valla çok kolay olan bir şeyi kafaya taktığımız için biz mi zorlaştırıyoruz acaba?İnşallahhh. Zaten belırtılerde genellikle regliye beş gun kala felan baslıyor yanı ankete bakınca çoğunluk o yönde. Zaten döllenme süresi felan derken
Belkıde. İnsan ister istemes stres yapıyor ama işte. Hayırlısı olsun inşallah bizimledirr bebişlerimizvalla çok kolay olan bir şeyi kafaya taktığımız için biz mi zorlaştırıyoruz acaba?
Canım günaydın. Dün gelen 1 2 damla pembe kanamanın dışında hala gelen giden yok. Yerleşme kanaması mı acaba? Bak hala ümitlenecek bişi buldumBir daha ki ay bir daha heveslenirsin. Inancini kaybetme sakin. Insallah degilsin demek isterdim ama kirmizi kan mi?
günaydııınnn. ben olsam bende ümitlenirim. bir tane testin varsa baksana en azından tamam adet kanamasıymış veya değilmiş derdin. Kaostan mı hoşlanıyorsun napıyosunCanım günaydın. Dün gelen 1 2 damla pembe kanamanın dışında hala gelen giden yok. Yerleşme kanaması mı acaba? Bak hala ümitlenecek bişi buldum
Olabilir, bat ne zamanCanım günaydın. Dün gelen 1 2 damla pembe kanamanın dışında hala gelen giden yok. Yerleşme kanaması mı acaba? Bak hala ümitlenecek bişi buldum
Geçti. Pazartesiydi canım.Olabilir, bat ne zaman
günaydııınnn. ben olsam bende ümitlenirim. bir tane testin varsa baksana en azından tamam adet kanamasıymış veya değilmiş derdin. Kaostan mı hoşlanıyorsun napıyosun:)))
Test yap bence yada kan ver direk cıkar kanda yüzde yuzGeçti. Pazartesiydi canım.
Korkuyorum da test yapmaya hep negatifleri görünce yapasim gelmiyodaDemin baska topıkte bı bayan adetıne az kalmış hıc belırtım yok dedi bı test yaptı pozitif. Benimde 8 gun var ama belırtı aramıyorum gecen ay belırtı var sandım fos çıktı sabırla beklemeye calısıyorum
Aynı benKorkuyorum da test yapmaya hep negatifleri görünce yapasim gelmiyoda
Bende negatifi görmek istemiyorum 25 ini bekkiyorukhayır tabiki. Negatif görmek istemiyorum. 22-23 Ocak ı bekliyorum
Bıktım artık tek çizgidenAynı ben
En iyisiBende negatifi görmek istemiyorum 25 ini bekkiyoruk
hahahahhah. o kadar haklı bir sebep ki :)hayır tabiki. Negatif görmek istemiyorum. 22-23 Ocak ı bekliyorum
Emin değilim ama 8-9 ay oldu sanırım. Bu arada anestezili rahim filmi çektirmiştim, tüpler açık çıkmıştı şükür.Ne kadar zaman oldu rahim filmi çekileli ?
benim ilk denemem olduğu için bir kaç gün önceden yaparım. zaman geçtikçe belirti artacağına ben hep daha iyiye gidiyorum :)))Bende bat günüm yapıcam test olmazsam önceden yapmıcam bu ay
anestezi yapıyorlar değil mi? illa ayık mı olmak lazımEmin değilim ama 8-9 ay oldu sanırım. Bu arada anestezili rahim filmi çektirmiştim, tüpler açık çıkmıştı şükür.