- 21 Şubat 2011
- 466
- 1.015
Yarın erken sanki, iki gün sonra falan ver istersen.79 cıktı canım sonuc yarında, bir kez daha, kan vericem betayı takip için inşaAllah sağlıklı bir gebeliktir
tebrikler canım79 cıktı canım sonuc yarında, bir kez daha, kan vericem betayı takip için inşaAllah sağlıklı bir gebeliktir
aslında yaptırdığımız yer tüp bebek laboratuvarı kendi içinde yani esas onların kruger bakması gerekmez miydi acabaBir kaç yöntem var canım. Kruger test yapan bir laboratuvarda verseniz birde yüzdeleriyle baş boyun kuyruk ayrıntılı oluyor.
Tebrik ediyorumKızlarrrr bakınidrar damlattıfım gibi 2. Çizgi cıktı sonra 3. Dk da bu hale geldi var dimi suan, kan verdim tıp merkezine 5 bucuk ta cıkıcak
Bende bir sey yok kuzum. Ben arkadasi tebrik ettim :))Tebriklerr:)) ne guzel ay sonuna dogru peş peşe bebiş haberlerıı
AmiiinnnnTeşekkür ederim amin, inşaAllahAllah isteyen herkese nasip etsin.
Biliyorum ortaya yazmıştım zaten:)) hayırlısıyla hepımız yasıcaz bu mutluluğu inşallahBende bir sey yok kuzum. Ben arkadasi tebrik ettim :))
Aralık durağandı ama ocağın maşallahı varBiliyorum ortaya yazmıştım zaten:)) hayırlısıyla hepımız yasıcaz bu mutluluğu inşallah
Merhaba , benim eşimde de ileri hareket ve morfoloji sorunu çıktı.Aynı ilacı aldık bizde , sizin değerler nasil ? Bizim morfoloji %1hareket zayıf ve morfoloji sınırda dedi proxeed plus alın dedi 3 ay kullan dedi eşime bende filmde bişi yok dedi adette oluyorum ilaç içmeden sizde sıkıntı yok muhtemelen dedi bakalım ilaç 260 tl çok pahalı 2 tane içiyo günde 2 paket 1 aylık Allah yardımcımız olsun
Di mi bugün ben de onu düşündüm inşallah darısı şubatın başınaAralık durağandı ama ocağın maşallahı varşubatta daha da fazla hamiş haberi alacağız inşallahhh
Aynen kuzum amiinnnDi mi bugün ben de onu düşündüm inşallah darısı şubatın başına
Konuya yine sonradan dahil oluyorum ,dünyada dahi her yerde en çok hamilelik yaşanan tarih şubat ayıdır, en çok akrep burçları vardı inşallah belki bizde 1 senenin sonunda hamile kalırız, bazı kadınlarda korunmadan 1 sene sonra anca vücut adapte oluyormuş diye okumuştum,Di mi bugün ben de onu düşündüm inşallah darısı şubatın başına
Ayyy hadi inşallah ben de geçen sene şubatta kalmıştım hamileKonuya yine sonradan dahil oluyorum ,dünyada dahi her yerde en çok hamilelik yaşanan tarih şubat ayıdır, en çok akrep burçları vardı inşallah belki bizde 1 senenin sonunda hamile kalırız, bazı kadınlarda korunmadan 1 sene sonra anca vücut adapte oluyormuş diye okumuştum,
KatıldımArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
Ka-tıl-dımArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
Bende oğluma şubatta hamile kaldımKatıldım
Bencede bakması gerekir ama bilmiyorumaslında yaptırdığımız yer tüp bebek laboratuvarı kendi içinde yani esas onların kruger bakması gerekmez miydi acaba
KatildimArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet