Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Amin inşallah canım
Ben Kasım ayında diş ağrısı çektim 10 gün boyunca antibiyotik hap ve iğne kullandım en son iğne 15 Kasım'da vuruldum.
Son regl günüm 13 Kasım
Eşim ile birliktelik 21 ve 24 Kasım oldu oda gün aşırı deneyip ovilasyon da yumurtlama da taze sperm olsun diye
ancak ovilasyon testte 25.26 Kasım yumurtlama 27 Kasım çatlama gördüm ama değerlendirmedik bazı sebeplerden dolayı ve umudumuz Yokken regl gününe 2 gün kala hamileliği öğrendim.

Dipnot pco luyum ayrıca

Ne güzel hiç beklenmedik anda gelmiş miniğiniz Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah Bakalım benim nasıl olucak ovulasyon testi kullanmıcam ben akıntıdan anlıyorum yumurtlamayı daha önce kullanmıştım hayırlı güzel haberler alırım inşallah bende

Evet şok olmuştum.. burda forumda arkadaşlar var dedği halde inanmadım kan da değeri görene kadar ayrıca pozitifliği ovilasyon testinde pik görünce öğrendim.
2 ay ovilasyon testi yaptım ama sürekli değil regl gününden 10 gün başlayıp pik ve çatlama görünce bıraktım hep.
Akıntı evet son ayımda çok hissettim ama enfeksiyon attım diye hep düşündüm

Ovulasyon testinde nezaman pik gordunuzde hamile oldugunu anladınız. Hayırlı uğurlu olsun buarada

İyi akşamlar kızlar, E2 değeri yumurta kalitesini mi gösteriyor, benimki 56 çıkmıştı bu düşükmü sizinkiler kaçtı ?

Barisma hikayemizi di anlatiyim bari
Dun benim yumurtaliklar bekledigim gibi cevap vermemis tedaviye falan diye baya uzuldum, bide esimlede kusuz, agladim aksam yemekte. Buda Ibrahim tatlises acti benle dalga gecmek icin, "birtek dilegim var mutlu ol yeter" bende güldum, sonra ozur diledi baristik son

Valla kizlar ben hamile kalirsam buraya yazicam, ben kalirsam hepiniz kalirsiniz bu kadar olumsuzluk bi insanda toplanamaz

Yaa oylemismis hiç bilmiyordum bunu, benimkide 32 falandı üzülüyordum hep düşük olan sınıra yakın diye.bu iyi bişey mi yani.
45-55 aralığı ideal diyor doktorlar. benim 77 e2 mesela fsh 6.93 beraber değerlendiriyorlar. yüksek e2 fsh ı baskılıyor. düşüklükte de sizinki çok çok düşük değil zaten.

45-55 aralığı ideal diyor doktorlar. benim 77 e2 mesela fsh 6.93 beraber değerlendiriyorlar. yüksek e2 fsh ı baskılıyor. düşüklükte de sizinki çok çok düşük değil zaten.
Fsh 6.93 normal degilmi ki canım. E2 ile fsh in bağlantısınida bilmiyordum mesela.lh la fsh i birlikte değerlendiriyor diye duymuştum lh fsh tan buyuk olmamalı diye.

Uff takılmak istemiyorum ama aklım hep olmadıkça ne sıkıntı var acaba da olmuyorlar da,yoruluyor insan malesef zihnen
Aynen o durumdayım bende, düşünmiyimdüşünmiyim diyorum yok, durum durup düşünürken bir çözüm ya da sebep ararken buluyorum kendimi

Aynen o durumdayım bende, düşünmiyimdüşünmiyim diyorum yok, durum durup düşünürken bir çözüm ya da sebep ararken buluyorum kendimi
Aynen öyle malesef. Allah yardimicimiz olsun ne diyelim rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…