Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım benimkide 38 Di o ay ilaç kullandım bir ay adet gördüm ondan sonraki ay hamile kaldım. Dostinex kullandım 8 tane vardı içinde ama mg hatırlamıyorum. 3 günde 1 içtim sanırım 3 seneden fazla oldu tam hatırlayamıyorum.

İnşallah benimde bu ay denk gelse hayırlısıyla

JOYz E EbrarAsell bakın burda soru cevap listesi var aşıgıdaki kişilerin yanındaki anne olmak istiyorum a tıklayınca cıkıyo okuyun ben hepsini okudum

Yok canm öyle düsünme 3. Kez olmaz sanmiyorum saglikli olur insallah bu kez. Ama insanin akli karisiyor bende de solda daha cok agri var. Ama nasil bir agriydi sende bende hafif öyle cok asiri derecede bisey degil....
Yok canım hafifse korkma olabiliyor benim önceki gebeliğimde sol tarafımda hafif ağrılar olmuştu başta normalmiş o fakat bu kez sağlıklı olduğunu sanmıyorum kanamam oldu ve değerim nerdeyse nerdeyse 5. Haftada 15 çıktı yani düşmüş muhtemelen yarın yine vericem test sıfırlanmışmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…