Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar selam, inşallah bu sefer cevap yazan olur yumurta yoksa ovu testinde ikinci çizgi neden çıkar?

Selam,
Gebelik ihtimali olabilir.

Benim durum biraz karışık 12.günü - 16.günü ve bugun 21.günü doktora gittim hiç büyüyen yumurta yoktu. Doktorun dediği, adet bitiminde yumurtlarmış olabilirsin ondan görmemişizdir veya bu ay yumurtlama olmayacak dedi.

Bende ilk defa ovu testi sipariş ettim dün başladım kullanmaya yani çok da anlamıyorum. Madem yumurta hiç yok ikinci çizgi neden çıkar anlamadım.

Eklentiler

• IMG_20210120_193342.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 52
Her ay yumurtlama olmayabilir. Belki de 12.günden önce yumurtlama gerçekleşmiştir. Lh hormonu vücudumuzda var olan bir hormon zaten. Dolayısıyla 2. çizgi görülebiliyor. Yumurtlama olduğu zaman 2. çizginin de aynı kalınlıkta olması gerekiyor. Siz test yapmaya devam edin.

Teşekkür ederim lh hormonu hep var anladım ama daha silik çıkar heralde diye düşündüm hep ikinci çizgiyi.. Bakalım yarın belli olur progesteron testimin sonucuna göre belki erken yumurtlamışımdır çünkü 12.günden önceki günlerde şeffaf akıntı olmuştu ordan bi ümitliyim Bi yerden illa ümitlencem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…