Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim bu ay yumurta yok falan demiş miydi sana doktor sanki öyle yazdığını hatırlıyorum.
Evet evet hatta burada da yazmıştım. Doktor yumurta göremedim sadece su var demişti. O yüzden hiç umudum yoktu gerçi hala da inanamıyorum

Aminn çok teşekkür ederim. Ben hâlâ inanamıyorum sürekli kontrol ediyorum adet geldi diye. Kan vermedende rahatlamicam heralde.bence siz de tekrarlayin hiç belli olmuyor çünkü

Evet kuzum bugün 16. Gün oldu
İçtiğimiz ilaçlar hormon ilaçları tatlım e bi de ne kadar takmıyoruz desek de stres oluyoruz mutlaka. Beklentiye girmek bile etkiliyor. 1-2 güne gelir. Tabii dileğimiz hiç gelmemesi ama olacaksa da hemen olsun

Dipleron mu ne vurdular şimdi. Dayanamadım geceden beri cırpınıyorum. Hala bile tam etki etmedi. Adam gebelik şüphesi varsa olmaz dedi ama prosedür olarak sanırım riske girdim vuruldum

Dipleron mu ne vurdular şimdi. Dayanamadım geceden beri cırpınıyorum. Hala bile tam etki etmedi. Adam gebelik şüphesi varsa olmaz dedi ama prosedür olarak sanırım riske girdim vuruldum
Henüz döllenme olmadı ya canım muhtemelen bir sorun olmaz inşallah

dahiliyeci beni röntgene yollarken sordu gebelik veya şüphen var mı diye dedim olabilir çalışıyoruz, günün geçmediyse sorun yok demişti....

Ya da ne bileyim aynı hastanede yaptırdığım onlarca negatif kan testi sonucunu sistemde görmüş de olabilir

Aynen bişe olmaz herhalde .çırpındım ağrıdan sabahı zor ettım hıcbıse kesmedi gunume daha 11 12 gün var zaten

İçtiğimiz ilaçlar hormon ilaçları tatlım e bi de ne kadar takmıyoruz desek de stres oluyoruz mutlaka. Beklentiye girmek bile etkiliyor. 1-2 güne gelir. Tabii dileğimiz hiç gelmemesi ama olacaksa da hemen olsun
Valla anlamadım bi iş en deli stres olduğum zamanlar bile reglim saatinde gelir benim ki bu ay kafam çok rahattı bakalım ne zaman gelecek
Gebelik şüphesi için reglin gecikmesi lazım canım senin daha oluşmadı bile varsa bişey olmaz insanlar haberi olmadan kutu kutu ilaç içiyor

14 ya da 15 gün kala gitmiştim. Ben 12.gun yumurtluyorum o yüzden göremedi diye düşünüyorum
Anladım canım bende 12.ve 16.günü gittim yumurta yoktu. İnşallah senin sonuç gibi olur benimde inşallah erken çatlamıştır da ondan gözükmemiştir. 21.günü pregostona baktırcam.

Merhaba hanımlar
Eşime keçiboynuzu özü ve mesir macunu aldım. Bir haftadır bağışıklık sistemini destekleyici takviye kullanıyor. Mesir macunu yorumlarda yoktu ama ben de yine de belki işe yarar diye aldım.
Kendime de arısütü+polen+propolis aldım. Evde azcık vardı onu kullanıyorum. Ben de aynı şekilde bağışıklık sistemini destekleyici takviye kullanıyorum.
Bugün reglimin son günü. Bir aylık maraton başlıyor

Bu ay benimde oyle oldu canım 3 gun gecti reglm sonra bi geldi asiri agriliydi bende hic anlamadim

Kanda baktırmadım ama idrar testi negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…