- 21 Şubat 2011
- 466
- 1.015
Benim amh ım 0.82, bu yüzden dr 21. Gün progesteron istemişti. Sonucu gönderdim iyi güzel dedi ama 21. Gün progesteron testi ne işe yarar hiç bilmiyorumTeşekkür ederimlh hormonu hep var anladım ama daha silik çıkar heralde diye düşündüm hep ikinci çizgiyi.. Bakalım yarın belli olur progesteron testimin sonucuna göre belki erken yumurtlamışımdır çünkü 12.günden önceki günlerde şeffaf akıntı olmuştu ordan bi ümitliyim Bi yerden illa ümitlencem
Ümitli olmak güzel tabikiTeşekkür ederimlh hormonu hep var anladım ama daha silik çıkar heralde diye düşündüm hep ikinci çizgiyi.. Bakalım yarın belli olur progesteron testimin sonucuna göre belki erken yumurtlamışımdır çünkü 12.günden önceki günlerde şeffaf akıntı olmuştu ordan bi ümitliyim Bi yerden illa ümitlencem
Kaç çıktı sonucunuz? Yumurtlama olmuş mu, sağlıklı mı, bozuk mu, çatlamış mı o yüzden istiyorlar 21.günü o testi. İnşallah sizin için güzel bir sonuç olurBenim amh ım 0.82, bu yüzden dr 21. Gün progesteron istemişti. Sonucu gönderdim iyi güzel dedi ama 21. Gün progesteron testi ne işe yarar hiç bilmiyorumdoktorun sana verdiği bilgiyi bizimle de paylaşabilir misin
Lh hormonu vücutta hep olduğu için silikmi pozitif miKızlar selam, inşallah bu sefer cevap yazan oluryumurta yoksa ovu testinde ikinci çizgi neden çıkar?
Böyle canımLh hormonu vücutta hep olduğu için silikmi pozitif mi
Negatif ama 21.gün koyulaşma var gibi devam et hergun aynı saatte yapmaya. Bekledgn bat hangı gun.Böyle canım
Canım ilerleyen zamanlarda yumurtlama olabilir bence adet gelene kadar yap ovüTeşekkür ederimlh hormonu hep var anladım ama daha silik çıkar heralde diye düşündüm hep ikinci çizgiyi.. Bakalım yarın belli olur progesteron testimin sonucuna göre belki erken yumurtlamışımdır çünkü 12.günden önceki günlerde şeffaf akıntı olmuştu ordan bi ümitliyim Bi yerden illa ümitlencem
Heh işte demek istediğim buydu koyu geldi bana da yani 21.güne daha silik olur diye düşündüm ondan sorayım dedim. Batım da 28 ocak canım ama doktora bugun sordum yumurtlama olmadığı için adet gecikir mi diye gecikir dedi.Negatif ama 21.gün koyulaşma var gibi devam et hergun aynı saatte yapmaya. Bekledgn bat hangı gun.
Adete bir hafta var yumurtlama olcak gibi mi yani yanındaki koyuldukCanım ilerleyen zamanlarda yumurtlama olabilir bence adet gelene kadar yap ovü
Peki ilerleyen zamanda yumurta olacak gibiyse yine de bugun ulturasanda gözükmez miydi minik de olsa yumurta? Hiç gözümedi. Sadece Rahim duvarı kalınlığı 10 mm dedi yumurta yok dedi.Canım ilerleyen zamanlarda yumurtlama olabilir bence adet gelene kadar yap ovü
sen eğer 12 den önce yumurtlama olduğunu düşünüyosan progesteron düşük çıkacaktır. çünkü yumurtlamadan 7-8 gün sonra progesteron doğru sonuç verir. illa 21. gün diye diretilmesi o nedenle aslında doğru değil :) bu döngüsü standart 28 gün olan 14. gün yumurtlama görenler için 21. gün idealHeh işte demek istediğim buydu koyu geldi bana da yani 21.güne daha silik olur diye düşündüm ondan sorayım dedim. Batım da 28 ocak canım ama doktora bugun sordum yumurtlama olmadığı için adet gecikir mi diye gecikir dedi.
17.20 çıkmış sonucum ağustosta, iyimi senceKaç çıktı sonucunuz? Yumurtlama olmuş mu, sağlıklı mı, bozuk mu, çatlamış mı o yüzden istiyorlar 21.günü o testi. İnşallah sizin için güzel bir sonuç olur
Benim döngüm 22-24 gün arası, yine de benden progesteron istemişti doktorum. Biliyodu da döngümüsen eğer 12 den önce yumurtlama olduğunu düşünüyosan progesteron düşük çıkacaktır. çünkü yumurtlamadan 7-8 gün sonra progesteron doğru sonuç verir. illa 21. gün diye diretilmesi o nedenle aslında doğru değil :) bu döngüsü standart 28 gün olan 14. gün yumurtlama görenler için 21. gün ideal
23 günde ortalama regl oluyosan 21 günde progestonjn azalması lazım mantıken. çünkü regle yakın e2 ve progesteron düşüşe geçiyo.Benim döngüm 22-24 gün arası, yine de benden progesteron istemişti doktorum. Biliyodu da döngümü
Kuzucum bat günü yumurtlayan bile varAdete bir hafta var yumurtlama olcak gibi mi yani yanındaki koyulduk
Gözükmediyse bilemiyorum canım yaPeki ilerleyen zamanda yumurta olacak gibiyse yine de bugun ulturasanda gözükmez miydi minik de olsa yumurta? Hiç gözümedi. Sadece Rahim duvarı kalınlığı 10 mm dedi yumurta yok dedi.
Hmm 17.20 çıkmıştı canım, doktor normal dedi. Neyse şubat başı gibi muhtemelen tüp bebek için görüşmeye gidicem, orda detaylıca öğrenirim23 günde ortalama regl oluyosan 21 günde progestonjn azalması lazım mantıken. çünkü regle yakın e2 ve progesteron düşüşe geçiyo.
aynen canım ben salı günü muayneye gidiyorum işte eşim de aynı gün test vericek iki gündür doktorun ikimizden de istediği testler vardı bissürü çeşitli onları yaptırdık kimini özel hastanede kimini laboratuarda. şimdi onun testler ve benim muayene sürecim kaldı. inşallah güzel seyler duyalımHmm 17.20 çıkmıştı canım, doktor normal dedi. Neyse şubat başı gibi muhtemelen tüp bebek için görüşmeye gidicem, orda detaylıca öğrenirimsen ne zaman başlayacaksın canım tedaviye, ön görüşme yapmıştınız