- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
Bencede bakması gerekir ama bilmiyorumaslında yaptırdığımız yer tüp bebek laboratuvarı kendi içinde yani esas onların kruger bakması gerekmez miydi acaba
KatıldımmArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
U Uzaygemisi35Arkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
Katıldım canımArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
Tebrikler canımTeşekkür ederim amin inşaAllah Allah. Hepinize saglıklı hayırlı evlatlar versin
Aa süper katıldımU Uzaygemisi35pcoscuk Zeymuss0103 yildizsavascisi Ayseee1987 X xnobodyx Magnifiaque
Jane Jetgil S sedanur4004 M minik mucize92 aklıma gelenleri etiketledim haberiniz olsun
Katilirim canm adetim gelmezse ise okurumArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
Selam benimde eşimin morfolojisi %1 çıktı ileri sperm sayısı 0 çıktı.. birdaha testi ne zaman yaptıracaksınız.. ilaçlar vs kürlerin etki edip etmediğini.. birde eşim günde bir içiyor, keçi boynuzu pekmezi ve akşamları havuç elma karışımı yapıyoruz.. cuma günü de teste gidelim diyoruz... sonuçları sizlerle paylaşırım..sizde lütfen bizimle paylaşın test yaptırırsanız..Merhaba , benim eşimde de ileri hareket ve morfoloji sorunu çıktı.Aynı ilacı aldık bizde , sizin değerler nasil ? Bizim morfoloji %1
KatıldımArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
KatıldımArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
Bende geçen sene şubatta öğrenmiştim ama kimyasalla sonuçlandıAyyy hadi inşallah ben de geçen sene şubatta kalmıştım hamiletotem yapalım şubata
Canım katıldım.. Kanamam devam ediyor... Okuyabilirsem okuyacağım..Arkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalımhadi bakalım kime niyet kime kısmet
Ben de canım aynı zamanlarda kimyasal yaşamışız senin de 1 yıl olmuş hemen hemen rahim filmi çekildim mi? Ben hala çekilmedimBende geçen sene şubatta öğrenmiştim ama kimyasalla sonuçlandıama yine bu Şubat ayından umutluyum, bugün yumurtlama günümde değerlendirdik, nasıpse güzel sonuçlanır Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsin inşallah
Ya bak gördün mü aynı mevsimler gibi rahim de döngüye kendini hazırlıyor bahara çiçekler açıyor rabbim resmen bize mucizesini sunuyor, kuru topraktan ağaç yeşerttiği gibi boş rahimlere de bebekler yerleştiriyor şubat ayı benim için çok kıymetlidir bu bakımdan, sevdiğim herkes bu ay da doğmuş hemde değerli şahsiyetler de bu ay da doğmuştur, inşallah canım eşimin doğum günü 8 şubat ocak ayında olmasa da şubatta martta belki bu mucizeyi bende yaşarım, bizde yaşarız diyorum amin diyorumAyyy hadi inşallah ben de geçen sene şubatta kalmıştım hamiletotem yapalım şubata
Henüz erken 3 ayda etki eder diyorlar ilaçlar, tabi yazarım canım.Biz henuz üroloji ye gitmedik kadın doğumcum bir vitamin önerdi birde ben İnternetten ne okuduysam.ibrahim saracoglunun kürleri falan varSelam benimde eşimin morfolojisi %1 çıktı ileri sperm sayısı 0 çıktı.. birdaha testi ne zaman yaptıracaksınız.. ilaçlar vs kürlerin etki edip etmediğini.. birde eşim günde bir içiyor, keçi boynuzu pekmezi ve akşamları havuç elma karışımı yapıyoruz.. cuma günü de teste gidelim diyoruz... sonuçları sizlerle paylaşırım..sizde lütfen bizimle paylaşın test yaptırırsanız..hus3545
Elbette katıldımU Uzaygemisi35pcoscuk Zeymuss0103 yildizsavascisi Ayseee1987 X xnobodyx Magnifiaque
Jane Jetgil S sedanur4004 M minik mucize92 aklıma gelenleri etiketledim haberiniz olsun