benim de bu ay tek umudum prolaktin düştüyse hamile kalabilmem. sen ilaç da kullanıyorsun sanırım bende o da yokGeçen ay nerdeyse hep değerlendırdk ama hıc olmadıbusefer tutmustur inş. Grçi gecen ayı prolaktıne bağlıyorum 45 sınırın cok ustundeymıs bu ay tek umudum onun düştüğü için kalabilmiş olmam
Benim doktorumKızlar bu bilgiyi burada paylaşmak istiyorum, belki bilmeyenlerimiz vardır, bazı kadınlarınız en iyi gün yumurtlama günü ve ertesi günüdür diye baz alarak ilişkiye giriyor, oysaki yumurtlamadan 2-3 gün önceki ilişki oranı hamile kalmak için en büyük orana sahiptir.
Bir doktor instagramda paylaşmış. Bu tablo Belki birine yardımcı olur
Eki Görüntüle 2765016
Keşke sadece değerlendirmekte olsa o kadar çok parametre var kiGeçen ay nerdeyse hep değerlendırdk ama hıc olmadıbusefer tutmustur inş. Grçi gecen ayı prolaktıne bağlıyorum 45 sınırın cok ustundeymıs bu ay tek umudum onun düştüğü için kalabilmiş olmam
İlaçsızda düşebilir bakalım görcez .sbenim de bu ay tek umudum prolaktin düştüyse hamile kalabilmem. sen ilaç da kullanıyorsun sanırım bende o da yok
şu daha önce ki düşük olayını da kafadan atabilsem bu kadar stres yapmıcamİlaçsızda düşebilir bakalım görcez .s
içini ferah tut her ay yeni başlangıçşu daha önce ki düşük olayını da kafadan atabilsem bu kadar stres yapmıcam
Hadi insallah canm hayirlisi olsn test yapmadinmiBenim bat dündü. Pik 8/9 değerlendirdik. 23 Aralık sat günüm. Heyecanlı bekleyiş sürüyor. İnşallah regl olmam. Dua edin lütfen kızlar
Bu sabah yapmicakmiydin? 10 gün gecti? Simdiye coktan gösterir idrarda!Şuan düşünmüyorumBirkaç gün sonra olmazsam yapıcam. Daha 10 gün oldu. Varsa bile idrarda çıkmayabiliyor ve ben hayal kırıklığı yaşıyorum sonra
Şuan test yok elimde. Hafta sonu yapıcamBu sabah yapmicakmiydin? 10 gün gecti? Simdiye coktan gösterir idrarda!
Heyecanlı mısın28 ocak bat. Beni de eklerseniz zamani gelince olumlu olumsuz haber veririm
haftasonu zaten istediğin tarih değil mi? Çakalll :))Şuan test yok elimde. Hafta sonu yapıcam
hiç belirti yok ki beni heyecanlandıracak bende ki merak :)Heyecanlı mısın
inşallah uğurlu gelir hemen hamile kalırsınKızlar merhaba bu topik uğurlu gelir inşallah 4. Aşılamamı oldum inşallah Allah olmayan herkese nasip eder 4 yıldır düşünüyoruz bat. 31 ocak
Uzatmıyım dedimhaftasonu zaten istediğin tarih değil mi? Çakalll :))
Nasıl bir belirti olmasını bekliyorsun? Kimi hamileler hiçbir şey hissetmiyor ilk başlardahiç belirti yok ki beni heyecanlandıracak bende ki merak :)
ilk gebelikte uyku isteği, göğüs hassasiyeti vardı. Dünkü uyku isteği yorgunluktanmış :) şimdi bir şey yok. ne bilim bir tekme olsun atsın istiyorum :) çok mu şey istiyorum :)Nasıl bir belirti olmasını bekliyorsun? Kimi hamileler hiçbir şey hissetmiyor ilk başlarda
Sabrınıza hayram kaldım.. keşke accık bendede olsa:))))adete 7 gün kala başlıyorum.. :))Şuan test yok elimde. Hafta sonu yapıcam
Bugün yumurtlamadan sonra 12.gundu benim reglime 2 gün var yine dayanamayıp test yaptım yine negatif çıktıbende o şekilde düşünüyorum