çocuğuna anlatırsın artık senin olduğun ay çok değişik şeyler oldu diye :)Hiç 30 gün kadar gecikmedi ama yaa. 1 yıldır ilk kez mi geç yumurtlama oldu şimdi yani o zaman ? Bir önceki sat 30 Kasım. Hep geri gitmiş her ay, 1 yıl boyunca. Anlamadım bakalım beklemekten başka çare yok
Hahaha inşallahçocuğuna anlatırsın artık senin olduğun ay çok değişik şeyler oldu diye :)
Canim henuz gelen giden yok insallahda olmaz yarin sabah test yapicam olmazsamKızlar son durumlar nedir ? Regl olanlardan tarih bekliyorum.ciklettt canım sen naptın kan verdin mi ?
@Sinoplu17 10.01.2021 12 AY GECİKME @laura522 12.01.2021 49 AY ciklettt 14.01.2021 26 AY @serrabk 14.01.2021 18 AY @PpAaSs 14.01.2021 14 AY @balkabagi21 16.01.2021 12 AY I LoVe You 17.01.2021 26 AY A Aleyna0825 17.01.2021 10 AY @gecenin_resmi 17.01.2021 15 AY
Regl oldum galibaçocuğuna anlatırsın artık senin olduğun ay çok değişik şeyler oldu diye :)
Sanırım regl oldum. Birkaç damla geldi. Çok üzgünümSelam kızlar,
Benim de bat bugün. Sat 23 Aralık. Pik 8-9 Ocak. Henüz regl olmadım. 2-3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum hala regl olmamış olursam tabişimdiden yapmak istemiyorum. Bazen 1-2 gün oynayabiliyor çünkü. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
Ahahha bu mesajini yeni gordumAy ben ne masa kurcam kız o bana kursunvalla hamile olduğumu öğrensem gözüm kocamı bile görmez heralde
Bir daha ki ay bir daha heveslenirsin. Inancini kaybetme sakin. Insallah degilsin demek isterdim ama kirmizi kan mi?Regl oldum galibabirkaç damla geldi. Yarın netleşir iyice. Çok üzüldüm ama ya baya heveslenmiştim ve umutlanmıştım. Hayırlısı
28 ocak bat. Beni de eklerseniz zamani gelince olumlu olumsuz haber veririmCanim henuz gelen giden yok insallahda olmaz yarin sabah test yapicam olmazsam
Bende de gogus hassasiyeti filan yok. Sanirim benim de isim zorRegl oldum galibabirkaç damla geldi. Yarın netleşir iyice. Çok üzüldüm ama ya baya heveslenmiştim ve umutlanmıştım. Hayırlısı
Ya biz şimdi böyle bekliyoruz bekliyoruz ya olunca o kadar sasiracagiz ki sürpriz murpriz unutup direk soylicez benceAhahha bu mesajini yeni gordumcok dogru aslinda
Bi hamile kalalimda degisik bi sekil yapariz soylemek icin
Olmadım, hala gelen giden yok
Hayırlısı canım. Pembe gibiydi 1 2 damla ama yarın regle dönebilir. Haber veririm canımBir daha ki ay bir daha heveslenirsin. Inancini kaybetme sakin. Insallah degilsin demek isterdim ama kirmizi kan mi?
Bende de gogus hassasiyeti filan yok. Sanirim benim de isim zor yorma ve kimse ile kı
Öyle düşünme canım. Regl gelmeden ümidini yitirme. Her zaman ümit varBende de gogus hassasiyeti filan yok. Sanirim benim de isim zor
Canım pazar günü kanamam başladı çok ağrım vardı kanamam regl gibi değildi bugün kesildi gibi ama düşük yapıyorum diye tahmin ediyorum inşallah dış gebelik değildir. Pazartesi kan verdim çok kar yağdığından sağlık ocağına verdim sonucuda elektrik kesintisi nedeniyle öğrenemedim henüz benim şansıma sabah telrar gidicem sonucu öğrenicem zaten yarın tekrar kan vericem iki günde değerin nasıl değiştiği önemli ya o yüzden bakalımKızlar son durumlar nedir ? Regl olanlardan tarih bekliyorum.ciklettt canım sen naptın kan verdin mi ?
@Sinoplu17 10.01.2021 12 AY GECİKME @laura522 12.01.2021 49 AY ciklettt 14.01.2021 26 AY @serrabk 14.01.2021 18 AY @PpAaSs 14.01.2021 14 AY @balkabagi21 16.01.2021 12 AY I LoVe You 17.01.2021 26 AY A Aleyna0825 17.01.2021 10 AY @gecenin_resmi 17.01.2021 15 AY
Ahahha kesin bencedeYa biz şimdi böyle bekliyoruz bekliyoruz ya olunca o kadar sasiracagiz ki sürpriz murpriz unutup direk soylicez benceo kadar hayal de boşa gidecek. Aman tek olsun da..
Bence kan ver ve artisi takip et...sagligin icinnYa her an olacak gibiyim ama gelen giden yok. Dün 3 ayrı test yaptım ayrı markalarla. Onlarda da cizgi gördüm ama hala tam olarak emin olamıyorum
Bu yanlış teori herkeste tutmuyor. Mesela ben yumurtlama olduktan 17 gün sonra regl oluyorum.yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet olmalısın, bu değişmezmiş diye biliyorum. 9 ocak ı baz alırsak 23 e kadar eller havaya bekle :))
Umarım bebeğin seninledirCanım pazar günü kanamam başladı çok ağrım vardı kanamam regl gibi değildi bugün kesildi gibi ama düşük yapıyorum diye tahmin ediyorum inşallah dış gebelik değildir. Pazartesi kan verdim çok kar yağdığından sağlık ocağına verdim sonucuda elektrik kesintisi nedeniyle öğrenemedim henüz benim şansıma sabah telrar gidicem sonucu öğrenicem zaten yarın tekrar kan vericem iki günde değerin nasıl değiştiği önemli ya o yüzden bakalımçok kötüydüm kaç gündür giremedim kusura bakma 2 kere sıkıntılı gebelik yaşamıştım zaten biri dış gebelik biri düşük buda böyle olunca kendime gelemedim