İlk kez böyle bişi duydum hiçbir fikrim yokMerhaba kızlar yumurtlama kanaması yaşayan varmı kanama olduğu günümü değerlendirmeliyiz brde nasıl olur yumurtlama kanaması bilgisi olan var mı acaba
Sonuçların nasıl çıktı canım?Bu arada ben dün rahim filmi çektirdim sonunda , şişli echomarda.Kendimi çok kasmış olucam ki akşam bacaklarım ağrıyorduAma yeni gelişmiş cihazlarla bir sıkıntı yokmuş düşünenlere bende fikir vereyim istedim Daha önceden spiral taktırmıştım
(hangi kafadaysam artık sanki hemen bebek oluyor) o bile daha zordu. minseo
Bugünü değerlendirin canımKızlar bu bakarmısınız çatladı mi? İki aydır ilk gun pik çıkar ikinci günde çok az silinir ama yine pik olur obur gün çatlamış olur. Şuan geçtiğimz iki aya göre dha silik çıktı. Deminde akıntım gelmiş beyaz yapışkan. Resimde çıkmamis ama bı tık daha kızarık
Sence çatlamışmi tam silinincemi çatlamış olur. Bugünü değerlendircemde bat tarihimi hesaplamak için hemde anlamadım bu ay farklı olduSonuçların nasıl çıktı canım?
Bugünü değerlendirin canım
Teste göre çatlamış görünüyor lh hormonu düşmüşSence çatlamışmi tam silinincemi çatlamış olur. Bugünü değerlendircemde bat tarihimi hesaplamak için hemde anlamadım bu ay farklı oldu
Önceden iki güne yakın pik kalıyordu ikici gün hafif siliniyordu dedim ya şuan böle olması bi sıkıntı var demek değildir dimi?Teste göre çatlamış görünüyor lh hormonu düşmüş
Hayır sıkıntı değil 2 gün olması çatlayamadığı için öyle oluyor zor çatlıyorÖnceden iki güne yakın pik kalıyordu ikici gün hafif siliniyordu dedim ya şuan böle olması bi sıkıntı var demek değildir dimi?
Müsait olunca benim Batı 29 Ocak yaparmısın en geç Ogün olmam lazm ya 28, ya29 ama ,29 olur sanırım. İnş olmamda
Sonuçların nasıl çıktı canım?
Bugünü değerlendirin canım
Ya snein uzunmis yine 11 ile 18 gun 7 gun var zavalli ben 4Canım benim döngüme çok benziyor 11.gün ile 18.günler arası iki gün ilişki bir gün boş yaptım ben bu ay. Şuan bir aksilik olmazsa gebe gibiyimeşine keçiboynuzu özü ver sabahları aç karna.. Bir de böyle dene istersen.
İyi bari canım sevindiriciÇok şükür iyiEşimde test verdi çıksın danışayım size
Bildiğim bir iki gün erken oluyor fakat kişiden kişiye degisedebilirKızlar yumurta büyümediği ay adet geç mi olur?
Ozaman çay ise yaradı inşallah bu sefer çünkü geçen aya göre baya açık rengi. Teşekkür ederim ozaman bakalım 29 unda anlıcazHayır sıkıntı değil 2 gün olması çatlayamadığı için öyle oluyor zor çatlıyor
Tamamen silinmesi imkansız canım vücutta lh hormonu hep varOzaman çay ise yaradı inşallah bu sefer çünkü geçen aya göre baya açık rengi. Teşekkür ederim ozaman bakalım 29 unda anlıcazmuhtemel akşama yada sabaha tamamen silinir cizgi
Ovü yazıcaktmKızlar öcü testi aldım ama hanımında hiç bi fikrim yok ve 6. Ayki denememizden sonra bugün hasta oldum malesef
İşte incecik kalıyor ya onu demek istedimTamamen silinmesi imkansız canım vücutta lh hormonu hep var
Hayır canım ben onları yaşamamıştım ama ilk belirtileri soruyosan akıntı yoğunduKasık ta batmalar varken bel ağrısı ve ıslaklık da yaşadınız mı acaba
Canımmm idrar testi yaptım pozitif çıktı dua edin nolur pazartesi kan vericem inşallahKızlar ne durumdasınız, regl olanlardan yeni tarih bekliyorum
@Sinoplu17 10.01.2021 12 AY GECİKME @laura522 12.01.2021 49 AY daydream34 13.01.2021 3 AY ciklettt 14.01.2021 26 AY @serrabk 14.01.2021 18 AY @PpAaSs 14.01.2021 14 AY