İnşallah yaa çok teşekkür ederimAy canım benim ya çok sevindim. İnşallah kan testinde de çıkar net olur
Canım ne güzel düşünce buMerhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet CETROTIDE ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum
Çift çizgi görmeye bayılıyoruz
Bana özelden ulaşırsa sevinirim
Pazartesi ilk işim gidip kan vermek olcak zaten. Coookk teşekkür ederim. Tabii ki buradan da yazacağım sonucuÇift çizgi görmeye bayılıyoruz.. Silik deyince ben de zorla gözüküyor zannettim.. Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kan sonucunu bekliyoruz mutlaka haber ver.
Çok sevindim adınaYaaa amin amin inşallah yaa. Çok karışık duygular içindeyim şu an
Aminn inşallahÇok sevindim adınadilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız
Cnm tebrik ederim cizgin silik degil bariz belliAminn inşallah
Son ilac motillium dur cnm ama işte ilaclar da geçici rahatlama sagliyor kesin çözüm yok ameliyat dedi doktor bana en son reflu ameliyati ama kararsizim olup da pişman olan da cok çünkü endoskopi olacağım mide kapakcigi ne kadar gevsek boğaza gelen asit yemek borusuna zarar vermiş mi mide fıtığı var mi onlara bakilacak ona göre kesin karar verilecekBen şuan ilaç kullanamıyorum ama öncesinde gaviscon, mide koruyucusu ve bir ilaç daha kullanıyodum, son ilaç da yiyeceklerin midede fazla kalmamasını sağlıyordu.
Evet canım bazen hiç sebep olmasa da olmuyor bazen de böyle dediğin gibi olabiliyor. İnşallah bizi de çok bekletmezBenim ailemde cok var endometriosiz bilmem sana pozitif enerji gonderirmi. Iki kuzenim, iki halam babanem. Hepsininde cocuklari oldu tup bebeksiz. Ameliyatla sirf temizlediler ve hamile kaldilar.
Ozur dileyip yalvarmasini bekliyorum
Hadi bakalım canım sen onu çekilince için daha çok rahat edecek bence hayırlısı olsun inşallah ama bugün regl oldun mu den kaçırdım mı ben?Kızlar kist yokmuş, doktor regl olursan bu ay tedavi vermicem dedi normal devam etcez dedi. Rahim filmini sordum sen karar ver regl olursan bu reglin den sonra da çekebiliriz diğer reglinde de çekebiliriz dedi
Benim tüm bunlara iki kez bakıldı, ikisinde de hiçbir problem görülmedi, stres kaynaklıymış meğer. İşten ayrılınca geçmişti, bir yıldır çok rahattım hiç yokmuş gibiydi ama hamilelik ile yeniden başladı hem de şiddetli mide bulantısı ile birlikte. işin kötüsü verilen hafif bir ilaç dışında ilaç kullanamıyorum ve beni hiç kesmiyo o kadar ağır ilaçtan sonra.Son ilac motillium dur cnm ama işte ilaclar da geçici rahatlama sagliyor kesin çözüm yok ameliyat dedi doktor bana en son reflu ameliyati ama kararsizim olup da pişman olan da cok çünkü endoskopi olacağım mide kapakcigi ne kadar gevsek boğaza gelen asit yemek borusuna zarar vermiş mi mide fıtığı var mi onlara bakilacak ona göre kesin karar verilecek
Daha olmadım tatlım ama belim karnım ağrıyo her an olacağımHadi bakalım canım sen onu çekilince için daha çok rahat edecek bence hayırlısı olsun inşallah ama bugün regl oldun mu den kaçırdım mı ben?
İnşallah olmazsın beybi ya valla güzel haberlere o kadar mutlu oluyorum ki kendim gibi..Daha olmadım tatlım ama belim karnım ağrıyo her an olacağım
Coook teşekkür ederim amin inşallahCnm tebrik ederim cizgin silik degil bariz belliRabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Canım aynı benimki gbi benimde adet olacakmışım gbi ağrı vardı kasıklarımdaTamam zaten her gelişmeyi buraya da yazarım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yaa
İnşallah yaaCanım aynı benimki gbi benimde adet olacakmışım gbi ağrı vardı kasıklarımdaYaaa çok sevindim inşaAllah sağlıklıca ilerler
Kiz bunun neresi silik hayilri olsun gebelik var insallah güzel yükselir degerlerin
Tebrikler canımTamam zaten her gelişmeyi buraya da yazarım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yaa
Çok net