Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Merhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet CETROTIDE ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum
Canım ne güzel düşünce bu 💓 şu an izmirde olup tüp sürecine başlıcak melinda- melinda- var canım

Çift çizgi görmeye bayılıyoruz😍.. Silik deyince ben de zorla gözüküyor zannettim.. Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kan sonucunu bekliyoruz mutlaka haber ver.
Pazartesi ilk işim gidip kan vermek olcak zaten. Coookk teşekkür ederim. Tabii ki buradan da yazacağım sonucu 😍🥰😘

Ben şuan ilaç kullanamıyorum ama öncesinde gaviscon, mide koruyucusu ve bir ilaç daha kullanıyodum, son ilaç da yiyeceklerin midede fazla kalmamasını sağlıyordu.
Son ilac motillium dur cnm ama işte ilaclar da geçici rahatlama sagliyor kesin çözüm yok ameliyat dedi doktor bana en son reflu ameliyati ama kararsizim olup da pişman olan da cok çünkü endoskopi olacağım mide kapakcigi ne kadar gevsek boğaza gelen asit yemek borusuna zarar vermiş mi mide fıtığı var mi onlara bakilacak ona göre kesin karar verilecek

Benim ailemde cok var endometriosiz bilmem sana pozitif enerji gonderirmi. Iki kuzenim, iki halam babanem. Hepsininde cocuklari oldu tup bebeksiz. Ameliyatla sirf temizlediler ve hamile kaldilar.
Ozur dileyip yalvarmasini bekliyorum :KK6:
Evet canım bazen hiç sebep olmasa da olmuyor bazen de böyle dediğin gibi olabiliyor. İnşallah bizi de çok bekletmez 🥰 özür dilee eniştee 🙈

Kızlar kist yokmuş, doktor regl olursan bu ay tedavi vermicem dedi normal devam etcez dedi. Rahim filmini sordum sen karar ver regl olursan bu reglin den sonra da çekebiliriz diğer reglinde de çekebiliriz dedi
Hadi bakalım canım sen onu çekilince için daha çok rahat edecek bence hayırlısı olsun inşallah ama bugün regl oldun mu den kaçırdım mı ben?

Son ilac motillium dur cnm ama işte ilaclar da geçici rahatlama sagliyor kesin çözüm yok ameliyat dedi doktor bana en son reflu ameliyati ama kararsizim olup da pişman olan da cok çünkü endoskopi olacağım mide kapakcigi ne kadar gevsek boğaza gelen asit yemek borusuna zarar vermiş mi mide fıtığı var mi onlara bakilacak ona göre kesin karar verilecek
Benim tüm bunlara iki kez bakıldı, ikisinde de hiçbir problem görülmedi, stres kaynaklıymış meğer. İşten ayrılınca geçmişti, bir yıldır çok rahattım hiç yokmuş gibiydi ama hamilelik ile yeniden başladı hem de şiddetli mide bulantısı ile birlikte. işin kötüsü verilen hafif bir ilaç dışında ilaç kullanamıyorum ve beni hiç kesmiyo o kadar ağır ilaçtan sonra.
geceleri uyuyamıyorum, sabaha karşı uyanıyorum, bazen istifra bazen yanma. sabaha karşı zar zor uyuyakalıp 5 saat uyuyabilirsem şükür işte. Allah beterinden korusun.

X