- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 45
hahahahhah. o kadar haklı bir sebep ki :)
Yani hersey olabilir eğer kanama artmadiysa hayırlısı olsunGeçti. Pazartesiydi canım.
Çok mantıklıBende bat günüm yapıcam test olmazsam önceden yapmıcam bu ay
En erken yumurtlamadn 12gün snra yapbenim ilk denemem olduğu için bir kaç gün önceden yaparım. zaman geçtikçe belirti artacağına ben hep daha iyiye gidiyorum :)))
bakmazsan görmezsin çook mantıklı :)anlaşılmak güzel bir duygu
Ben özelde yaptırmıştım. Ayık olursan kendini kasarsın, kasılınca da açık olan tüpler kapalı çıkabilir, açık olan tüpleri kapalı görüp birdaha çekmektense en iyisi anestezi diye karar vermiştim.anestezi yapıyorlar değil mi? illa ayık mı olmak lazım
bende o şekilde düşünüyorumEn erken yumurtlamadn 12gün snra yap
bana da özelde doktor 3 ay dene olmazsa rahim filmi çekeriz dedi ama ben tamamen bayıltılmak istiyorum aşırı fobim var alttan muayene filan olaylarına karşı. bunu duyduğuma sevindimBen özelde yaptırmıştım. Ayık olursan kendini kasarsın, kasılınca da açık olan tüpler kapalı çıkabilir, açık olan tüpleri kapalı görüp birdaha çekmektense en iyisi anestezi diye karar vermiştim.
Balim28 ocak bat. Beni de eklerseniz zamani gelince olumlu olumsuz haber veririm
Hiç gelmedi. Bekliyorum halaYani hersey olabilir eğer kanama artmadiysa hayırlısı olsun
düşünce günüyle bitirdin kanamayı :))Hiç gelmedi. Bekliyorum hala
etiketlemeyi bilmiyorum ama etiketlenmesem bile ben burdan duyururum :))Balimminseo topigin sahibi onu etiketle eklesin seni
bu ay böyle değerlendirdim bende yumurtlamadan önce ki 3.gün 2. günü değerlendirdim. bir gün öncesi eşim çalışıyordu. bir de yumurtlama gününü değerlendirdim. Doktor haklıysa iyi bir şey yapmışım. hayırlısı bakalımKızlar bu bilgiyi burada paylaşmak istiyorum, belki bilmeyenlerimiz vardır, bazı kadınlarınız en iyi gün yumurtlama günü ve ertesi günüdür diye baz alarak ilişkiye giriyor, oysaki yumurtlamadan 2-3 gün önceki ilişki oranı hamile kalmak için en büyük orana sahiptir.
Bir doktor instagramda paylaşmış. Bu tablo Belki birine yardımcı olur
Eki Görüntüle 2765016
Hadi inşallah rast gelmiştirde güzel haberlerini alırızbu ay böyle değerlendirdim bende yumurtlamadan önce ki 3.gün 2. günü değerlendirdim. bir gün öncesi eşim çalışıyordu. bir de yumurtlama gününü değerlendirdim. Doktor haklıysa iyi bir şey yapmışım. hayırlısı bakalım
senin de güzel haberlerini alırız inşallahHadi inşallah rast gelmiştirde güzel haberlerini alırızbenimde adete 3 gün kaldı ama erken gelecek gibi
Yumurtlamadan bir gün oncesı boş geçmiş fakat diğer ıki gün değerlendirmiş iz . Yanı yumurtlamadan üc gun öncesinde iki gün değerlendirmişizKızlar bu bilgiyi burada paylaşmak istiyorum, belki bilmeyenlerimiz vardır, bazı kadınlarınız en iyi gün yumurtlama günü ve ertesi günüdür diye baz alarak ilişkiye giriyor, oysaki yumurtlamadan 2-3 gün önceki ilişki oranı hamile kalmak için en büyük orana sahiptir.
Bir doktor instagramda paylaşmış. Bu tablo Belki birine yardımcı olur
Eki Görüntüle 2765016
Geçen ay nerdeyse hep değerlendırdk ama hıc olmadıHadi inşallah rast gelmiştirde güzel haberlerini alırızbenimde adete 3 gün kaldı ama erken gelecek gibi