Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
benim de bu ay tek umudum prolaktin düştüyse hamile kalabilmem. sen ilaç da kullanıyorsun sanırım bende o da yok

Benim doktorum prof Dr engin oral

Keşke sadece değerlendirmekte olsa o kadar çok parametre var ki
inşallah hepimiz bu yılı hamiş geçirelim

Selam kızlar,adetin 21.günü tekrar gittim doktora kan verdim daha sonuç çıkmadı muayene de etti yumurta yok geç de yumurta olmayacak gibi.. Rahim duvarı 10 mm dedi. Adetim gecikir mi dedim yumurtalama olmadığı için gecikir dedi. Adet olunca 5.gün klomene başlıyorum inşallah. Sizler de yumurtlama olmadığı ay geç mi adet oluyorsunuz?

Nasıl bir belirti olmasını bekliyorsun? Kimi hamileler hiçbir şey hissetmiyor ilk başlarda
ilk gebelikte uyku isteği, göğüs hassasiyeti vardı. Dünkü uyku isteği yorgunluktanmış :) şimdi bir şey yok. ne bilim bir tekme olsun atsın istiyorum :) çok mu şey istiyorum :)

bende o şekilde düşünüyorum
Bugün yumurtlamadan sonra 12.gundu benim reglime 2 gün var yine dayanamayıp test yaptım yine negatif çıktı allahimmmm. Olsa cikardi diye dusunuyorum hic olmazsa bir gölge bir kuruma çizgisi şaşı oldum vallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…