- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl olmadan ümit kesilmezbenım akıntıda durdu
öyle tabi ama bilmiyorum inşallah yanılıyorumdur benimde öyle daha 8,gün yumurta çatlayalıŞu yumurtlama dönemiyle regl dönemi arasındaki 14 gün geçmek bilmedi ressmen
Regl olmadan ümit kesilmez
canm tebrık ederımm hayırlısı olsun sağlıkal kucağına al inşallahGünaydın hatunlar..
Hayatın oyunu mudur kısmet midir nedir bilemedim..
Aylarca uğraştım, 3 kez kimyasal yaşadım, 2 aydır artık vazgeçtim derken adetim gecikti.. Sonuç çift çizgi
Gerçi onca kimyasal yüzünden hiçbir heyecanım da yok..
Hayırlısı olsun..
Canım hoşgeldinnnSelam kızlar, şu ban olayından çok sıkıldım artık foruma giresim gelmiyor hiç bi konuda fikrimizi söyleyemiyeceğiz galiba bundan sonra eskisi kadar aktif olmayacağım ama ara ara takipteyim
Sayfaya yeni kayıt alımını da yapmayacağım şuan, liste çok uzuyor ve isim yazdıranların yüzde 80 inden 1 ay sonra dönüş alamıyorum, aktif olanlar ile yolumuza devam edeceğiz
Allah büyük demiştik çok sevindim, umarım bu sefer her şey çok güzel ilerlerGünaydın hatunlar..
Aylarca uğraştım, 3 kez kimyasal yaşadım, 2 aydır artık vazgeçtim derken adetim gecikti.. Sonuç çift çizgi
Hayırlısı olsun..
Hayırlısıysa inşallah canımcanm tebrık ederımm hayırlısı olsun sağlıkal kucağına al inşallah
Hayırlısıysa inşallah öyle olur kuzu. Hiçbir heyecanım falan yok. Kan verdim yine de takip etmiş olayım diye. Sen nasılsın? Ban olayı falan ne?Allah büyük demiştik çok sevindim, umarım bu sefer her şey çok güzel ilerler
Hayırlısıysa inşallah canım
tebrik ederim. Kötüsünü düşüneceğine iyisini düşünmeni tavsiye ederim. Mutluluk hormonu bebeğe iyi gelir :))Günaydın hatunlar..
Hayırlısı olsun..
Tedavi vs. Alıyor muydun canım? Normal insan onca hayal kırıklığından sonra sevinmeye korkuyor malesef ban olayı saçma bişey ya, ceza veriyorlar işte bi konuya yazdığım bi yorum yüzünden. Bence şöyle yap sevaba girersin demiştim ban yemişim dini konu diye 3 4 gündür giremiyordum siteyeHayırlısıysa inşallah öyle olur kuzu. Hiçbir heyecanım falan yok. Kan verdim yine de takip etmiş olayım diye. Sen nasılsın? Ban olayı falan ne?
Adet gecikmesi harici belirtiyse eğer el ayak üşümesi, geceleri mide ekşimesi, iştahsızlık, adet olacakmış hissi, kasık ağrısı. Aslında nerdeyse hepsi adet önce sendromuvarmı bı belırtı felan
Yok kötüyü de düşünmüyorum da artık ne düşüneceğimi şaşırdım sadecetebrik ederim. Kötüsünü düşüneceğine iyisini düşünmeni tavsiye ederim. Mutluluk hormonu bebeğe iyi gelir :))
Çok tuhaf gerçekten hiç fikir belirtmemek en iyisi sanırımTedavi vs. Alıyor muydun canım? Normal insan onca hayal kırıklığından sonra sevinmeye korkuyor malesef ban olayı saçma bişey ya, ceza veriyorlar işte bi konuya yazdığım bi yorum yüzünden. Bence şöyle yap sevaba girersin demiştim ban yemişim dini konu diye 3 4 gündür giremiyordum siteye
Anladım canım hadi inşallah sağlıkla ilerlesin cok sevındımAdet gecikmesi harici belirtiyse eğer el ayak üşümesi, geceleri mide ekşimesi, iştahsızlık, adet olacakmış hissi, kasık ağrısı. Aslında nerdeyse hepsi adet önce sendromu
Sağol canımAnladım canım hadi inşallah sağlıkla ilerlesin cok sevındım
Artış nasıl peki kaçıncı gün gecikmende?Çok tuhaf gerçekten hiç fikir belirtmemek en iyisi sanırım
Tedavi falan yok kuzum. Salmıştım artık biliyorsun. Kondomun kalmadığı güne mi denk geldi nedir. Yumurtlama da takip etmediğimden bilmiyorum inan.