bende bazen çekemiyorum keçiler geliyor arada
Amin canım
Yaa inşallahhİnşallah gelmezzzz
Kuzum hayırdır ne ameliyatıSubatta ameliyatim var adetime de 3 gun var olurda erken olursam haber veririm katilamam diyeminseo
Bende 14 ocakta çekildim ama bir fikrim yok bu konuyla ilgiliArkadaslar geçen ay 4 ocakta rahim filmi çekildim.. bu ay adetimin 8.günü ara ara kanamam oluyor.. RAhim filmi çektirenlerde varmı böye bi sıkıntı..
Harikaa insallah hepimiz subat ayı hamişi oluruz
Hayırdır canım ne ameliyatı olacaksın geçmiş olsunolsun kalben katılman yeterli canım
Laparoskopi ve Histeroskopi olucam subatta. Sorunun ne oldugu çözülmeden aşılama yada tup bebek yapmamamız gerektigini soyledi doktorum. Tanisal amacli olcam bakalm ne cikacak sonucKuzum hayırdır ne ameliyatı
Amin, canımHayırlı olsun canım sağlıkla alın kucağınıza inş Allah
Aynen kuzumOlsun canım bitmezse de iyi niyetinle katıl bitince okursun