Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ahahha kesin bencede 😭
Ben o kadar sasiririmki hemen soylerim heralde, dilimide tutamam mecbur soylicem birine.
Ilk once kosup buraya soylersem belki tutabilirim biraz 😂
Bence de buraya yazalım da kocalara hemen yumurtlamaya kim😂😂 Her birimiz için ayrı ayrı sevinecegiz bu yıl ben inanıyorum

Benim bat önümüzdeki salı günü. Karnımda bi kaç gündür sürekli gaz varmış gibi
Hissediyorum. Ay zaman da geçmiyor nasıl bekleyecem ☹️☹️

Rahim filminin Adet geçikmesi yaptığını hiç duymadım, bazılarında erken adet olduğunu bile duydum. Ben rahim filmi çektirdiğimde tam günümde olmuştum. Gecikmen varsa inşallah hamilesindir🙏
Var evet ama 1 hafta gecikmeden yapmam test çünkü nadir de olsa arada bir böyle oluyor

Kizlaaar ben rehavet e kapılıyorum sanki 7.gune girdim belirti arıyorum belkide betirtim yok ama beynim ariyo olumsuz oldu yine dumiye dusunuyo bı tarafım gene
Demin baska topıkte bı bayan adetıne az kalmış hıc belırtım yok dedi bı test yaptı pozitif. Benimde 8 gun var ama belırtı aramıyorum gecen ay belırtı var sandım fos çıktı sabırla beklemeye calısıyorum

Canım pazar günü kanamam başladı çok ağrım vardı kanamam regl gibi değildi bugün kesildi gibi ama düşük yapıyorum diye tahmin ediyorum inşallah dış gebelik değildir. Pazartesi kan verdim çok kar yağdığından sağlık ocağına verdim sonucuda elektrik kesintisi nedeniyle öğrenemedim henüz benim şansıma sabah telrar gidicem sonucu öğrenicem zaten yarın tekrar kan vericem iki günde değerin nasıl değiştiği önemli ya o yüzden bakalım :KK43: çok kötüydüm kaç gündür giremedim kusura bakma 2 kere sıkıntılı gebelik yaşamıştım zaten biri dış gebelik biri düşük buda böyle olunca kendime gelemedim
Geçmiş olsun,inşallah hersey yolundadır 🙏

dün akşam test yaptım negatifti, yumurtlama günümden sonra bütün belirtiler sırasıyla oldu. kasık ağrısı, bel karın ağrısı, göğüs sızlaması, göz yaşarması, uyku hali, iştahsızlık ki normalde iştahım çok açıktır, mide yanması, halsizlik, yorgunluk, hafif baş ağrısı, karın şişliği, adet olacakmış hissi ve sonra geçmesi, yüzde ve vücutta bir sürü akne çıkması, çocukla ilgili rüyalar... yani bu kadar belirtiye ümit ettim ama bu ayda olmadı.

Bu yanlış teori herkeste tutmuyor. Mesela ben yumurtlama olduktan 17 gün sonra regl oluyorum. 😂
Ve yumurtlamamda erken oluyor genelde 12. Gün yumurtluyorum😅
bir doktor röportajında okumuştum diye hatırlıyorum. belki de döngüsü 28 günde bir olanlarda geçerlidir

dün akşam test yaptım negatifti, yumurtlama günümden sonra bütün belirtiler sırasıyla oldu. kasık ağrısı, bel karın ağrısı, göğüs sızlaması, göz yaşarması, uyku hali, iştahsızlık ki normalde iştahım çok açıktır, mide yanması, halsizlik, yorgunluk, hafif baş ağrısı, karın şişliği, adet olacakmış hissi ve sonra geçmesi, yüzde ve vücutta bir sürü akne çıkması, çocukla ilgili rüyalar... yani bu kadar belirtiye ümit ettim ama bu ayda olmadı.
Geçen ay bende de bir çoğu oldu ama olmadı mesala. Belirti aramamak lazım sanırım. Daha cok stres yapıyor insan. Geçtimi adet gununuz

bi adet olayımda önümüzdeki ay hiç takmıycam, belirti de aramıycam
Aynen geçen ay uyuyamıyorum uyudugum an bebekle ılgılı ruyalar objeler hep bebekle ilgili şeyler goruyordm anlamına bakınca . Bel bacak kasık ağrısı akıntı sivilce hepsıı olduu. Ama tam gunumde regli oldum . Buyuk yıkımdı. Bu ay gene cok sabırsızım günler gecmıyo ama belirti aramıyorum hıc belırtısız oluyor genellikle cunku olduysa oldu ben kendımı yırtsamda gunu gelmeden bilemıcem ınsallah olmuşturr ama stres yapmadn beklemek lazım anladım iyice. Aklıma düştükce guzel seler arastırıyorum buraya gırıyorum . Sükunetle beklemeye çalısıyorum😂

Aynen geçen ay uyuyamıyorum uyudugum an bebekle ılgılı ruyalar objeler hep bebekle ilgili şeyler goruyordm anlamına bakınca . Bel bacak kasık ağrısı akıntı sivilce hepsıı olduu. Ama tam gunumde regli oldum . Buyuk yıkımdı. Bu ay gene cok sabırsızım günler gecmıyo ama belirti aramıyorum hıc belırtısız oluyor genellikle cunku olduysa oldu ben kendımı yırtsamda gunu gelmeden bilemıcem ınsallah olmuşturr ama stres yapmadn beklemek lazım anladım iyice. Aklıma düştükce guzel seler arastırıyorum buraya gırıyorum . Sükunetle beklemeye çalısıyorum😂
valla belirti olmuyorsa ben kesin hamileyim çünkü farklı hiçbir belirtim yok :)

valla belirti olmuyorsa ben kesin hamileyim çünkü farklı hiçbir belirtim yok :)
İnşallahhh. Zaten belırtılerde genellikle regliye beş gun kala felan baslıyor yanı ankete bakınca çoğunluk o yönde. Zaten döllenme süresi felan derken

X