Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bu arada ben dün rahim filmi çektirdim sonunda , şişli echomarda.Kendimi çok kasmış olucam ki akşam bacaklarım ağrıyordu🙈 Ama yeni gelişmiş cihazlarla bir sıkıntı yokmuş düşünenlere bende fikir vereyim istedim 🙂 Daha önceden spiral taktırmıştım
(hangi kafadaysam artık sanki hemen bebek oluyor 😂) o bile daha zordu. minseo minseo
Sonuçların nasıl çıktı canım?
Kızlar bu bakarmısınız çatladı mi? İki aydır ilk gun pik çıkar ikinci günde çok az silinir ama yine pik olur obur gün çatlamış olur. Şuan geçtiğimz iki aya göre dha silik çıktı. Deminde akıntım gelmiş beyaz yapışkan. Resimde çıkmamis ama bı tık daha kızarık
Bugünü değerlendirin canım

Teste göre çatlamış görünüyor lh hormonu düşmüş
Önceden iki güne yakın pik kalıyordu ikici gün hafif siliniyordu dedim ya şuan böle olması bi sıkıntı var demek değildir dimi?
Müsait olunca benim Batı 29 Ocak yaparmısın en geç Ogün olmam lazm ya 28, ya29 ama ,29 olur sanırım. İnş olmamda

Önceden iki güne yakın pik kalıyordu ikici gün hafif siliniyordu dedim ya şuan böle olması bi sıkıntı var demek değildir dimi?
Müsait olunca benim Batı 29 Ocak yaparmısın en geç Ogün olmam lazm ya 28, ya29 ama ,29 olur sanırım. İnş olmamda
Hayır sıkıntı değil 2 gün olması çatlayamadığı için öyle oluyor zor çatlıyor

Canım benim döngüme çok benziyor 11.gün ile 18.günler arası iki gün ilişki bir gün boş yaptım ben bu ay. Şuan bir aksilik olmazsa gebe gibiyim😂 eşine keçiboynuzu özü ver sabahları aç karna.. Bir de böyle dene istersen.
Ya snein uzunmis yine 11 ile 18 gun 7 gun var zavalli ben 4🤣🤣 hos Rabbim ol dedikten sonra olur zaten o ayri ayrica kizlar herhamgi bi problem yok 3 ile 10 gin normalmis zaten ay keci bynuzuda hic sevmem hele ki sabah sabah iykkk

Hayır sıkıntı değil 2 gün olması çatlayamadığı için öyle oluyor zor çatlıyor
Ozaman çay ise yaradı inşallah bu sefer çünkü geçen aya göre baya açık rengi. Teşekkür ederim ozaman bakalım 29 unda anlıcaz 😂 muhtemel akşama yada sabaha tamamen silinir cizgi

Ozaman çay ise yaradı inşallah bu sefer çünkü geçen aya göre baya açık rengi. Teşekkür ederim ozaman bakalım 29 unda anlıcaz 😂 muhtemel akşama yada sabaha tamamen silinir cizgi
Tamamen silinmesi imkansız canım vücutta lh hormonu hep var

Reglim 13.01 de olacaktı olmadım normalde gecikmez hatta erkenden bile olurum fakat dün aksam acık pembe leke geldi afedersiniz peceteyle silince ancak gorebildim. Dahada kanama yada leke gormedim yasayan var mi🙄 gunlerimi degerlendirmistim bu arada

Kızlar öcü testi aldım ama hanımında hiç bi fikrim yok ve 6. Ayki denememizden sonra bugün hasta oldum malesef 🥺

X