Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yaa gercekten mi ağlıyorum şu an ama adet sancim var 1 hafta önce kan verdim bişey cikmadi unutlanmak istemiyorum yaa

Yaa hiç inanamıyorum kan vermeden umutlanmak istemiyorum
Ben ne diyim canm 6. Haftadayim hesaplara göre ama hala doktor randevum yoktu ayin sonuna verdiler.... bekleyip duruyorum insallah hersey yolundadir diyorum. Birda kan alip takip ettirmek yok malesef almanyadaym bunlsr rahat bu konuda randevu veriOlar o güne kadar kanaman olmazsa kontrol ediyorlar hersey normalmi diye yoksa yok

Aslında daha iyi garanitici ilerliyorlar. İnsanlar da boşuna erkenden uğraşıp strese gitmiyorlar. Bizim doktorlar da çok memnun değil bu durumdan zaten ama bi heyecanla, bi umutla bekliyoruz ama napalım. Herkes kendince haklı

Kızlar günaydın bıse sorcam geceden beri saatlerdır uykusuzum omzum boynum ck agrıyor bana arada bır olur boyle. Sabahı zor ettım doktora gitsem agrı kesici vurdurrsam bı sıkıntı olurmu acaba? Yumurtlama gunumduya bı kac gun once

Kızlar günaydın. Tahmini bat günü perşembe 99 çıkmıştı beta hcg, cumartesi 210 çıktı ama forumda herkesin hcg si devasa yüksek bir iki istisna hariç. Karnım da ağrıyor. Sizce yarın da kan vereyim mi yoksa perşembe cuma mı vereyim

zaten bir şeyim net olsa şaşardım. Çok özenirdim binlerde farkedip direkt keseyi kalp atışını duyanlara..

Öyle tabi burda her isteyen kan vermeye gidemiyor gecen gittim idrarimda kan var diye idrarimi alip baktilar hersey yolunda diyiö yolladilar iceri doktorun yanina bile almadilar muayene olmadim yani önemse yok yani

Öyle tabi burda her isteyen kan vermeye gidemiyor gecen gittim idrarimda kan var diye idrarimi alip baktilar hersey yolunda diyiö yolladilar iceri doktorun yanina bile almadilar muayene olmadim yani önemse yok yani
Canım ülkemde kan vermek marketten alışveriş yapmak kadar kolay. Genelde kadın dogumcualrda ilgili oluyorlar. Allah yardımcınız olsun sizlerin oralarda

Canım ülkemde kan vermek marketten alışveriş yapmak kadar kolay. Genelde kadın dogumcualrda ilgili oluyorlar. Allah yardımcınız olsun sizlerin oralarda
Ne güzel misal insan endiselenir hemen gider yaptirir icini rahatlatir burda bekle dur.... daha bir haftam var randevuma...

Günaydın. Öncelikle hayırlı olsun bu topiğede bakıyordum arada ve çok sevindim gebeliğini okuyunca Artışın istenilen şekilde.Eğer herhangi bir ters giden durum yoksa perşembe günü kan ver istersen. Yok ben dayanamam içim rahat etsin dersen pazartesi ver. Sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah gebeliğin

R Rbka hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına da alırsın İnşAllah benimde 3 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var bat 15 ocaktı fakat daha olamadım bat günü test yaptım negatif çıktı bi kaç gün daha olmazsam testi tekrarlamayı düşünüyorum bakalım İnşAllah bende de gebelik vardır

İnşallah olmazsın beybi ya valla güzel haberlere o kadar mutlu oluyorum ki kendim gibi..

Benim de 16 ocaktı hiç gecikmeyen saatli reglim hala gelmiyor delircem ve hamilelik yok yani hem idrar hem kan negatif. Kist oluşumu da yok neden böyle oldu ki
Canım çatlama oldu senin vurul bişey olmaz. Daha ortada bebek yok bişi olmaz merak etme

Kuzum yumurtlamaya göre hesapladın dimi? Hani yumurtlama şaşarsa adet günü de şaşabiliyor ya ondan soruyorum

Ben şookkk böyle bir fark olabilir mi yaa hormonlar da sapıttı. Gayet pik dimi şimdi bu? Daha dün nasıl silikti

Eklentiler

• IMG_20210117_120414.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 63
Çok teşekkür ederim, rabbim isteyen herkese şüphesiz nasip etsin. Dediğiniz gibi aksilik yaşamazsam en iyisi perşembe vereyim.

Canım sen idrar testini ne zaman yaptın? Ya inşallah tek nedeni gebeliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…