- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Yedi gün cok erken ama varsada cıkmazkiiİnşallah canım güzel haberler alırsın bnde de belirti çok olunca dayanamadım 7 gün var kalltım test yaptım şimdi ama tabii negatifti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yedi gün cok erken ama varsada cıkmazkiiİnşallah canım güzel haberler alırsın bnde de belirti çok olunca dayanamadım 7 gün var kalltım test yaptım şimdi ama tabii negatifti
Evet haklısın ama içimden bir ses kalk yap dedi. iiçim içimi yiyor kaç gündür ilk gebeliğim olacak heyecanlıyım stresliyim Allah isteyen herkese nasip etsinYedi gün cok erken ama varsada cıkmazkii
Allah hepımızın gonlune göre versin bekletmeden inşallahEvet haklısın ama içimden bir ses kalk yap dedi. iiçim içimi yiyor kaç gündür ilk gebeliğim olacak heyecanlıyım stresliyim Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım 28i üc gün kaldıBat tarihim ne canım? Hadi bakalım güzel haberler olsun
Günüm geçti de silikte çizgi gördüm, kan vericem çarşamba bakalımNasıl yaniiiiiiii???? Yoksaaaağ?
Hadı güzel sonuçlar alırsın insGünüm geçti de silikte çizgi gördüm, kan vericem çarşamba bakalım
İnşallah canım, hepimiz beklediğimize kavuşuruzHadı güzel sonuçlar alırsın ins
Yaaa senin silik çizgini sevsinler İnanamıyorum niye demedin bizee?! Tekrar test yapmadın mı? Fotoğrafı duruyor mu mesajla at bakamGünüm geçti de silikte çizgi gördüm, kan vericem çarşamba bakalım
Valla emin olmak istedim canım ya, ben bile inanamadım. Kan sonucunu alınca yazacaktım ama yakalandım bir tane testim kalmıştı onu da kullandım, adetim de geçince, belirtiler de olunca e dedim kan vereyim bariYaaa senin silik çizgini sevsinler İnanamıyorum niye demedin bizee?! Tekrar test yapmadın mı? Fotoğrafı duruyor mu mesajla at bakam
Canım hayırlı olsunnValla emin olmak istedim canım ya, ben bile inanamadım. Kan sonucunu alınca yazacaktım ama yakalandım bir tane testim kalmıştı onu da kullandım, adetim de geçince, belirtiler de olunca e dedim kan vereyim bari
Benim kenarda boş boş yatan testleri atsamdı da gelseydi sana Yaptır tabii ya hatta daha bile erken yaptır. Bugün gidemiyor musun hastaneye. Ay dur seni diğer tarafta ifadeye alıcamValla emin olmak istedim canım ya, ben bile inanamadım. Kan sonucunu alınca yazacaktım ama yakalandım bir tane testim kalmıştı onu da kullandım, adetim de geçince, belirtiler de olunca e dedim kan vereyim bari
Bizim aile hekimi pazartesi salı mobil, evleri falan geziyor sanırım. Komşulara sordum da çarşamba yerinde kesin olur diyince ondan o zaman gideyim dedimBenim kenarda boş boş yatan testleri atsamdı da gelseydi sana Yaptır tabii ya hatta daha bile erken yaptır. Bugün gidemiyor musun hastaneye. Ay dur seni diğer tarafta ifadeye alıcam
Rica ederim. Maalesef regl oldum. Bu ay nasip olmadı. İnşallah bi dahaki ay a nasip eder Rabbimmerhaba, konuyu sessiz takip ediyordum sizin adet mi gecikmişti test yaptınız mı son durum nedir merak ettim sakıncası yoksa