Tebriklerr
sağlıcakla kucağına al inşallah
Doktor yazıyor, reçetesiz alınıyormu bilmiyorum. Ben aldım eczaneden yarın yap demişti ben kendim ilk denemem olduğu için sağlık ocağına gidip vurdurmuştum. Ama artık kendim vururum
Malesef aynı şeyleri bende yaşadım evlendik tatilden gelip kayınvalideme gittik daha kayınvalidemin eltisi korunuyomusunuz diye sordu. Teyzem her görmesinde yokmu bebek diye soruyor bikere allah allah doktora gitmedinizmi diye sordu. Sanki bebek istediğimizi yaptığımızı biliyormuş gibii. Kayınvalidem tedaviyemi ihtiyacın var diye sordu, hayır düşünmüyoruz diye cevap vermeme rağmen eltisine gidip bizden için tatile göndericem bebek yapsınlar gelsinler diye gülerek dalga gecer gibi muhabbetini yaptı. Ben istiyoruz demediğim halde insanların bu tepkisi bu densizliği beni benden alıyor artık ama bundan sonra en ufak bir şeyde terslicem kim olursa olsun. Artık sınırı aştılar gibi geliyor
he birde yengemi bikere aradım ne oturuyosun boş boş çocuk yap dedi. Sanki yap demekle oluyormuş gibi birde bunlar çok inanan insanlar. O günden sonrada aramadım onuda