aslında hepsi birbiriyle bağlantılı .mesela fsh düşük çıkarsa ultrasonda çok folikülmde göremezlerse amh istiyorlar. normal benim fsh 6.93 ama e2 deki olan az yükseklik fshı baskılamış olabiliyormuş. aslında çok da takılmamak lazım daha kötü değerlerle gebe kalanlar var . önemli olan işte herşeyin vaktinde denk gelmesiFsh 6.93 normal degilmi ki canım. E2 ile fsh in bağlantısınida bilmiyordum mesela.lh la fsh i birlikte değerlendiriyor diye duymuştum lh fsh tan buyuk olmamalı diye.
Öyle tabi kesinlikle katılıyorum, doktor normal deyip göndermiş ne karıştırıyorsun demiaslında hepsi birbiriyle bağlantılı .mesela fsh düşük çıkarsa ultrasonda çok folikülmde göremezlerse amh istiyorlar. normal benim fsh 6.93 ama e2 deki olan az yükseklik fshı baskılamış olabiliyormuş. aslında çok da takılmamak lazım daha kötü değerlerle gebe kalanlar var . önemli olan işte herşeyin vaktinde denk gelmesi
Ne zamandır istiyordun canım? Allah kucağına aldırsınAmin inşallah canım
Ben Kasım ayında diş ağrısı çektim 10 gün boyunca antibiyotik hap ve iğne kullandım en son iğne 15 Kasım'da vuruldum.
Son regl günüm 13 Kasım
Eşim ile birliktelik 21 ve 24 Kasım oldu oda gün aşırı deneyip ovilasyon da yumurtlama da taze sperm olsun diye
ancak ovilasyon testte 25.26 Kasım yumurtlama 27 Kasım çatlama gördüm ama değerlendirmedik bazı sebeplerden dolayı ve umudumuz Yokken regl gününe 2 gün kala hamileliği öğrendim.
Dipnot pco luyum ayrıca
Benimki 87,145-55 aralığı ideal diyor doktorlar. benim 77 e2 mesela fsh 6.93 beraber değerlendiriyorlar. yüksek e2 fsh ı baskılıyor. düşüklükte de sizinki çok çok düşük değil zaten.
Benim de 54 çıkmıştı 50 li seviyelerde olması iyiymiş canımİyi akşamlar kızlar, E2 değeri yumurta kalitesini mi gösteriyor, benimki 56 çıkmıştı bu düşükmü sizinkiler kaçtı ?
Hahaha tatlıya bağlamanız güzel olmuş canımBarisma hikayemizi di anlatiyim bari
Dun benim yumurtaliklar bekledigim gibi cevap vermemis tedaviye falan diye baya uzuldum, bide esimlede kusuz, agladim aksam yemekte. Buda Ibrahim tatlises acti benle dalga gecmek icin, "birtek dilegim var mutlu ol yeter" bende güldum, sonra ozur diledi baristik son
Valla kizlar ben hamile kalirsam buraya yazicam, ben kalirsam hepiniz kalirsinizbu kadar olumsuzluk bi insanda toplanamaz
bence de kurcalama hiç . ben se amh ve progesteronu kendim doktoru darladım resmen. 21. güm progesteron 32 çıktı ekim ayında. doktorum bile gebelik iht çok yüksek güzel haber alıcam sizi dedi gazladı. günümde regl oldumÖyle tabi kesinlikle katılıyorum, doktor normal deyip göndermiş ne karıştırıyorsun demiamh falan istemediler benden mesela bazen 21.gun bakılan progesteron testide mi baktirsaydim diyorum ona hiç bakılması.sonrada aman diyorum ya bunlar hep kafaya takmaktan. Rabbim hayırlısını versin herkese inşallah.
Benim e2 56 çıkmıştı fsh 10buçuk çıkmıştı diğer ay fsh 7bucuğa düşmüştü45-55 aralığı ideal diyor doktorlar. benim 77 e2 mesela fsh 6.93 beraber değerlendiriyorlar. yüksek e2 fsh ı baskılıyor. düşüklükte de sizinki çok çok düşük değil zaten.
eminim ki doktor normal dedi. aralık oldukça geniş canım 100e kadar falann normal diyorlarBenimki 87,1
hakkında hayırlısı olsun inşallah canımbence de kurcalama hiç . ben se amh ve progesteronu kendim doktoru darladım resmen. 21. güm progesteron 32 çıktı ekim ayında. doktorum bile gebelik iht çok yüksek güzel haber alıcam sizi dedi gazladı. günümde regl oldumbiraz salmak biraz takipte olmak dozunu ayarlamak önemli. ben şimdi kendümi güvenebliliceğimü düşündüğüm bir tüp bebek doktorunun ellerine bırakıyorum. inşallah hayırlısı olsun
evet işte demek istediğim o kadar oynak değerler. o ay olusan münik bir kist e2 arttırıyor. zaten pko yada multi folikül overlerde küçük mmlik kistler olduğu için sürekli e2 salgılıyor vucuda. bunlerı hep kendim araştırarak öğrendim. sıkıştırdığım doktorlardan teyitledim hayatta anlatmazlar çünkü onlar için bu yükseklikler anlamlı değil.Benim e2 56 çıkmıştı fsh 10buçuk çıkmıştı diğer ay fsh 7bucuğa düşmüştü
bak şimdi takmım takmım diyorum olmuyor :))) kız benimki yerlerde sürünüyor ya o zaman :)))eminim ki doktor normal dedi. aralık oldukça geniş canım 100e kadar falann normal diyorlar
ama dediğim gibi diğer değerler ultrason görüntüleri hepsi bir bi anlam ifade ediyor yaşın kaç ?bak şimdi takmım takmım diyorum olmuyor :))) kız benimki yerlerde sürünüyor ya o zaman :)))
30 canım yaşım, bak diğer değerlerimide sana atıyorum resmini o zamanama dediğim gibi diğer değerler ultrason görüntüleri hepsi bir bi anlam ifade ediyor yaşın kaç ?
Fsh nın yüksek olduğu ay kistim vardı. diğer ay kayboldu. yüksek çıktığında doktor diğer ay yine baktır dedi. erkeklerde de aynı şekilde sperm örneği istendiği zaman stres oluyorlar testleri düşük çıkıyor vs. dedi yani hormonlarda çok takılmayın sürekli değişiyor dedi.evet işte demek istediğim o kadar oynak değerler. o ay olusan münik bir kist e2 arttırıyor. zaten pko yada multi folikül overlerde küçük mmlik kistler olduğu için sürekli e2 salgılıyor vucuda. bunlerı hep kendim araştırarak öğrendim. sıkıştırdığım doktorlardan teyitledim hayatta anlatmazlar çünkü onlar için bu yükseklikler anlamlı değil.
7 ay diyelim cnm son 2 aydır bazı nedenlerden korundukNe kadar süredir istiyordun kuzum
bence bunlar gayet iyi :) benim de 30 yaşım, ne kadar zamandır isitiyosun bilinen başka bir sorun var mı ?30 canım yaşım, bak diğer değerlerimide sana atıyorum resmini o zaman
Merhabalar. Ne antibiyotiği merak ettimAntibiyotik kullanım sonunda hamile kalanlar olarak bende varım
aynen öyle benim de muhtemelen hep sağ overde basit kistim olur onu söylemedi e2 yüksek çıktı üçüncü gün baktırmıştım aynı zamanda usgde de. o yüzden hormonlardan ziyade yumurta ve rahim durumı bence daha önemli. yani 12 ayın 10 ayı yumurtlasan çok bariz bi hormon sorunu yoksa mutlaka 3-4 ayı kaliteliFsh nın yüksek olduğu ay kistim vardı. diğer ay kayboldu. yüksek çıktığında doktor diğer ay yine baktır dedi. erkeklerde de aynı şekilde sperm örneği istendiği zaman stres oluyorlar testleri düşük çıkıyor vs. dedi yani hormonlarda çok takılmayın sürekli değişiyor dedi.
Oyy kuzum cok tatlisin yaBenim de 54 çıkmıştı 50 li seviyelerde olması iyiymiş canım
Hahaha tatlıya bağlamanız güzel olmuş canımsenin de güzel haberini anlıcaz, bu listeye en çok eklemek istediklerimden birisin