Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım bat 1 şubat 6 aydır istiyoruz bnide ekler misin tabloya

Bat bugün dü olmadım. Geçen ay 1 hafta gecikmem olmuştu takvime notlat yazmıştım 24 aralıkta adet olduğımda 10 aralıkta yumurtlama akıntısı 12 aralıkta yumurta çatlayınca 2 3 damla kan geliyormuş onuda bu ay anladım bende her ay oluyor neredeyse o olmuştu çatlamadan 12 gün sonrasabah 24 aralıkta adet olmuştum gecikmelişekilde. Bu ay da 10 ocakta sünen akıntım 12 ocakta 2 3 damla kan geldi ikiside değerlendi 21 ocak perşembe günü tekrar iç çamaşırımda 2 3 damla kan gördüm peçeteye sildiğimde pembemsi akıntı vardı kesin regl im başlıyor erken geliyor dedim devamı ge lmedi cuma günü test yapmıştım negatif çıktı sonra çöpe atmamışım baktığımda silik çizg vardı geçersiz olduğunu bildiğimden hiç sevinemedim kasıklarımda ağrı var ve göğüslerim herreglden önce hassaslaşırdı bu sefer hassastan ilerde çokacıyorlar bugün kesin gelir gözüyle bakıyorum sabah ama gelmedi inşallah olmam. Hiç birimiz olmayız hayırlı haberlerimizi veririz biran önce sağlıkla alırız kucağımıza

Canım sigara yok bende ama kahveyi de mi birakicaz ? Ben günde 3 tane içiyorum? Cok mu ??
Canım kansızlık varsa komple yasaklıyor. Yoksa 200mg kafein kadar sınırlıyor.kafein de çikolata, kakao, çay vb gıdalarda bulunduğu için hiç onlardan tüketmezsen 2 fincan türk kahvesi serbest.. Ben 5 shot espresso içiyordum baya baya zorlanıyorum. Kahveyi bırakırsın canım sigaran yoksa çok rahat bırakırsın inşallah. Haberlerini bekliyorum canım.

Canım ohss olmak nedir ? 30 yumurta polikistik olmanın bir sonucu mu ?

Canım ohss olmak nedir ? 30 yumurta polikistik olmanın bir sonucu mu ?
sadece polikistiklerde görülmese de benimki bunun sonucu oldu anladığım kadarıyla.. yumurtalıklar çok fazla uyarılıyor ve yumurtalar toplandığı halde hemen sakinleşemiyor ve yumurtalıklarda kan toplanabiliyor.. eğer ciddi boyuta gelirse hastaneye yatış yapılıyor.. gerçekten ciddi olmayan hali bile çok zorluydu her an acı ve nefes darlığı yaptı.. yumurtalıklarımı 15-20 gün boyunca her an hissettim ve hep dinlendim.. çok şükür kan sulandırıcı iğnelerle geçti. Çok sık karşılaşılmamakla birlikte tüp bebekte meydana gelebilen en ciddi komplikasyonlardann biri.. inşallah herkesinki kolaylıklarla geçer

Kesin kansızimdir ben hep düşük çıkıyor zaten uzun zamandır bıktırmadim demire
Espresso,filtre, americano turk kahvesi zaten duble en bi sevdiklerim

Canım çok geçmiş olsun sağlıcakla gelsin

Benim 3 yıldır olmuyo canım.. Hatta kaç defa test yapıp ertesi gün adet olduğumu bilirim.. Bende az önce onu düşünüyodum düşünsene 3 senedir olmuyo.. Ama vardır rabbimin bir bildiği.. Allahım hayırlı evlat nasip etsin. Önemli olan doğurmak değil hayırlı, saygılı evlatlar yetiştirebilmek

Benim ailemde tam tersi hala önce maddiyat toparlayın cocuk illa olur diyorlar suan olsa cok sevinmezler borcumuz var maddi yönden cok iyi durumda değiliz diye. Çünkü ben dogdugumda cok yokluk içindelermiş cok zor olmuş hersey ama ben calısmadıgım sürece uzun süre maddi yönden rahatlama imkanımız da yok iş arıyorum ama onuda bulamıyorum beçana baskı yapan genelde hemen hamile kalanlar yada eşimin ailesinde hamile olmayan cocugu olmayan kalmadığı için eşimin ailesine on kere soruyorlar hamilemiyim diye

Direk bana soranlara o tarz konuşma yapıyorum zaten ama bana değil ama akrabalarıma sürekli soruyorlar kahve içerken görseler beni kayınvalideme mesaj geliyo bebek var mı diye. Hayır nabıcak dıdının dıdısı benim bebeğim olsa onuda çözemedim. On kere de hakkımda gelin hamile diye dedikodu cıkıyo

minseo beni de ekler misin bat 20 şubat 2.5 yıldır istiyoruz bu ay oviluasyon testiyle takip edecem insallah hepimiz saglikli sihatli bebeklerimizi kucagimiza alırız

Kızlar benım sağ kasıgım cok ağrıyor dunden beri ya. Hatta gece uyandım biara hala agrıyodu bacagımı bı o yana bı bu yana attım ağrıdan şuan dada oyle ağrıyor. Ama oyle sancı felan değil normal ağrı. Ya cıdden inş bi belirtidir. Yada regli bu ay cok sert geçicek sanırım.

Bat tarihim ne canım? Hadi bakalım güzel haberler olsun

İnşallah canım güzel haberler alırsın bnde de belirti çok olunca dayanamadım 7 gün var kalltım test yaptım şimdi ama tabii negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…