Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Jane Jetgil canım güvenilir marka ovulasyon testi hangisi sen hangi marka kullanıyorsunuz? Senin Bi ara bozuk çıkmıştı galiba nerden alıyorsun? N11 de laboquick 24lü satılıyormuş? İyi mi sence?

Jane Jetgil canım güvenilir marka ovulasyon testi hangisi sen hangi marka kullanıyorsunuz? Senin Bi ara bozuk çıkmıştı galiba nerden alıyorsun? N11 de laboquick 24lü satılıyormuş? İyi mi sence?
Benım bozuk degılde ıdrarı fazla damlatmıstım bıtanemi ne bozuk cıkmıstı ama bu ay aldıklarımda suana kadar sıfır hata. Gıttı gıdıyordan alıyorum ben invincible1980 mi neydi satıcı. Hem hızlı gelıyor hemde iyi. Ben 20adet ovü testi 2adet gebelik testi 38 lıramı ne verdim

Teşekkür ederim canım

Neden o kadar ağrın oluyor canım fıtık falan mı var
Ya bilmiyorum bıkac ayda bir oluyor ve hep sabaha karşı oluyor sabaha karşı bı uyanıyorum ondan sonra eziyet başlıyo fıtık belkide bı gıdıp baktırcam bi ara onada. Bakayım reglı olursam bu ay giderm bi filme

Antibiyotik kullanım sonunda hamile kalanlar olarak bende varım

Antibiyotik kullanım sonunda hamile kalanlar olarak bende varım
Rabbim Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasıp etsin cnm Antibiyotik kullandığın ay mı gebe kaldın. Bende bunal antibiyotik kullandım ama korunduk belki sakıncası olur diye doktora sormayı da unutmuşum. Bu ay korunmucaz bakalım etkisi olucak mı. Antibiyotik kullandığım ay yumurtlama akıntım değişikti ilk defa öyle oldu acaba antibiyotikten dolayı mı diye düşündüm iltihap falan vardı da ondan mı öyleydi bilmiyorum.

Ovitrelle kullanmış mıydın canım?
Yok canım hic bir ilac kullanmadim adetlerim gununu sasmaz 2 aydir korunmuyordum .aralik ayainda ki adetim de 1 bucuk gun surdu cok az geldi sonra 2 3 gunde lekelenme oldu pembe Allah dedim kesin yerlesme kanamasi bu . Tahlil idrar testi yok hic birsey cikmadi. Sonra 9unda adet olmam gerekti bu seferde 3 gun gecikti iste canım korunmayi birakincami oldu anlamadim

Evet canım vücut spermle tanışınca düzensizlikler olabiliyor

Canım doktor dün kan istemişti teyit için negatif yani gebelik yok
Kan testini soracaktım ne zaman yaptıedın diye. Allah Allah hayret bu regller sapıttı bu ara hava değişimi midir nedir. Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba iğne olmana rağmen kuzum
Dun baristik dozumu 300 cikardi doktor kuzu sali gunu yine gidicem kontrole. Yarinde anestezi uzmaniyle rendevum vae hergun ordayim masallah
İyi canım barışmana sevindim hadi bakalım güzel ilerlesin inşallah

Kuzum gece dinlendiğinde ya da hareketsiz kaldığında olan tutulmalar romatizmal bir rahatsızlık olabilir. Yaşlılardaki romatizma değil yalnız bende romatoid artrit var iltihaplı omurga romatizması. 4 saatten fazla hareketsiz uyursam sabah ne yataktan kalkabilirim ne çorap giyebilirim. Eğer sebebini bulamazsan romatoloğa da gitmeni öneririm. İlerlemesi büyük sıkıntı çünkü. Ama bu rahatsızlık genetik, aile büyüklerinde akrabalarında olması gerekiyor. Umarım sadece kas tutulması falandır geçmiş olsun

Babanemde fıtık vardı boynunda. Of biara baktırmam lazm gidip ama öyle hareketsiz kaldığımda felan olmuo kendımı cok zorlasamda olmuyor arada bır birden gelıyor teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…