Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
anestezi yapıyorlar değil mi? illa ayık mı olmak lazım
Ben özelde yaptırmıştım. Ayık olursan kendini kasarsın, kasılınca da açık olan tüpler kapalı çıkabilir, açık olan tüpleri kapalı görüp birdaha çekmektense en iyisi anestezi diye karar vermiştim.

Ben özelde yaptırmıştım. Ayık olursan kendini kasarsın, kasılınca da açık olan tüpler kapalı çıkabilir, açık olan tüpleri kapalı görüp birdaha çekmektense en iyisi anestezi diye karar vermiştim.
bana da özelde doktor 3 ay dene olmazsa rahim filmi çekeriz dedi ama ben tamamen bayıltılmak istiyorum aşırı fobim var alttan muayene filan olaylarına karşı. bunu duyduğuma sevindim

Kızlar bu bilgiyi burada paylaşmak istiyorum, belki bilmeyenlerimiz vardır, bazı kadınlarınız en iyi gün yumurtlama günü ve ertesi günüdür diye baz alarak ilişkiye giriyor, oysaki yumurtlamadan 2-3 gün önceki ilişki oranı hamile kalmak için en büyük orana sahiptir.
Bir doktor instagramda paylaşmış. Bu tablo Belki birine yardımcı olur😍
Screenshot_20210105-225820_Photos.jpg

Kızlar bu bilgiyi burada paylaşmak istiyorum, belki bilmeyenlerimiz vardır, bazı kadınlarınız en iyi gün yumurtlama günü ve ertesi günüdür diye baz alarak ilişkiye giriyor, oysaki yumurtlamadan 2-3 gün önceki ilişki oranı hamile kalmak için en büyük orana sahiptir.
Eki Görüntüle 2765016
bu ay böyle değerlendirdim bende yumurtlamadan önce ki 3.gün 2. günü değerlendirdim. bir gün öncesi eşim çalışıyordu. bir de yumurtlama gününü değerlendirdim. Doktor haklıysa iyi bir şey yapmışım. hayırlısı bakalım

bu ay böyle değerlendirdim bende yumurtlamadan önce ki 3.gün 2. günü değerlendirdim. bir gün öncesi eşim çalışıyordu. bir de yumurtlama gününü değerlendirdim. Doktor haklıysa iyi bir şey yapmışım. hayırlısı bakalım
Hadi inşallah rast gelmiştirde güzel haberlerini alırız🥰 benimde adete 3 gün kaldı ama erken gelecek gibi🤷🏻‍♀️

Eki Görüntüle 2765016
Yumurtlamadan bir gün oncesı boş geçmiş fakat diğer ıki gün değerlendirmiş iz . Yanı yumurtlamadan üc gun öncesinde iki gün değerlendirmişiz 🙏 tabi pik günü ve sonrasında 😂

Hadi inşallah rast gelmiştirde güzel haberlerini alırız🥰 benimde adete 3 gün kaldı ama erken gelecek gibi🤷🏻‍♀️
Geçen ay nerdeyse hep değerlendırdk ama hıc olmadı:KK43: busefer tutmustur inş. Grçi gecen ayı prolaktıne bağlıyorum 45 sınırın cok ustundeymıs bu ay tek umudum onun düştüğü için kalabilmiş olmam

Son düzenleme:
X