Hmm anladım. Ben haftada bir gün tam alıyorum. Bana da başta çok etkilemez tek başına dediler. Eşimde de sıkıntı çıktı sonra. Şimdi o da tedavi görüyor. Ben de dediğim gibi prolaktine tekrar baktıracağım. Bu arada bana bir doktor Dostinex kullanırken korunmana gerek yok dedi. Diğeri kullanırken ve sonrasındaki bir ay korun dedihayıır bazı hormon testlerımı yaptı bı prolaktın 45 cıktı c ok problem degıl dedı 2 li tablet verdı yarıya boluyorum her hafta bır yarım 4 hafta surcek bu cumartesi son yarımı içicem. cok onemlı degıl dedı doktorum cabuk ınen bı hormon ya. tabı cabukta cıkıyor. engel olmaz dedı ama oluyormus ıste 30 bile engelmiş blmıyorum ıste belkı kalamamamın sebebı budurda düşünce kalırım dıye bı umut.. esımın sonuclarınada baktı skntı yoktu. reglının ucuncu gunu gel tekrar dedı tedavıye baslarız muane edıp dedı. ben 1 yıdır olmuyo demstm ılgılensınler diye. muhtemel klomen felan vercektir.
Bana doktorum korun yada korunma demedı ben korunmadım bı sıkntı olcagni sanmyorum kullanırken hamıle kalan cok fazla. Allah hepimize şifa versin hayırlı evlatlar versin bian once. Bende mesala bişe taşıyıp edince ıkı kasığımda agrı oluor. Gecen ay varmıydı hatırlamıyorum ama. Üc dört gün kala felan cıkar varsada belırtı belkıde kısıden kısıye okadar değişiyor kiHmm anladım. Ben haftada bir gün tam alıyorum. Bana da başta çok etkilemez tek başına dediler. Eşimde de sıkıntı çıktı sonra. Şimdi o da tedavi görüyor. Ben de dediğim gibi prolaktine tekrar baktıracağım. Bu arada bana bir doktor Dostinex kullanırken korunmana gerek yok dedi. Diğeri kullanırken ve sonrasındaki bir ay korun dedi
olsun önümüzde ki ay bir daha denersin. Büyük ihtimal stresten böyle olduDüşünce gücüyle başlattık galiba tekrar. 2 gün önce gelen 1-2 damla kanamanın üstüne, ilk kez biraz önce kan geldi. Bu sefer daha kırmızı ve ilkine göre biraz daha fazlaydı. Regl oldum bu sefer galiba
bitti gitti daha fazla düşünme geriye takılmaDüşünce gücüyle başlattık galiba tekrar. 2 gün önce gelen 1-2 damla kanamanın üstüne, ilk kez biraz önce kan geldi. Bu sefer daha kırmızı ve ilkine göre biraz daha fazlaydı. Regl oldum bu sefer galiba
Sanırım, hayırlısı ne diyelimolsun önümüzde ki ay bir daha denersin. Büyük ihtimal stresten böyle oldu
Aaaa kusura bakmayın 1586. sayfa olunca haliyle tüm mesajları okuyamadım. o halde gebelik durumunda tekrardan doldururum. BAT 30 ocak :)Bu formu inşallah hamile kaldıgımızda doldurup gönderiyoruz:) @iloveme bı ıkı gun yok malesef kac aydır ıstedıgınızı ve bat tarıhınızı soleyınce ekler listeye
Aaa çok geçmiş olsun canım
canım çok geçmiş olsun. Umudunu kaybetme. Her şerde vardır bir hayır. Bundan sonra geriye değil ileriye bakmak lazım
Cok geçmiş olsun çok üzgünümilk miydi
Gecmis olsun Allah size de isteyen herkese de hayirli evlatlar versin insallah
hepinize çok teşekkür ederim dış gebelik olmaması biraz rahatlattı beni daha önce yaşadığım için çok korkmuştum.ümidini kaybetme bir kere olduysa yine olacaktır. vardır rabbimin bi bildiği..
Ay ne gusel yaaa darısı başımıza bu ay inşallah ya ılaclada dusmustur heralde ya 16gunde çay içtim bugun bıraktım .bi akıntım felan olsa keske anlasam ordan. Arada gelen kasık agrısı hafif okdr o da gecen ayda oldu zaten. Pof vallahi bana stres yüklenmeye başladı
Geçen ay daha stresliydin sen sanki bu ay bi tık daha rahatsın gibi geliyorAy ne gusel yaaa darısı başımıza bu ay inşallah ya ılaclada dusmustur heralde ya 16gunde çay içtim bugun bıraktım .bi akıntım felan olsa keske anlasam ordan. Arada gelen kasık agrısı hafif okdr o da gecen ayda oldu zaten. Pof vallahi bana stres yüklenmeye başladı
Aynen geçen ay delirme noktasındaydımGeçen ay daha stresliydin sen sanki bu ay bi tık daha rahatsın gibi geliyorne çayı içmiştin kaçırdım mı ben hayıt çayı mı yoksa
Ama kesin sonuc vermiyor. Cünkü gebelik testi degil. Kesin hamile olmuyorlar yani koyu olunca. Yoksa ovulasyonu gebelik icinde kullanirlardi gebelik testleri ekstra satilmazdi
Burda birçok kişi, regle yakın ovülasyon testi pozitif çıktığında gebeliklerini öğrenmiş. Okuduğum yorumlar bu yönde hep.
Evet haklısın. Ben de buradaki kızların tecrübelerini yazdım sadece. Genelde de tutmuş
Demek ki saglikli olanin vakti gelmişhepinize çok teşekkür ederim dış gebelik olmaması biraz rahatlattı beni daha önce yaşadığım için çok korkmuştum.ipek_annesi bu 3. Canım ilk dış gebelik diğeri 2,5 aylık düşük buda 3. Oldu hayırlısı olsun güzel dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Ne kadarlik hamileymiş, bilgin var mi?
Ilactan 15 gun sonra filan neden baktirmadin. Adetli olmasan bile dusme varsa anlamaz miydin?Ay ne gusel yaaa darısı başımıza bu ay inşallah ya ılaclada dusmustur heralde ya 16gunde çay içtim bugun bıraktım .bi akıntım felan olsa keske anlasam ordan. Arada gelen kasık agrısı hafif okdr o da gecen ayda oldu zaten. Pof vallahi bana stres yüklenmeye başladı
Bıdaha baktırmama gerek yokki cabuk dusen bı hormon dusmuyor bile olsa zaten yeni reglının 3.gunu tedavı baslıcak bakcak artık klomen mi ne vercekse ozaman yine yapar test zaten. İnş gerek kalmaz daIlactan 15 gun sonra filan neden baktirmadin. Adetli olmasan bile dusme varsa anlamaz miydin?
InsallahBıdaha baktırmama gerek yokki cabuk dusen bı hormon dusmuyor bile olsa zaten yeni reglının 3.gunu tedavı baslıcak bakcak artık klomen mi ne vercekse ozaman yine yapar test zaten. İnş gerek kalmaz da