Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Herkese merhabalar. Ben bugün doktora gittim ilk defa. Bı sorun yok çok şükür. Keseyi vajinalde gördük 😍 4 haftalikmis daha. Birde progesteron değerim bı tık düşük çıktı 22.5 geldi. Her ihtimale karşı ilaç başladı doktorum 2 hafta boyunca. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tüm dualarım sizlerle güzel anne adaylarımız🥰🥰🤰😍
Ah canım benim çok sevindim 🤩
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏

Canikox Canikox cnmm mesajını görünce hem sok oldum hem de çok sevindim bak su Allahin isine goruyor musun tam biraktim vazgeçtim derken olana . Rabbım cok büyük cnm ancak o bitti deyince biter işte. Canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah cok cok sevindim yaaa 😊🥰🥰

Günaydın hatunlar..
Hayatın oyunu mudur kısmet midir nedir bilemedim..
Aylarca uğraştım, 3 kez kimyasal yaşadım, 2 aydır artık vazgeçtim derken adetim gecikti.. Sonuç çift çizgi 😳
Gerçi onca kimyasal yüzünden hiçbir heyecanım da yok..
Hayırlısı olsun..
Hayırlı olsun tatlım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına 🙏🙏

Bıraktım vazgeçtim demişsin 🤗🤗 nasıl oluyor yani birde onu deneyelim 😊

Selam kızlar, şu ban olayından çok sıkıldım artık foruma giresim gelmiyor hiç bi konuda fikrimizi söyleyemiyeceğiz galiba 😏 bundan sonra eskisi kadar aktif olmayacağım ama ara ara takipteyim 😘
Sayfaya yeni kayıt alımını da yapmayacağım şuan, liste çok uzuyor ve isim yazdıranların yüzde 80 inden 1 ay sonra dönüş alamıyorum, aktif olanlar ile yolumuza devam edeceğiz
Aa ama olmaz ki 😔😔 Ben sizler varsınız diye geliyorum 😇💕

Canikox Canikox cnmm mesajını görünce hem sok oldum hem de çok sevindim bak su Allahin isine goruyor musun tam biraktim vazgeçtim derken olana . Rabbım cok büyük cnm ancak o bitti deyince biter işte. Canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah cok cok sevindim yaaa 😊🥰🥰
Amin canım inşallah 🙏
Sende ne var ne yok?

X