Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Anladım canım ben hiç kullanmadım ovü testi 3 aydır doktora gidip takip ettirdim bir tek bu ay yumurta yoktu diğer aylar vardı. Doktor da ısrarcı olunca klomenden yana kararsız kaldım hem kendi büyüyüp hem klomen büyültüp çok fazla büyür kist olur diye korkuyorum

ama bu durum yumurta kalitesini düşürüyor biliyorsun di mi ? belki de 2 kimyasalın o yüzden olmuştu canım
Amh düşük çıkmıştı geçen yıl doğru olabilir canım ama tedavi yok malesef.. Yani doktor belki de o yüzden normal dedi ilaç vs vermedi.

Beklenen haber beklenen kan geldi:)) moral oldu...:))))) tebriklerrrr.....kucağınıza almak nasip olsun inşallah...

Canım ben bu ay doktora artık klomen mi kullansak dediğim zaman bana klomen eskide kaldı, bunu kullanmıyoruz dedi, ben de femera mı kullanıyorsunuz diye sorunca evet dedi.. Ben de sanırım gelecek ay ilaçsız takip ettireceğim, bir sonraki ay artık kesin femera kullanırım diye düşünüyorum. Hormon almamak için adeta direniyorum. Yine bu forumda okuduğum bir bilgi gelecek ay uygulamayı düşünüyorum (ne de olsa deneme tahtası gibi oldum, yine de ilaçlardan daha masum bence takviye ve bitkiler) soya isoflavones (ben solgar marka aldım) doğal klomid yani klomen gibi yumurta büyütücü etkisi varmış, aynı klomen gibi 5 gün kullanıp bırakıyorsun, günde 2 adet solgar hapa denk geliyor alınması gereken miktar, bu yöntem amerikada çok yaygınmış. Ben gelecek ay doktor kontrolünde böyle yapacağım. Tabi doktora bunu söylemeyi düşünmüyorum, kızıyorlar bu tür yöntemlere, çatlamış mı diye de kontrol ettireceğim, merak ediyorum bakalım nasıl bir etkisi olacak..

Hayrlı olsun tatlım , hangi merkeze gittin ? İstanbul mu

Burda en önemli sorun bence reglin neden 10 gün sürüyor bu çok uzun

Hayrlı olsun tatlım , hangi merkeze gittin ? İstanbul mu
yok canım izmirdeyim ben . özel muayenesi olan izmirde güven veren bir doktora gittim. şimdilik onunla devam edicez inşallah

ben klomen kullamadan önce ovü de pik göremiyordum koyu şekilde. klomenden önce yumurta takibi yaptırmadım ama bence büyümüyordu yeterli düzeye kadar o yüzden de döllenme olmuyordu. doktor da ovülasyonda yumurtlama görsen bile yumurtladığın anlamına gelmez dedi lh yükselmesi var diye yumurtlama oldu demek değil silindi diye de çatladı demek değil dedi ben o yüzden tedaviye başladım en azından şuan büyüdüğünü biliyorum kafam rahat, hatta dün fiona13 nın doktoru da aynı şeyi demiş
[/QUOTE]

İşte bu çok doğru

Aynı ben

Bu arada ben dün rahim filmi çektirdim sonunda , şişli echomarda.Kendimi çok kasmış olucam ki akşam bacaklarım ağrıyordu Ama yeni gelişmiş cihazlarla bir sıkıntı yokmuş düşünenlere bende fikir vereyim istedim Daha önceden spiral taktırmıştım
(hangi kafadaysam artık sanki hemen bebek oluyor ) o bile daha zordu. minseo

Darısı başımıza. Beni hala çok korkutuyor daha düşünürken bile

inşallah canım çok sağol güzel dileklerin için

bakalım ona da gelir sıra su ara gündemimiz sürekli değişiyor sağlık olsun da ben de mide safra falan onlardan şüpheliyim. inşallah geçer en kısa zamanda senin de ağrıların. geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar yumurtlama kanaması yaşayan varmı kanama olduğu günümü değerlendirmeliyiz brde nasıl olur yumurtlama kanaması bilgisi olan var mı acaba

Kızlar bu bakarmısınız çatladı mi? İki aydır ilk gun pik çıkar ikinci günde çok az silinir ama yine pik olur obur gün çatlamış olur. Şuan geçtiğimz iki aya göre dha silik çıktı. Deminde akıntım gelmiş beyaz yapışkan. Resimde çıkmamis ama bı tık daha kızarık

Eklentiler

• 16107020423205142162259101639871.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…