Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Aynen benimde 8ay oldu Bosver takılma bole insanlara kulak asma, Allah akıl fikir versin, hayırlı zaman nezamnsa ozaman olacak
Zamanında bende cok test yaptım kendini dinle e diyor haklı ama cok sert tepki veriyo ben zaten hamileyim diye tutturamadım ki hem bekle diyo neyi bekliyeyşm anlamadım bu ay zaten zor bir ay inanın cocuk düşünecek boş vaktim yada huzurum yok ile girmem gerekiyor ama ilerde giremiyorum illa tanıdık gerekiyor hastanede calısmak için ama sanki ben bu ay cocuk diye kafayı yemişim izlenimi veriyor. Regl günüm geçmiş zaten gecmeyip 10 gün önceden test yapayım demişim gibi tepki veriyor. Suan test yapamam en erken pazartesi yaparım da dün yapıcaktım test moralim bozuldu hem hamile kalınca anlıyorsun diyo anlatıyor böyle böyle oldu diye hemde adet belirtileri ye aynı ayırt edemezsin diyo. Cok abdest bir belirti olmadan hiç cocugu olmayan kadın anlamaz bence hamile oldugunu çünkü onunda öyleydi benimde öyleydi adet öncesi sendromumuzda asırı belirti veriyoruz o yüzden ben nasıl anlıyayom adet mi gebelik mi. Allah hayırlı zamanda versin isteyen herkese evlat kokusunu duyursun. Sinirlerim iyice yıprandı özellikle cocugum yok diye stresliyim sanılmasından yoruldum daha 1 sene anca olucak cocuk düşünmeye baslıyalı. Daha yolun basındayız bence

Kızlar son 4 ovü testim kalmıştı.en son iki gün once yaptım ama atmıstım. Şimdi yaptım gene. Gecenkinden cok daha koyu Testte koyulaşma var. Yanı atmasaydım karsılastırcaktım ama attım geçenkini.yanı yüzde yuz Sonuc olmasada hamıle kalınca bu testtede pik gösterebiliyor örnekleri var. Pik gösterip regli olanda var ama.içime bi kuşku dusurmedı değil. Yarın gene yapıcam koyulaşma olucakmı bakcam olursa paylaşırım resmni. Gebelik testi yapmıym dıye kendımı buna verdim 😂testim şuan hanı yumurtlama haftasındaymısımda en gec iki güne pik olcakmıs gibi😂 inş banabi işarettir 🙏

Çok erken olmuşsun iğnenin 7. Günü di mi? Bi doktorunla görüş canım bu konuyu ne diyecek bakalım
Dün tam 7. Gündü gece başladı canım. Sabah mesaj attım erken adet olmuşsun dedi pazartesi çağırdı. Bende şaşırdım. Test yaptım şimdi silik çizgi var daha iğnenin etkisi bile geçmemiş 🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• 90474913-2426-4C57-BE53-C6B3A01B6E5A.jpeg
    90474913-2426-4C57-BE53-C6B3A01B6E5A.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 40
Dün tam 7. Gündü gece başladı canım. Sabah mesaj attım erken adet olmuşsun dedi pazartesi çağırdı. Bende şaşırdım. Test yaptım şimdi silik çizgi var daha iğnenin etkisi bile geçmemiş 🤷🏼‍♀️
Çok enteresan cidden, 10 güne geçiyor etkisi canım iğnenin. Neden erken olur ki bu kadar acaba

Çok enteresan cidden, 10 güne geçiyor etkisi canım iğnenin. Neden erken olur ki bu kadar acaba
Ay canım valla hiç anlamadım mart ayında dış gebelik gecirmiştim oda çok sancılı ve kanamalıydı. Aklıma o geldi yine öylemi oldu diye ama. Umarım değildir. Pazartesi gidicem bakalım. Hakkımızda hayırlısı 😊

Adet kanaması olduğuna emin misin peki
Yani yoğun kırmızı bir kanama, başta gece pembemsi geldi acaba yerleşmemi dedim. Ama sabah uyandım lavaboya gittim ÇOK AFEDERSİNİZ AMA oturmamla birden kırmızı boşaldı sanki içimden. Sonrasında da kırmızı devam etti. Gece sancımda çok vardı. Doktorada mesaj attım erken adet olmuşsun dedi🤷🏼‍♀️

Ben kullanmıştım canım bi sıkıntı olmadı hamile olduğumu öğrendiğim günden 1 gün önce içmiştim
Bende içtim şimdi son yarımı.beş gün var bata . Hayırlısı artık. Ovü testimde koyulaşma var pik olcakmış gibi. Acaba bidahamı yumurtlıcam yoksa gebelik çıkarmı bilemiyorum bekliyorum. Normalde yumurtam catlar 14.gun hastalanırm ilk defa bu ay yaptım ovü testi adete doğru

Kızlar hala regl olmadım karnımın altı dünden bu yana adet olacak gibi agrıyor dün iş basvurusu yapmaya gittim gezerken k farkettim ki agrı normal adet agrısı kadar şiddetli değil cünkü telas ve stresten alısmısım gibi oldu. Test yapıcaktım misafirliğe geldik misafirliğe geldiğim kişi de hamile baya bi moralimi bozdu sen hamile değilsin kendini dinleme agrı kesici iç falan dedi sabah içmiştim zaten adet olurum diye testte yapamıyorum suan hamile olan insan belirtileri farkeder diyo o tanıdıgın hemde adet ile aynı belirtiler diye ben nasıl ayırt edicem ki ne zaman test yapayım 21 günde regl oluyorum 21 i regl günümdü
Ay ne sinir oluyorum soyle insanlara. Benimde cevremde vardi boyle tipten ama arındım oylelerinden☺ benimde reglim gecikti bu ay canim 3 gun gecikti ama oldum 1 2 gun daha bekle insallah bebis vardir🤗

Ay ne sinir oluyorum soyle insanlara. Benimde cevremde vardi boyle tipten ama arındım oylelerinden☺ benimde reglim gecikti bu ay canim 3 gun gecikti ama oldum 1 2 gun daha bekle insallah bebis vardir🤗
Hayırlısı olsun canım. Bekliyorum zaten hafta sonu eczanede kapalı ☺️

X