- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 45
ben de öyleydim artık bakmama kararı aldım bir süre dahaSabrınıza hayram kaldım.. keşke accık bendede olsa:))))adete 7 gün kala başlıyorum.. :))
Sanki birazcıkilk gebelikte uyku isteği, göğüs hassasiyeti vardı. Dünkü uyku isteği yorgunluktanmış :) şimdi bir şey yok. ne bilim bir tekme olsun atsın istiyorum :) çok mu şey istiyorum :)
Adetin geçmesini beklemek en iyisi. Öncesi boşu boşuna stresSabrınıza hayram kaldım.. keşke accık bendede olsa:))))adete 7 gün kala başlıyorum.. :))
burası birbirine moral verme yeri değil mi? :)Sanki birazcık
Kesinlikle öyle.. adet geçerse,hatta 1-2 gün sonrasında test yapmak en doğrusu.. Öncesinde yaparak strese girmeye ne gerek var.. stres olunca bebekte olmuyor bu her açıdan kanıtlanmış birşey artık..Adetin geçmesini beklemek en iyisi. Öncesi boşu boşuna stres
Evetburası birbirine moral verme yeri değil mi? :)
Aynen o yüzden yapmıyorum ben deKesinlikle öyle.. adet geçerse,hatta 1-2 gün sonrasında test yapmak en doğrusu.. Öncesinde yaparak strese girmeye ne gerek var.. stres olunca bebekte olmuyor bu her açıdan kanıtlanmış birşey artık..
Regli olmadan umut tükenmezBugün yumurtlamadan sonra 12.gundu benim reglime 2 gün var yine dayanamayıp test yaptım yine negatif çıktıallahimmmm. Olsa cikardi diye dusunuyorum hic olmazsa bir gölge bir kuruma çizgisi şaşı oldum vallaaaa
Canım sende durumlar nasıl varmı belirti felan nasıl gidiyorHadi insallah canm hayirlisi olsn test yapmadinmi
hamileliğine veriyorum :)
Bu sözü duymak bile hoşuma gitti. İnşallah öyledir hayırlısıylahamileliğine veriyorum :)
Amiiin inşallahinşallah uğurlu gelir hemen hamile kalırsın
bir doktor röportajında okumuştum diye hatırlıyorum. belki de döngüsü 28 günde bir olanlarda geçerlidir
Selam,Kızlar selam, inşallah bu sefer cevap yazan oluryumurta yoksa ovu testinde ikinci çizgi neden çıkar?
Selam,
Gebelik ihtimali olabilir.
Her ay yumurtlama olmayabilir. Belki de 12.günden önce yumurtlama gerçekleşmiştir. Lh hormonu vücudumuzda var olan bir hormon zaten. Dolayısıyla 2. çizgi görülebiliyor. Yumurtlama olduğu zaman 2. çizginin de aynı kalınlıkta olması gerekiyor. Siz test yapmaya devam edin.Benim durum biraz karışık12.günü - 16.günü ve bugun 21.günü doktora gittim hiç büyüyen yumurta yoktu. Doktorun dediği, adet bitiminde yumurtlarmış olabilirsin ondan görmemişizdir veya bu ay yumurtlama olmayacak dedi.
Bende ilk defa ovu testi sipariş ettim dün başladım kullanmaya yani çok da anlamıyorum. Madem yumurta hiç yok ikinci çizgi neden çıkar anlamadım.
Teşekkür ederimHer ay yumurtlama olmayabilir. Belki de 12.günden önce yumurtlama gerçekleşmiştir. Lh hormonu vücudumuzda var olan bir hormon zaten. Dolayısıyla 2. çizgi görülebiliyor. Yumurtlama olduğu zaman 2. çizginin de aynı kalınlıkta olması gerekiyor. Siz test yapmaya devam edin.