Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim amh ım 0.82, bu yüzden dr 21. Gün progesteron istemişti. Sonucu gönderdim iyi güzel dedi ama 21. Gün progesteron testi ne işe yarar hiç bilmiyorum doktorun sana verdiği bilgiyi bizimle de paylaşabilir misin

Ümitli olmak güzel tabiki

Benim amh ım 0.82, bu yüzden dr 21. Gün progesteron istemişti. Sonucu gönderdim iyi güzel dedi ama 21. Gün progesteron testi ne işe yarar hiç bilmiyorum doktorun sana verdiği bilgiyi bizimle de paylaşabilir misin
Kaç çıktı sonucunuz? Yumurtlama olmuş mu, sağlıklı mı, bozuk mu, çatlamış mı o yüzden istiyorlar 21.günü o testi. İnşallah sizin için güzel bir sonuç olur

Canım ilerleyen zamanlarda yumurtlama olabilir bence adet gelene kadar yap ovü

Negatif ama 21.gün koyulaşma var gibi devam et hergun aynı saatte yapmaya. Bekledgn bat hangı gun.
Heh işte demek istediğim buydu koyu geldi bana da yani 21.güne daha silik olur diye düşündüm ondan sorayım dedim. Batım da 28 ocak canım ama doktora bugun sordum yumurtlama olmadığı için adet gecikir mi diye gecikir dedi.

sen eğer 12 den önce yumurtlama olduğunu düşünüyosan progesteron düşük çıkacaktır. çünkü yumurtlamadan 7-8 gün sonra progesteron doğru sonuç verir. illa 21. gün diye diretilmesi o nedenle aslında doğru değil :) bu döngüsü standart 28 gün olan 14. gün yumurtlama görenler için 21. gün ideal

Benim döngüm 22-24 gün arası, yine de benden progesteron istemişti doktorum. Biliyodu da döngümü

Benim döngüm 22-24 gün arası, yine de benden progesteron istemişti doktorum. Biliyodu da döngümü
23 günde ortalama regl oluyosan 21 günde progestonjn azalması lazım mantıken. çünkü regle yakın e2 ve progesteron düşüşe geçiyo.

Bat 3 Şubat . İnşaallah hamile kalırız bu ay inşaallah

23 günde ortalama regl oluyosan 21 günde progestonjn azalması lazım mantıken. çünkü regle yakın e2 ve progesteron düşüşe geçiyo.
Hmm 17.20 çıkmıştı canım, doktor normal dedi. Neyse şubat başı gibi muhtemelen tüp bebek için görüşmeye gidicem, orda detaylıca öğrenirim sen ne zaman başlayacaksın canım tedaviye, ön görüşme yapmıştınız

aynen canım ben salı günü muayneye gidiyorum işte eşim de aynı gün test vericek iki gündür doktorun ikimizden de istediği testler vardı bissürü çeşitli onları yaptırdık kimini özel hastanede kimini laboratuarda. şimdi onun testler ve benim muayene sürecim kaldı. inşallah güzel seyler duyalım

bu arada17.20 yumurtanın büyüp güzelce çatladığını gösteriyor aynen güzel devam :)
inş senin de isteyen herkesin de ras gitsin işi gücü. ben burda detayları anlatıcam bakalım ne karar verilcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…