Ovitrelle kullanmış mıydın canım?Bu ay benimde oyle oldu canım 3 gun gecti reglm sonra bi geldi asiri agriliydi bende hic anlamadim
Pozitif cnm bu test
Benım bozuk degılde ıdrarı fazla damlatmıstım bıtanemi ne bozuk cıkmıstı ama bu ay aldıklarımda suana kadar sıfır hata. Gıttı gıdıyordan alıyorum ben invincible1980 mi neydi satıcı. Hem hızlı gelıyor hemde iyi. Ben 20adet ovü testi 2adet gebelik testi 38 lıramı ne verdimJane Jetgil canım güvenilir marka ovulasyon testi hangisi sen hangi marka kullanıyorsunuz? Senin Bi ara bozuk çıkmıştı galiba nerden alıyorsun? N11 de laboquick 24lü satılıyormuş? İyi mi sence?
Teşekkür ederim canımBenım bozuk degılde ıdrarı fazla damlatmıstım bıtanemi ne bozuk cıkmıstı ama bu ay aldıklarımda suana kadar sıfır hata. Gıttı gıdıyordan alıyorum ben invincible1980 mi neydi satıcı. Hem hızlı gelıyor hemde iyi. Ben 20adet ovü testi 2adet gebelik testi 38 lıramı ne verdim
Neden o kadar ağrın oluyor canım fıtık falan mı varKızlar totoma iğneyi yedım daha yeni yenı gelıyorum kendıme sabaha kadar uykusuzdm bir uyumusum mis gibi.
Ya bilmiyorum bıkac ayda bir oluyor ve hep sabaha karşı oluyor sabaha karşı bı uyanıyorum ondan sonra eziyet başlıyo fıtık belkide bı gıdıp baktırcam bi ara onada. Bakayım reglı olursam bu ay giderm bi filmeNeden o kadar ağrın oluyor canım fıtık falan mı var
Antibiyotik kullanım sonunda hamile kalanlar olarak bende varımAllahım yıllardan sonra nasip etmiş
bi kaç aydır antibyotik üzerine bi düşüncem var ve bugün @Gereksiz06 arkadaşımdanda hamilelik haberini aldık o da antibiyotik kullandı. @Gereksiz06 @teolog8579 @LaRisaCca @lumix @AhaliOmur-un Hatunu @halleycik @Asyaa561 @emir91 @edaecoo @Nureella
Kızlar @bitkiselhayat arkadaşımızda 2 yıldır hamile kalmak istiyormuş ve tesadüfen Antibyotik kullanmışdaha yeni hamile.
Eğer extrem bir durum yoksa, sebepsiz infelite ise, Ben size diyorum bu antibiyotikte var bi keramet
Rabbim Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasıp etsin cnmAntibiyotik kullanım sonunda hamile kalanlar olarak bende varım
Yok canım hic bir ilac kullanmadim adetlerim gununu sasmaz 2 aydir korunmuyordum .aralik ayainda ki adetim de 1 bucuk gun surdu cok az geldi sonra 2 3 gunde lekelenme oldu pembe Allah dedim kesin yerlesme kanamasi bu . Tahlil idrar testi yok hic birsey cikmadi. Sonra 9unda adet olmam gerekti bu seferde 3 gun gecikti iste canım korunmayi birakincami oldu anlamadimOvitrelle kullanmış mıydın canım?
Evet canım vücut spermle tanışınca düzensizlikler olabiliyorYok canım hic bir ilac kullanmadim adetlerim gununu sasmaz 2 aydir korunmuyordum .aralik ayainda ki adetim de 1 bucuk gun surdu cok az geldi sonra 2 3 gunde lekelenme oldu pembe Allah dedim kesin yerlesme kanamasi bu . Tahlil idrar testi yok hic birsey cikmadi. Sonra 9unda adet olmam gerekti bu seferde 3 gun gecikti iste canım korunmayi birakincami oldu anlamadim
Bu ay insallah olur canımEvet canım vücut spermle tanışınca düzensizlikler olabiliyor
İnşallah canım benimBu ay insallah olur canım
Benim de 16 ocaktı hiç gecikmeyen saatli reglim hala gelmiyor delircem ve hamilelik yok yani hem idrar hem kan negatif. Kist oluşumu da yok neden böyle oldu ki
Canım çatlama oldu senin vurul bişey olmaz. Daha ortada bebek yok bişi olmaz merak etme
Kan testini soracaktım ne zaman yaptıedın diye. Allah Allah hayret bu regller sapıttı bu ara hava değişimi midir nedir. Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba iğne olmana rağmen kuzumCanım doktor dün kan istemişti teyit için negatif yani gebelik yok
İyi canım barışmana sevindimDun baristikdozumu 300 cikardi doktor kuzu sali gunu yine gidicem kontrole. Yarinde anestezi uzmaniyle rendevum vae hergun ordayim masallah
Kuzum gece dinlendiğinde ya da hareketsiz kaldığında olan tutulmalar romatizmal bir rahatsızlık olabilir. Yaşlılardaki romatizma değil yalnızYa bilmiyorum bıkac ayda bir oluyor ve hep sabaha karşı oluyor sabaha karşı bı uyanıyorum ondan sonra eziyet başlıyo fıtık belkide bı gıdıp baktırcam bi ara onada. Bakayım reglı olursam bu ay giderm bi filme
Babanemde fıtık vardı boynunda. Of biara baktırmam lazm gidip ama öyle hareketsiz kaldığımda felan olmuo kendımı cok zorlasamda olmuyor arada bır birden gelıyor teşekkür ederimmKuzum gece dinlendiğinde ya da hareketsiz kaldığında olan tutulmalar romatizmal bir rahatsızlık olabilir. Yaşlılardaki romatizma değil yalnızbende romatoid artrit var iltihaplı omurga romatizması. 4 saatten fazla hareketsiz uyursam sabah ne yataktan kalkabilirim ne çorap giyebilirim. Eğer sebebini bulamazsan romatoloğa da gitmeni öneririm. İlerlemesi büyük sıkıntı çünkü. Ama bu rahatsızlık genetik, aile büyüklerinde akrabalarında olması gerekiyor. Umarım sadece kas tutulması falandır geçmiş olsun
Benim hiç olmadı beyaz kaygan oluyorKızlar yumurta çatladıktan sonra sarı akıntı olurmu.
Yok kuzum olmaz iğne vuruldum zaten sanırım sabaha olucam regl ağrım başladıKan testini soracaktım ne zaman yaptıedın diye. Allah Allah hayret bu regller sapıttı bu ara hava değişimi midir nedir. Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba iğne olmana rağmen kuzum