- 5 Mart 2013
- 23.521
- 44.628
Canım doktor dün kan istemişti teyit için negatif yani gebelik yokCanım sen idrar testini ne zaman yaptın? Ya inşallah tek nedeni gebeliktir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktor dün kan istemişti teyit için negatif yani gebelik yokCanım sen idrar testini ne zaman yaptın? Ya inşallah tek nedeni gebeliktir.
Evet evet hatta burada da yazmıştım. Doktor yumurta göremedim sadece su var demişti. O yüzden hiç umudum yoktu gerçi hala da inanamıyorumMaşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim bu ay yumurta yok falan demiş miydi sana doktor sanki öyle yazdığını hatırlıyorum.
Kaçıncı günü gittiğiniz yok dedi peki. Benim de benzer şeyler oldu daEvet evet hatta burada da yazmıştım. Doktor yumurta göremedim sadece su var demişti. O yüzden hiç umudum yoktu gerçi hala da inanamıyorum
Aminn çok teşekkür ederim. Ben hâlâ inanamıyorum sürekli kontrol ediyorum adet geldi diye. Kan vermedende rahatlamicam heralde.bence siz de tekrarlayin hiç belli olmuyor çünkü
İçtiğimiz ilaçlar hormon ilaçları tatlım e bi de ne kadar takmıyoruz desek de stres oluyoruz mutlaka. Beklentiye girmek bile etkiliyor. 1-2 güne gelir. Tabii dileğimiz hiç gelmemesi ama olacaksa da hemen olsunEvet kuzum bugün 16. Gün oldu
Dipleron mu ne vurdular şimdi. Dayanamadım geceden beri cırpınıyorum. Hala bile tam etki etmedi. Adam gebelik şüphesi varsa olmaz dedi ama prosedür olarak sanırım riske girdim vuruldumBenim de 16 ocaktı hiç gecikmeyen saatli reglim hala gelmiyor delircem ve hamilelik yok yani hem idrar hem kan negatif. Kist oluşumu da yok neden böyle oldu ki
Canım çatlama oldu senin vurul bişey olmaz. Daha ortada bebek yok bişi olmaz merak etme
Amin inşallah Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah haftaya keseyi görürsünüzÇok teşekkür ederim, rabbim isteyen herkese şüphesiz nasip etsin. Dediğiniz gibi aksilik yaşamazsam en iyisi perşembe vereyim.
Henüz döllenme olmadı ya canım muhtemelen bir sorun olmaz inşallahDipleron mu ne vurdular şimdi. Dayanamadım geceden beri cırpınıyorum. Hala bile tam etki etmedi. Adam gebelik şüphesi varsa olmaz dedi ama prosedür olarak sanırım riske girdim vuruldum
Aynen bişe olmaz herhalde .çırpındım ağrıdan sabahı zor ettım hıcbıse kesmedi gunume daha 11 12 gün var zatenHenüz döllenme olmadı ya canım muhtemelen bir sorun olmaz inşallah
dahiliyeci beni röntgene yollarken sordu gebelik veya şüphen var mı diye dedim olabilir çalışıyoruz, günün geçmediyse sorun yok demişti....
Ya da ne bileyim aynı hastanede yaptırdığım onlarca negatif kan testi sonucunu sistemde görmüş de olabilir
Valla anlamadım bi iş en deli stres olduğum zamanlar bile reglim saatinde gelir benim ki bu ay kafam çok rahattı bakalım ne zaman gelecekİçtiğimiz ilaçlar hormon ilaçları tatlım e bi de ne kadar takmıyoruz desek de stres oluyoruz mutlaka. Beklentiye girmek bile etkiliyor. 1-2 güne gelir. Tabii dileğimiz hiç gelmemesi ama olacaksa da hemen olsun
Gebelik şüphesi için reglin gecikmesi lazım canım senin daha oluşmadı bile varsa bişey olmaz insanlar haberi olmadan kutu kutu ilaç içiyorDipleron mu ne vurdular şimdi. Dayanamadım geceden beri cırpınıyorum. Hala bile tam etki etmedi. Adam gebelik şüphesi varsa olmaz dedi ama prosedür olarak sanırım riske girdim vuruldum
İnşallah canım güzel haberlerin olur 12 gün sonraAynen bişe olmaz herhalde .çırpındım ağrıdan sabahı zor ettım hıcbıse kesmedi gunume daha 11 12 gün var zaten
Aminn inş hepımızinnİnşallah canım güzel haberlerin olur 12 gün sonra
Dun baristik dozumu 300 cikardi doktor kuzu sali gunu yine gidicem kontrole. Yarinde anestezi uzmaniyle rendevum vae hergun ordayim masallahEvet canım bazen hiç sebep olmasa da olmuyor bazen de böyle dediğin gibi olabiliyor. İnşallah bizi de çok bekletmez özür dilee eniştee
14 ya da 15 gün kala gitmiştim. Ben 12.gun yumurtluyorum o yüzden göremedi diye düşünüyorumKaçıncı günü gittiğiniz yok dedi peki. Benim de benzer şeyler oldu da
Anladım canım bende 12.ve 16.günü gittim yumurta yoktu. İnşallah senin sonuç gibi olur benimde inşallah erken çatlamıştır da ondan gözükmemiştir. 21.günü pregostona baktırcam.14 ya da 15 gün kala gitmiştim. Ben 12.gun yumurtluyorum o yüzden göremedi diye düşünüyorum
Bu ay benimde oyle oldu canım 3 gun gecti reglm sonra bi geldi asiri agriliydi bende hic anlamadimBenim de 16 ocaktı hiç gecikmeyen saatli reglim hala gelmiyor delircem ve hamilelik yok yani hem idrar hem kan negatif. Kist oluşumu da yok neden böyle oldu ki
Canım çatlama oldu senin vurul bişey olmaz. Daha ortada bebek yok bişi olmaz merak etme
Kanda baktırmadım ama idrar testi negatifBenim de 16 ocaktı hiç gecikmeyen saatli reglim hala gelmiyor delircem ve hamilelik yok yani hem idrar hem kan negatif. Kist oluşumu da yok neden böyle oldu ki
Aynen öyle bi kaç gün sonra tekrar yapcam İnşAllahAminn çok teşekkür ederim. Ben hâlâ inanamıyorum sürekli kontrol ediyorum adet geldi diye. Kan vermedende rahatlamicam heralde.bence siz de tekrarlayin hiç belli olmuyor çünkü
benimki sadece surup verdi. idare etmeye çalışıyorum bakalım nereye kadar gidecekGebelikte mide koruyucuya izin verirmi doktor acaba