- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Canım çok teşekkürleripek_annesi bu örnekte sana gelsin özelden demiştim ya morfoloji tek başına sorun teşkil etmeyebilir diye
Gecmis olsn kuzum ne kadarliktin ki? Bende düsük yapmistim... 6 haftalikken. Adetim geldi söküldü gitti 4 hafta sonra hemen hamile kaldm kizim 3 yasindaKızlar çok teşekkür ediyorum size fakat dün kan sonucum 16 çıktı düşük yapmışım yani
Hiç bilmiyorum.Ne kadarlik hamileymiş, bilgin var mi?
İnstada birgebeningunlugunu takip edebilirsinNe kadarlik hamileymiş, bilgin var mi?
Çok teşekkür ederim.Adetim 3,4 gün geçmişti henüz. Dış gebelik yaşadığımda kanamalarım hep lekelenme şeklinde devam etmişti sol tarafımda bi ağrı vardı b-hcg yavaş artıyordu haftalarca hastaneye gittim geldim en sonunda görünce yatış verdiler iğne ile düşmüştü şükürGecmis olsn kuzum ne kadarliktin ki? Bende düsük yapmistim... 6 haftalikken. Adetim geldi söküldü gitti 4 hafta sonra hemen hamile kaldm kizim 3 yasinda
Dis gebelil belirtilerin nelerdi? Benimfe ilk randevum pazartesi cok korkuyorum. Insallah hersey yolundadir....
Selam canım hakkında hayırlısı olsun inşallah daha iyi şekilde dönersin buralara. Canını sıkan stres olduğun her neyse feraha kavuşursun bir an önce umarım. Güzel haberlerinş bekliyoruzSelam kızlar..
Bu ay çok fazla stres yaptığım bi durum oldu ve ben çok stres olursam erken adet oluyorum yine öyle oldu çok erken adet oldum yumurtlama da olmadı..ben bi kaç ay herşeyi bırakmayı düşünüyorum.. önce şu üzerimde stres oluşturan durum ortadan kalkmalı bence.. stres hamile kalmada çok etken malesef.. topiği takip ediyorum ama bi süre sessiz takılıcam..
Inşallah bebek belirtileridirBugun bat günüm ara ara giren sonra kaybolan alt karın agrım var sulu ve cok akıntım var yürürken ilk defa sol kasıgımda şiddetli acı oluyo normalde hep sag kasıgımda olur otururkende kasıklarım İn birinden diğerine kücğk bir top varmıs ta geziyormul gibi bir doluluk hissi var bu ay cocuk için hiç bir düşüncem yoktu hatta bu ay olmazsada üzülmem dedim bazı konularda bakalım hayırlısı adet belirtilerin var ama gelen giden yok normalde lekelenmem baslar sonra adet agrısı cekerim (2 keredir agrısız regl oluyordum istisna olarak)
Yok canm öyle düsünme 3. Kez olmaz sanmiyorum saglikli olur insallah bu kez. Ama insanin akli karisiyor bende de solda daha cok agri var. Ama nasil bir agriydi sende bende hafif öyle cok asiri derecede bisey degil....Çok teşekkür ederim.Adetim 3,4 gün geçmişti henüz. Dış gebelik yaşadığımda kanamalarım hep lekelenme şeklinde devam etmişti sol tarafımda bi ağrı vardı b-hcg yavaş artıyordu haftalarca hastaneye gittim geldim en sonunda görünce yatış verdiler iğne ile düşmüştü şükürbu kezde kimyasal gebelik sanırım yaşadığım. Maşallah Allah bağışlasın evlatlarını sana ben de inşallah hemen hamile kalırım tekrar ama işte 3 kez sıkıntı yaşayınca bu sefer korkuyorum
Selam Engin beyden memnun musunuz? Bende bu hafta gideceğim.Benim doktorumprof Dr engin oral
Anlatamıcamçocuğuna anlatırsın artık senin olduğun ay çok değişik şeyler oldu diye :)
Selam, aynen beni çok güzel yönlendirdi fakat uzaklık dolayısıyla Anadolu yakasından bir doktorla devam ettimSelam Engin beyden memnun musunuz? Bende bu hafta gideceğim.
Tup bebek için soruyorsan o kısmı bilmiyorum normal pco takibim için gidiyordum benSelam Engin beyden memnun musunuz? Bende bu hafta gideceğim.
Hayir olmadı çünkü son teknoloji cihazlarla çekildim mutlaka yaşadığın yerdedir vardır, anestezisiz iki dk da vajinal muayene gibiDegilim malesef nasıldi sonrasında çok ağrın oldu mu
O günleri degerlendirdiysen bence umut vardırValla inşallah öyledir tek şüphem doktora 12.günü gitmeden önceki günler şeffaf akıntım olmuştu kasıklarımda batma olmuştu şaşırmıştım hatta.. 12.günü gittiğimde de hiç yumurta yoktu. O yüzden arada kaldım olduysa da süpriz olur şok olurum.
Senden onceki ay neler neler olmustu diye anlatirsin. Yeter ki anlatmak iste :)Anlatamıcam
Bende de pco var fakat tüp bebek düşünüyorum. Arkadaşım ilk denemede engin bey sayesinde hamile kaldı. Umarım olumlu sonuçlar alırız.Selam, aynen beni çok güzel yönlendirdi fakat uzaklık dolayısıyla Anadolu yakasından bir doktorla devam ettim
Ben de bata 5 gün kala yaptım. O da umudu kesmek için yaptım aslında. Yine bişey dürttü bugün yaptım işte. 2 gün var. Dişçiye gideyim dedim emin olayım da.. Ve sıfır belirti inan ki. Çıkarsa gerçekten belirti aramayın boşuna diyebilicem. Umudunu yitirme
Yeter ki olsun hayırlısıylaSenden onceki ay neler neler olmustu diye anlatirsin. Yeter ki anlatmak iste :)