Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
ay okurken ben sinir oldum herkese cevabını ver bence milletin denszilğine bak ya

ay okurken ben sinir oldum herkese cevabını ver bence milletin denszilğine bak ya
Kesinlikle öyle bir diğer yengemde evlendim sürekli sıkıştırdı beni varmı. Adetin geldimi geçtimi. Görüntülü arardı sanki hamile gibisin diyip dururdu o ay gercekten evet hamileydim ama sağlıksız oldu söylememiştim kesinleşinceye kadar sonra söyledim anneme demiş benden için oda çok acele ediyo çocuk için. Ya sana ben çocuk isteğimden bikere bile bahsetmemişim sen gece gündüz durdurmadın arayıp arayıp sordun banada sonra dediğine bak. İnsanları anlamak o kadar güçki gercekten bu süreçte bizim sıkıntımız başka bide insanların böyle davranışlarıda bizi etkilediğine ben artık çok inanıyorum

Cnm şuan bende kasıklarım aaraba bıcak saplanıyor, eğildim mi 1-2 saniye basım dönüyor. halen çok yorgun hissediyorum. bel ağrım geceleri var. göğsüm hassas ve sol tarafa bıcak saplanıyor.... bende iğne vurulalı 10 gün oldu..

Ayyyy agzin bal yesinnn insallhh var mi belirtiler hislerrr

evet biraz var canım ya, kasık bel agrım var. Kısacası regl belirtileri gibi ama hamilelik belirtileri de aynı olıuyor.. ondan ümitlenmek istemiyorum :) sende var mı belirtiler?

Bizleri demoralize eden tüm insanlara sınır koymalıyız. Psikolog bir arkadaşım "Bu konu hakkında daha fazla konusulmasını ve yorum yapılmasını istemiyorum. Biz güzel haber alınca sizlere bilgi vereceğiz" cümlesini TATLI SERT söylemek gerekiyor demişti. Birkaç defa bu şekilde denedik sonuç olumlu. artık sormuyorlar :))

ben hergün kahve içmeden yapamıyorum. Kaç kahve içmeliyiz hamişken???

Az kalmış canım bebeğe işarettir inşallah belirtiler

ben hergün kahve içmeden yapamıyorum. Kaç kahve içmeliyiz hamişken???
Kansızlık varsa komple yasaklıyor zaten doktor yoksa en fazla günde en fazla 200mg kafein alacak kadar. Çay çikolata vb kafein içeren gıdalar tüketmiyorsanız 2 fincan türk kahvesi ediyor.

ben de başlarda herkese hhıhı hıhı diyodum sonra baktım önünü alamıyorun ben de çirkinleştim şimdi çat diye koyuyorum lafı ondan kimse sormuyo hiç takılma zaten insanlar bizim hayatımız hakkında yorum yapma gücünü bile nerden bulurlar şaşıyorum. o yüzden bazen kibar bazen de agresif yolla had bildirmek lazım sonra insan kuş gbi oluyo

Gercekten bende bunu anladım çok yumuşak yaklaştığımı farketttim insanlara güler yüzle cevap verdiğimi farkettim. O yüzden bende kendime çeki düzen verme kararı aldım sonrasında. Zaten bunları diyenlerin hepsine de mesafe koydum hiç aramıyorum sormuyorum görüşürsek anca aksi halde kafam o kadar rahatki böyle

Kansızlık varsa komple yasaklıyor zaten doktor yoksa en fazla günde en fazla 200mg kafein alacak kadar. Çay çikolata vb kafein içeren gıdalar tüketmiyorsanız 2 fincan türk kahvesi ediyor.
Teşekkür ederim bilgi için, kansızlık vardı 1 yıldır yok ama.. çikolata vazgeçemem :))) günde 1 kupa filtre kahve sorun oluşturur mu onu düşünüyorum

Az kalmış canım bebeğe işarettir inşallah belirtiler
İnşallah canım ya.. hergün o kadar zor geçiyor ki yorgunluk uykuusuzluk birşey de yaptığım yok.. çok da fazla uyumaya başladım.. olmasa dahi klomen, iğne ve progestan alımı hormonal dengemi bozdu iyice diye düşüneceğim Zor bu işler zor..

Tabiki vücudumuza hormon yüklüyoruz bütün dengemiz şaşıyor canım. Zor ama sonuca değer diyoruz

minseo canım benim tarihi tahminime göre 21 şubatla değişirmisin, inşallah yine bir süpriz yapmazsa regli

Kız, erkek tercihini geçtim. Hayırlısı ile bir gebe kalalım da sağlıklı olmasını dilerim Rabbimden
merhaba, konuyu sessiz takip ediyordum sizin adet mi gecikmişti test yaptınız mı son durum nedir merak ettim sakıncası yoksa

Canım ohss olmak nedir ? 30 yumurta polikistik olmanın bir sonucu mu ?

Canım sigara yok bende ama kahveyi de mi birakicaz ? Ben günde 3 tane içiyorum? Cok mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…