Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ayyy bugün müjdeler geliyor çok şükür güzel haberler okudukça bende motive oluyorum. Regl günümü beklemek daha az zor oluyor.
7 gün kaldı regl günüme ama bugün sanki regl olacakmisim gibi ufak ufak ağrılar başladı

cnm takviye olarak ne kullandın
Opstravent kullandık canım. Onun dışında sabahları keçiboynuzu pekmezi akşamda keçi boynuzu kürü yaptık 2 ay kadar 3.aydaki tahlilde toplam sperm 4milyondan 9 milyona ml deki sperm 800binden 3 milyona çıkmıştı. Şimdi de dönüşümlü olarak opstravent+ proxeed plus sabah çakşır tozu akşam çoban çökerten çayı olarak devam edicez.

Forumdan okuduğum kadarıyla sizinle aynı durumu yaşayanlar yerleşme kanaması diyorlar. İnşallah sizinde öyledir .test yaptınız mı hiç

Forumdan okuduğum kadarıyla sizinle aynı durumu yaşayanlar yerleşme kanaması diyorlar. İnşallah sizinde öyledir .test yaptınız mı hiç
Bende biraz bakındım öyle yazmıslar daha onceleri ama hic boylede olmazdi ya kasık bel agrisida devam ediyor ara ara vuruyor arada yok oluyor. Testi 13unde yaptim ama dandik bir test sanirim bebe time markasi uyduruk gibi geldi kuruma cizgisi dahi cikmadi kirmizilasti test negatifti. Dahada yapmadim acikcasi bekliyorum tamamen kanamayi

İyiyim canım ben de sağol allah kolaylık versin
Sağol canım, bebiş için hiç bir şey yapmıyorum açıkcası kafamı takmayı da bıraktım hasta oluyordum üzüntüden , eşim gidip tedavi olmuyor bende bir şey demiyorum yaşım olacaka 29 artık 30 a kadar yolu var nasip ne diyelim,

Benide ekleyin bat 22 Ocak ins vardır

Bende adeti bekliyorum baya kasık bel ağrım var adet olacakmisim gibi. İnşallah sizinkisi gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…